Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
31 Ağustos 2010, 14:06
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Aşağı yukarı 2 seneye yakın ybr 125 kullandım.MZ den başlayarak honda dahil(hondayı kötülemek değil amacım yeni bir polemik çıkmasın) pek çok motosiklet sahibi oldum .Ybr 125 kadar komplike (yakıt ekonomisi,sağlamlık,sıfıra yakın vibrasyon,servis,parça bolluğu ve ucuzluğu,arıza göstermemesi yada minimum arıza vs.)bir motosiklet görmedim.Varsın aşırı sürat yapmasın. Boşu boşuna bu kadar tutulmuyor bu motor.''Bu efsane bitmez'' daha iyisi çıkana kadar.
aynen katılıyorum bu efsane bitmez bugün yamahanın servis olarak yedek parça olarak eksikleri varsa bunları motorlarına yüklemek yanlış ybrde nin yedek parça sorunu yaşayan kimse görmedim yanlışım varsa düzeltin ama hala kötüleniyor hala kötüleniyor ağzımızdan bi kelime çıksa abartılıyor victorist arkadaşımızın egsozu hatalı çıkmışsa tamam yeni ybrler sorunlu deniyor açın okuyun ybr forumunu millet pişman diye yazıyorlar başka yerde alınmaz ilan edilmeye çalışılıyor halbuki alan memnun satan memnun arkadaş servisle halletmiş işini bunları konuşmamak lazım bu başlıkta aslında ama bu arkadaşlar tavırlarını değiştirmedikleri sürece bunları daha konuşmaya devam ederiz gibi görülüyor.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
Reklamlar
-
31 Ağustos 2010, 15:58
Egzoz değişimi için müracaat yapıldı bugün
Yeni Ybr ile mutluyum kendi tecrübem dışında zaten diğer iyi veya kötü yorumlara pek bakmıyorum Ybr 125 Esd almayı düşünüp sorunlu makine zannetmesinler benim şanssızlığım tuttu o kadar başkası o titreşimi farketmezdi bile benim reflekslerim hassastır
-
31 Ağustos 2010, 16:11
Bir motordaki sorunu o serinin hepsine mal etmek saçmalıkdan başka birşey değil.
-
31 Ağustos 2010, 18:05
akadaşlar benim kısa farlar uzağı uzak farlar ise gökyüzünü aydınlatıyor nasıl düzeltebilirim ??
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
-
31 Ağustos 2010, 18:25
grossefox adlı üyeden alıntı
akadaşlar benim kısa farlar uzağı uzak farlar ise gökyüzünü aydınlatıyor nasıl düzeltebilirim ??
far ayarı yapacaksın. aşağı indir ön farı. yapamıyorsan servise götür 5 dakikada yapr...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
31 Ağustos 2010, 19:32
uzay kafa modellerden sanırım senin motor.
öyleyse...
göstergelerin sol yanına denk gelen kafa grernajının kapağını aç, iki vida var.
elini sok küçük plastik bir elle tutulabilir ve döndürülebilir bir ayar şeyşi var orada.
onu çevir sağ sola ve ayarını yap. kolay gelsin.
aşağıda işaretli şey elini sokunca rahat ulaşırsın.
-
31 Ağustos 2010, 21:54
viyana adlı üyeden alıntı
arkadaslar yeni ybr'lerden catlak sesler gelmeye basladi hayrola. yoksa bitiyormu ybr efsanesi. eger öyle olursa piyasada saglam motor kalmayacak biline.
bitceni zannetmiyorum sadece yamaha oalrak biter pazardaki payı neredeyse bitti.ybr furyası bitmez bi ton ybr var piyasasının bi anda çökmesi imkansız ne olur yamaha yeni bi atak yapar ayrı konu ama yapıcak gbde gözükmüyo hayırlsıı olsun.
şu anda yeni ybr ler için çok söylentiler var
, gerçek olanlar
,şüpheleri olanlar .
sadece iyi veya kötü bekleyip görücez okadar.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
01 Eylül 2010, 02:07
ozgurakman adlı üyeden alıntı
far ayarı yapacaksın. aşağı indir ön farı. yapamıyorsan servise götür 5 dakikada yapr...
alisemerci adlı üyeden alıntı
uzay kafa modellerden sanırım senin motor.
