ozgur dogru diyosun ama hediye geldi elime biyerden.Yani enazından 1500 km kullanırım ki tahmin ediyorum şuan kullandıgım shellden [15-50] yağdan daha iyi..
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
Bugün geziyodum bir bakdım önümde çinli scooterlardan adam xenon takmış ama manyak gösteriyor geçdim bunu aynadan bi vurdu gözüme ışık göremedim valla hiçbiyeri.Utandım benim motordada sarı far
HONDA
cidden üzüldüm bu olaya inş. bi caresini bulursunuz karamanın koyunu sonradan cıkar oyunu gb olmasını istemem. bir kaç tahmin yürütmek gerek motorunda bi gariplik varmı yada bi ses ? zincir gerginliği nasıl arka dişli takozlarında sorun olmasın fazla ani kalkma ön kaldırma yapıyormusun ?
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Benim bildiklerimi sende biliyorsundur ama genede yazayim enazindan baskalarida soruyu gorup daha uygun yanitlayan cikar.
On 14 15 kulanan duydum.orj 14 zaten.Arka 43 45 kulanan duydum onunda orjinali 45.
13-46 arama nedenin teker filan rahat yapmakmi ? Veya rampada cekisi artirmakmi ? (sadece meraktan soruyorum)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:52 ----------
zincir bakla sayisini bilen varmi veya cbf 150 ile uyumlu olup olmadigini?.ben yeni degistirdim zinciri fakat hic merak etmedim kac bakla diye.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:07 ----------
xenon sahini bile degistiriyor uniqe
cebeci donusu gene cok asiri zorlamadan egimli yolda 132-133 filan gordum.ulan dedim doneyim ibreyi sonuna vurdurayim bu sefer ugrasmadim.Bidahaki sefere tablonun sonunda resim eklicem.gerci kiyamiyorum yibira en tatli hali 80
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
abi ben yoktur diye biliyom ama bir ümit işte varsa evet çakişden dolayı normalde 14 lüklede çekişi iyi ama benim başka bir planım varda onu gerçekleştirebilirsem bana 13 lük ön dişli gerek yada arkasını 47-48 lik bir dişli ondan sordum yoksa şuan 15 lik var üstünde şehir içi ve düzde sürdüğümden büyüğünü taktım az devirle daha çok gidiyor :DBenim bildiklerimi sende biliyorsundur ama genede yazayim enazindan baskalarida soruyu gorup daha uygun yanitlayan cikar.
On 14 15 kulanan duydum.orj 14 zaten.Arka 43 45 kulanan duydum onunda orjinali 45.
13-46 arama nedenin teker filan rahat yapmakmi ? Veya rampada cekisi artirmakmi ? (sadece meraktan soruyorum
servis bugün egzoz susturucusu kırık dedi haftas sonu olduğundan değişlemedi salı günü değişecek bakalım garanti kapsamında
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 ----------
Bu arada ben beklerken 1 tane kırmızı Ybr satıldı bu fiyata satılmaz diyen akıllı insanlara selam yolluyorum
birde yeni Ybr eskisinden kötü diyenlere Türkiyenin gelişmemiş ülke olmasının bir sebebide ön yargılı olmamız ve olaylara basit düşünce ile bakmamızdan kaynaklanıyor
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
yav siz ne kadar iyi desenizde bu tür şeyler insanın aklını öle bi çeliyoki geçen gün arkadaş motorunu sattı dedi ybr alcam aldırmadım gittik titan aldık. daha yeni ybr alınmaz biraz geçsin bakalım daha neler cıkıcak neler görücez askerden gelince aklımda ya sıfır kawasaki 250 yada ikinci el gsxr 600 var hayırlısı olsun hallalolmusya yeter.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
esd lerden memnun değil gibi konuşuosunz ya nie öle çok cnm sıkıldı.ben bşyin farkına waramadım hem motor yeni hmde ben yeni motorcuyum pek anlamıorum.nie memnun dilsiniz yeni ybrlerden.
Motorum 8000 e geldi bakım gerekir mi ? yağını 7000 de değişmiştim.Bujiyide daha geçen takdım.
HONDA
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
arkadaşlar askerden gelince ybr city almayı düşünüyorum sizce 2004 modele göre farklı bir özelliği varmı
lifan 100
aga burdada var orjinaline yakın 75 diyorlar ama bayiye sordum 240 diyor sıfırına jantta fazla bir yamukluk yok sadece biraz sarsıyor ama gıcık oldum işte
abi mersine gitmiştim dönüşte sağ şeritte bir tırın arkasından giderken 2 sefer sert şekilde çukura girdim bir seferde yolun kenarından aşağı kaydı motor asfalt kazılmış gibiydi arka teker çukura düşer gibi oldu muhtemelen bu 3ünden birinde oldu ama hangisinde :D
www.sahildenturkiye.com
motorumu satıyorum arkaaşlar 2009 model siyah 11700 kmde çanta koruma demiri ve mt65 lastikleri var orjinal olup 3000 km kullanılar lastiklerinide vereceğim ön ve arka fren balatası vereceğim sıfır daha motoru 7 sene çalıştığım yamaha fabrikasından almıştım.ilk sahibiyim kurye motoru falan değil.3000 istiyorum motor beykozdadır.kapalı garajda durmaktadır.Satma sebebim baba olacağım için :D bi sorunu yoktur motorun 1000-4000-7500 km bakımları maslak redline motorda garantisine kaşeli bir şekilde yaptırılmıştır.telefonumda 0543 368 96 76 Sağlıcakla kalın allaha emanet olun...
Merhaba'lar ; Bugun bende 2009 model 11000 km 'de Yamaha Ybr sahibi oldum. Antalya'da malum piyasa ne hikmetse yüksek... Motor ustası arkadaşım vardı tesadüf eseri araba pazarında karşılaştık. Başka bir arkadaşı için pazarlık yapmış 3,100 lira vermiş ama motor sahibi 3,500 ün altına düşmemiş... Motorun temiz olduğunu ama biras fiyatının yüksek olduğundan bahsetti. Neyse gittik en son 3,300 dedi esnaf arkadaşalar'da araya girerek 3,200'e anlaştık.
Bakımını yeni yaptırdım dedi ama yine de motor ustası arkadaşım iridyum buji takarız birde castrol yağını ekleriz tamamdır dedi
İleriki zamanlarda Uzay kafasını söküp yuvarlak far ve xeon ampül taktırcam.
10,000 km başka hangi bakımları yaptırmam gerekiyor ?
Şu an bu konu içerisinde 393 kullanıcı var. (0 üye ve 393 misafir)