nasıl saga yatırdıgında uniqe anlamadım.virajda filan diyorsan zaten yatınca sağlam yatıyorum {bana göre} o anki yusufcuk halinde hiç ses filan duymuyorum
nasıl saga yatırdıgında uniqe anlamadım.virajda filan diyorsan zaten yatınca sağlam yatıyorum {bana göre} o anki yusufcuk halinde hiç ses filan duymuyorum
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
Hayır mesela motor durduğu yerde sağa doğru yatırınca bir ses geliyor mu ?
HONDA
slm ybr ciler...
benim motor hem vuruntulu çalışıyor hemde motorun için den şıkır şıkır ses geliyor ne olabilir?
motora masraf yapacağım param yoktu birde ehliyetsizlikten ceza yeyimce tam oldu...
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
cevirmede durmadım peşime düştüler fiat linea ile,önümü kesip durdurdular beni.
polisler iyi cıktı gene efendi halimden dolayı polisten kaçma cezasını kesmediler,ayrıca motorun sigortası 1 hafta önce bitmişti ona bakmadılar.ehliyetsizlik ten 600 kestiler 15 gün içinde ödersem 450 tl...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:14 ----------
sağol.artık köylerde gezicem malesef
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
Erdi bence farlarını falan tak ilgi çekmişsindir ondan peşine düştüler sanırım.
Hakan burda bitane 2004 ybr var sağa yatırınca tak tak tak ses geliyor ama sorun yok sade sağa yatırınca 2004 lerde öyle bişey duydum sorunluymuş servise çağırıp değiştirmişler diye duydum o zamanlar.
HONDA
Sağa yatırınca ses gelmesi işi ilginçmiş. Düşünüyorum neden olabilir acaba diye; motorun içinde eksantrik zincirinden başka herşey sabit, ters çevirsen bile kıpırdamaz.Sanırım zincirle ilgili.
sıfır jantı tesadufen 85 tl buldum yamuk olan arkadasa lazımsa bakabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0393646/detay?
ilan no:30393646
ilan sahibinin benimle hiç bir alakası yoktur.
Yahu bu jant nasıl yamuluyor ki? Çukura mı girildi acaba?
uniqe suan için ters bir duruma rastlamadım.Kulama acayip bir ses gelmedi uyarı için teşekkürler
malum Türkiye yolları abi hiç ummadıgın yerde ummadığın çukurlar vs çıkabiliyor..jant mı dayanır bu yollara..
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
Birşey olmadığına sevindim.Ya tanıdıkda var işte 2004 model yağ değişimini bilmiyormuş ben yapıverdim onu gösterdi bana sağa yatırınca tak tak tak tak diye ses geliyor ama sadece ses başka anormal bişey yok çekişi gidişi gayet iyi sanayide bi ustadada vardı 2004 ondada aynı ses vardı.
HONDA
slmlar,
son 2 gündür motorda sabahları çalışırken stop etme problemi vardı dün gece bindiğimde farın çok az yandığını gördüm motor hızlanınca farı ışığının da kuvvetlendiğini farkettim. sanırım akü de zayıflama var gibi çünkü bu çalıştırırken stop etme problemi hiç olmazdı malum sonuçta havalar sıcak jikle ihtiyacı yok.bu akşam muhtemelen ustaya götürecem bakalım ne çıkacak...aküden değildir diyen arkadaşların başka önerileri var mıdır varsa nelerdir?
<script src='http://img266.imageshack.us/shareable/?i=img0719x.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
bu arada 1 yılda 25.000km yi tamamladık sağ salim
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
arkadaşlar sizin rölanti deviri kaç ?
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
bizim ybr'ye tank pad
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...kpy-1005/detay
Resimdeki vidadadan bak serdarmert abinin resmi bi işe daha yaradı
95 ile 97 arasında fark yok diyorlar.
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 207 kullanıcı var. (0 üye ve 207 misafir)