öyleyse...
göstergelerin sol yanına denk gelen kafa grernajının kapağını aç, iki vida var.
elini sok küçük plastik bir elle tutulabilir ve döndürülebilir bir ayar şeyşi var orada.
onu çevir sağ sola ve ayarını yap. kolay gelsin.
aşağıda işaretli şey elini sokunca rahat ulaşırsın.
sağolun arkadaşlar
-
01 Eylül 2010, 02:31
Selamlar Herkese, Antalyadan 2008 olması tercihim Ybr Arıyorum bilginize malum arabanın benziniyle başa çıkamıyorum tekrar bi ybr almak istiyorum Teşekkürler
-
01 Eylül 2010, 09:44
fat280 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar ybr için 13 lük ön dişli veya arka için 45 den büyük dişli var mı bilgi verirseniz sevinirim
güncel cevap verirseniz sevinirim
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
01 Eylül 2010, 12:11
-
01 Eylül 2010, 13:29
Aranızda bir ay yokum ybrci abilerim , kardeşlerim..İntibak eğitimi beni bekler..Son hazırlıklarımı yapıyorum yarın sabahta gidip teslim olucam..Yeni ybr ile ilgili OLMAYAN sıkıntılar insanların beyninde düzelir inşallah..Böylece başkalarına b.k atma fırsatı kalmaz..
Görüşmek üzere sağlıcakla kalın tekeriniz düz bassın ybrciler.
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
-
01 Eylül 2010, 21:19
arkadaşlar ibocan33 arkadaşımızın avatardaki gibi ön cama dijital baskı bi resim yaptırmak istiyorum ancak bunun bi dezavantajı varmıdır ???
-
02 Eylül 2010, 13:38
@TEKTEKER_RAMÇO
Abi unuttun ybr yi .Güzel gezi olmuş.
71Hakan71 adlı üyeden alıntı
Aranızda bir ay yokum ybrci abilerim , kardeşlerim..İntibak eğitimi beni bekler..Son hazırlıklarımı yapıyorum yarın sabahta gidip teslim olucam..Yeni ybr ile ilgili OLMAYAN sıkıntılar insanların beyninde düzelir inşallah..Böylece başkalarına b.k atma fırsatı kalmaz..
Görüşmek üzere sağlıcakla kalın tekeriniz düz bassın ybrciler.
Kendine iyi bak hakan.İnşallah tez zamanda biter
arkadaşlar ibocan33 arkadaşımızın avatardaki gibi ön cama dijital baskı bi resim yaptırmak istiyorum ancak bunun bi dezavantajı varmıdır ???
Niye dezavantaj olsunki.Bişey olmaz.
-
02 Eylül 2010, 18:24
Arkadaşlar yeni aldığım ybr 125'i araba alacağımdan dolayı satıyorum. Motorsiklet kullanmak bana göre değilmiş:( Sahibinden.com'da ilan verdim, ilanda telefonum var. İlgilenenler arayıp bana ulaşsın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30788877/detay
-
02 Eylül 2010, 18:42
uniqe adlı üyeden alıntı
@TEKTEKER_RAMÇO
Abi unuttun ybr yi
.Güzel gezi olmuş.
.
yok abi ybr kışın yeniden yollarda olacak....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
02 Eylül 2010, 20:03
cihan10 adlı üyeden alıntı
hocam fiyat pahalı 4.200 e sıfır alanlar var naptın sen
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
-
02 Eylül 2010, 20:18
Ben 4.400'e aldım pazarlık payı var yazdım zaten, fiyatta indirim yapabilirim. Motorun sıfırdan farkı yok.
-
02 Eylül 2010, 20:43
cihan10 adlı üyeden alıntı
Ben 4.400'e aldım pazarlık payı var yazdım zaten, fiyatta indirim yapabilirim. Motorun sıfırdan farkı yok.
dostum sen de zarar etmek istemiyorsun haklisin ama bir de gercekler var. arac satarken degil arac alirken kazanc yapilir. bu fiyat cok abarti, isterse 1 km'de olsun. sifir km ile ayni fiyat yazmissin.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
-
02 Eylül 2010, 21:01
sıfır km 2010 ybr 125 4.000 tl olmuş antalya elmalı yamaha bayi'de :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler