Allah akıl fikir versin o ustaya.Ya kardeşim bilmiyorsan niye tamircilik yapıyorsun.3 kuruş para kazanıcaksın bari doğru düzgün yap şu işini.
Allah akıl fikir versin o ustaya.Ya kardeşim bilmiyorsan niye tamircilik yapıyorsun.3 kuruş para kazanıcaksın bari doğru düzgün yap şu işini.
HONDA
olur mu kardeş bu ustalar kadar adi kişiler yok yani işini, düzgün yapmayanlar için diyom mesela amcamın 250 mct si var gaz çubuğu kırılmış önceden 20tl almışlar yapmak için gene kırılmış ben 1,50tl ye hallettim sadece çubuk aldım onuda bisikletçiden şimdi düzgünce çalışıyor hep kazık yapıyorlar bide en iyisi yapabiliyorsan kendin yapacaksın saygılar
eyvallah sağolasın.. bende sizlerle mutluyum.. gözdağında sen gittikten sonra yaptım bu arızaları ama zoruma giden bu arızalar yüzünden hakan zarar görebilirdi ve hakan çook iyi bir insan... ben olsam o ustayla çoktan kavga etmiştim.. biraz sinirliyim ama hakan çook sakin... allah her bayana hakan gibi koca nasip etsin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Sende sağolasın ramço
Her ne olursa olsun her zaman bir şeyin en kötü tarafını düşünmek lazım ben Ybr yi bayiden alırken nerdeyse her noktasını kontrol ettim acaba eksik veya yanlış bir şey varmı veya bir çizik vuruntu ve yanındaki diğer sıfır Ybr lere baktım kıyasladım herkes kendinden sorumludur ilk önce bu yüzdendirki hep dikkatli olmamız lazım %100 güven olmayacak hangi usta olursa olsun keşke biraz bilgim olsa bu konularda diyorum çünkü servisden çıktığım da hala bir eksik varmı diye düşünüyorum tabi birazda fazla titiz olmamdan kaynaklanıyor
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramço bende o pasaklı motorculardanım
Usta insanlık olarak çok iyi biri para göz filan değildir.Ama atlamış bazı şeyleri.Her zaman gece binmedigim için o zamandan bellimi arka park yanmıyor bilmiyorum.
Ama ön park onun tam oturturamamasından dolayı düştügü kesin.Dediğin gibi yangın bile çıkartabilirdi.Arka teker olayı tam bir rezaletti.
Arka çamurlukta kırılmıştı onuda degiştirmiştik.Ben çamurluk lastik hizasının bozuk oldugunu farkettim orda söyledim.Çamurluktan dolayıdır filan diye düşündük [orjinal camurluk olmasına rağmen].mil burçlarının hiç aklımıza gelmedi..Ben ne anlarım zaten Sağlık olsun şuan motor el bırakınca çok rahat düz gidiyor.Yanlış anlamayın el bırakarak gezmiyorum motor sağa sola cekmıyor demek istedim
mil burçlarının doğru yerlere takınca hız farkedilir oranda değişti.Ramçoya demiştim Aye'nin buluşmasına giderken otabanda bastım bastım 120-125 i [135 gördügüm yerlerde] geçmedi diye...
Ramço sağolsun halleti 10 dk da.Tek sıkıntım devir saati şuanda.Kafayı yedi durduk yedi.Önce 5 bin deviri geçmemeye başladı.sonra stop edince 2 bin devirde kalmaya başladı vs vs.Gideceğim okul yatılı oldugu için çok sorun etmiyorum.Bi kaç bin km anca binerim bu yaz artık.
Buda ramçonun benim motorla uğraşırkenki resmi
Uploaded with ImageShack.us
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
çok yakışıklı çıkmışım yaw......
rodaj zamani normalden fazla yakar yakiti.ilerde dahada azalacaktir yakit.fakat 1 litreyle 50 km gidecegini dusunmuyorm.kullanim sekline gore 2.4-3 litre (100 kmde)arasinda yakit yakarsin.
Kafani takma dogru secimi yapmissin rodaji duzgun yapmaya bak sonra bin binebildigin kadar..
parcalar alisiyordur motorda yavaslama olmaz.benim debriyaj balatasini degistirdigimde tekere gidiyodu simdik normal mesela
ybr gitmem demez ne kadar yol olursa olsun.sen yorulursun o yorulmaz
Ramco herzaman oylesin
s.a bende motorumu yeni aldım daha 20 km de.rodajını nasıl yapmam lazım.çok korkuorum yanlş kullanırımda ilerde 100 ü geçmez die.şuan için nasıl sürmemi önerirsinz.
bence 1 litre ile o kadar yol yapamazsın.....
Öncelikle hayırlı olsun güle güle bin.Forumda rodaj hakkında birçok yazı var aratırsan bilgi sahibi olursun.125 cc den çok fazla birşey beklememek lazım.İbren doğru olduktan sonra 100 km hız bile 125 cc için iyi bir hız..Merak etme o dediğin 100 km hızla 120-130 yaptığını sanan ibresi bozukları her türlü geçersin
Ayrıyetten rodajı tamamladıgında 110 km hıza düzde çıkabilirsin[rüzgar faktörüde önemli tabi.]..
biraz resim atayım dedim
ugur yanakları ne zaman boyadın deli olmuş yakışıRRRR kıskananlar çatlasın
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
Maşallah Ugur nazar değmesin.Bence yanaklar yakışmamış aga.Ben sadelikten yanayım biraz eski kafalardanım galiba
teşekkür ederim bende sadelikten yanayım bundan ötesine gitmem,ama ybr'ye beyaz yanaklar her zaman yakışır,takınca farkı göreceksiniz. Yarında egzos kapaklarını mor rengine boyayıp resim atarım :D
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)