Çok güzel allah kaza bela vermesin.Kıskananlar çatlasın
Çok güzel allah kaza bela vermesin.Kıskananlar çatlasın
HONDA
uniqe Sedat'ın motorda açıp kapatma düğmesi vardı kendi yapmıştı galiba.Bence öyle yapmak daha pratik çözüm.Budan kullanan ben görmedim ama illaki bi kılıfına uydurulup takılıyordur Bizimkilerde orjinalden bunlar olduğu için sorun yaşamıyorum.Akü az oldugunda ilk çalıştırmada farların direk yanıyo olmasa dezavantaj...
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
Sorun olmuyor akünün sağlığı gayet iyi ama ben kapatmak istiyorum.Ben orjinali gibi olsun istiyorum.Soket olursa hemen alırım ama sanırım uymuyor.
HONDA
slm arkadaşlar benim motorum ybr ye benzediği için kendi karburatörünü biraz kurcalamıştım bozmuşum mecburen değiştirmek gerekli oldu bende ybr nin karburatöründen aldım 2004 modelin olanınkinden sizden isteğim yani 2004 model motoru olan arkadaşlardan hava ayarı kaçtur da yeni olduğundan ayarını düzgün yapmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
arkadaşlar uzun bir aradan sonra gene sizlerleyim. Selamlar
2009 ybr esd hava filtresinin orjinali kalmamış stokta... yan sanayi taktırsam motor ömrüne ve performansa etkisi olur mu? teşekkürler... (aslıında cevabı biliyorum ancak emin olmak istiyorum-ilk defa değişecek)
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
internette gezerken yamaha hindistan sitesini gördüm girip biakıymbi dedim ybr ve benzeri modeller vardı bi bakın
http://www.yamaha-motor-india.com/product/index.html
türkiyeye getirmezler böyle modelleri. ybr 110 hoşuma gitti
Uploaded with ImageShack.us
125 likten daha kalıplı duruyor
lifan 100
Esas bu bitirıyo beni bikepics de vardı Bir tanıdık atv aldı küba marka atv si öyleyse motorsikleti nasıl acaba motor daha 2 gunluk yağ fışkırttı motordan sanayiden eve kadar geldim kendim arka fren diski düşmüş egzozu tutan vida düşmüş ama çekisi süper 150 cc çimde çok fena spin atıyor
HONDA
ozgur ben hep yansanayi kullaniyorum bi fark hisetmedim.orjinal her zaman en kalitelisi olucak diye bisey yok sonucta.genede icim rahat etsin diyosan orji parca bekle veya gelene kadar yan sanayi kullan sonra at...ben rialliden aliyorum en iyisi 8 bucuk lira
arkadaşlar janttaki yamukluğu giderme şansımız varmı yoksa jantmı değiştirmemiz lazım ??
www.sahildenturkiye.com
rica ederim özgür bizde burda pişiyoruz
ibocan eger yamukluk çok aşırı değilse jantı değiştirmek biraz uçuk kaçar.rialliede bile 100 küsür liraydı hatırladıgıma göre.Bildigim kadarıyla telli jantlar gibi kolay değil.Ama iyi bir usta başından gelebilir diye düşünüyorum.Enazından sıfır ayarına getiremesede düz gidicek ve sarsmıcak şekilde ayarlayabilir..
Hakan senin motorda sağa yatırdığın zaman '' tak tak tak tak '' diye vuruyor mu ?
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)