yukarı ok yedekte oluyor
yukarı ok yedekte oluyor
sonix===> güzel olmuş yav..aslında bende daha önce YBR'mi alacagım zaman eski kafa grenajlı olmasını istemiştim ama kısmet yuvarlak olanlı imiş...hakkaten güzel olmuş...senden ricam nekadara maal oldu detaylandırabilirmisin....?
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
Arkadaşlar motorum 7600 km de son 1000 km de bi sorunm var sanırım.Önceden 450 km kadar gitmiştim yedek depoya geçmeden hemde defalarca..ama benzin göstergesi son çizgininde baya bi altında oluyor yani e nini üzerndeneredeyse tam.Ama bu aralar artık 370 km civarı yedek depo istior motor ama göstergede eskisi gibi E de değilde daha üst seviyede tam çizginin üzerindeyken oluyor bu.Fazllamı yakıyor artık deseeem eskiye göre baktığımda daha inmesi gereken yer var ama o km de eski km mi yaparım ama neden erken geçiyor acaba yedek depoya????
Motorize Birlikler K.lığı......
arkadaşlar yabr ile 19 bin kilometre yol yaptım tık yok şükür.fiyatıyla karşılaştırdığımızda atlernatifi yok gibi.uzun yollar yapıyorum te k kişi iki kişi binsemde ayni perfonmansı kaybetmiyorum.bu güçteki bir motor nasıl oluyorda performansından birşey kaybetmiyor hayret verici.ben çok memnunum ybr den.herkeze tavsiye ederim.
Motoru alırken bende direk 2oo5 kafalıgından takarmasınız demiştim satan adam 2oo5 kafalıgı 2oo6lara olmuyor demişti adam başından savmak icin demiş ne güzel oluyormuş işte
hakpek
2005-2006 orjinal yuvarlak far sıfırı 130 ytl sordum.
2004 kafa grenajı komplesi 160 ytl.siyahı yok zaten.boyattım.toplam 180 milyona maloldu.yuvarlak fardaki ışıkla 2004 deki ışığı karşılaştırdım.2004 deki far daha güzel.açık bir fark var.
pierzig
2005 de yuvarlak farlı. sen 2004 istedin galiba
sonix
verdiğin bigiler için teşekkurler
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
2005 model olarak gelip de yine kafa grenajl satılan modeller var (arabalardaki gibi). Benim arkadaşımdaki kafa grenajlı modelden bildiğim kadarı ile grenajın oturduğu iki adet kol var ve bu yeni kasalarda yok, muhtemelen Pierzig'e bu yüzden olmuyor demişler.
Anladın sen onu sonix adamda anladı zati olmuyo dedi
insane bu durumda sonixe hemen bir soru yöneltelim
Sonix bu kafalıgı takarken yaptıgın degişiklikler neydi insane'nin dedigi gibi kol taktırdın mı.Bu arada 2oo5 kafalıklar burda 45 ytl miş kesin bizde alırız
Sonix ayrıca 2oo6 yamaha cıkartmasınıda degiştirmişsin onuda farkettim
tabiki far kolu değişiyor.far kolunu 2 vida tutuyor.vidalar alt tarafta üst taraf geçmeli.far kolunu çıkartıp yeni far kolunu taktıktan sonra bütün yük atılmış oluyor 2004 kafalığına farı ve sinyalleri yerleştirdikten sonra kafalığı monte ettiğimizde işimiz bitiyor
ben yamaha çıkartmasını değiştirmedimki
ya motoru siyahamı boyatsamki
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
benimkide 2006 ama hem 2005 lerde hem 2006 larda bu yapıştırmayı görmedim.demekki adamlar kendileri yapıştırmış.
birde 2005 üretimli 2006 lar var.bunu ayırt etmek için motorun sol tarafındaki rüzgarlığının altında made in china yazısı var.eğer o etiketse 2006 üretimdir.perçinli levha ise 2005 üretimdir.
sonix rüzgar eski kafaya göre fazla geliyormu yani fazydasını gördünmü değişiklik oldumu eski kafaya göre
biraz oldu gibi.geçenlerde bir deneyiyim dedim normalden daha kısa sürede düz yolda 110 km/h hıza ulaştı.rüzgarı eskisine oranla daha iyi kesiyor.
iyiya senin 110 görüyorben 95 şi geçemiyorum rüzgarlada pek ilgisi yok emin ol yatıncada değişen bişey olmuyor
Arkadaşlar slm ben yamaha yrb 125 almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım açıkcası.Bu modelim yakıt sarfiyatı olsun fiyatı işçiliği olsun ve max hızı (buda önemli bir ön bilgi verebilirmisiniz?Honda cbf 150 düşünürken hondaya yapılan zamlar nedeni ile bu modelin 2. elini almak var aklımda suan. Daha önce hiç motor kullanmadığımıda göz önünde bulundurup cevap verirseniz sevinirim.
not:2 milyara kmsiz düşük(3bin km) 2006 yrb bulunabilirmi?saygılar
lezzet gider,mesuliyet kalır...
bulabilirsin tabi.
yakıt sarfiyatı 25 ytl benzinle ortlama 350 km gidiyor.
max hızı 120 km/h ama normal şartlarda 110 km/h
herkese hayırlı bayramlar
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Şu an bu konu içerisinde 424 kullanıcı var. (0 üye ve 424 misafir)