Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Abi bende koltuğun altındaki soketlere bakmalımıyım ?
HONDA
ilk bakışta gerek yok... çünkü anladığım kadarıyla sorun sadece ön farda............. yani deponun altına kadar gelen ksım olayı çözecektir...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bakdım şimdi dolaştım 8 bin devirlerde az kesip geri geliyor ama saniyelik bile değil ama redline devirlerinde tam sönmüyor ama o kadar kısılıyorki ön far söndü sönecek.
Duyu değişmedim ama bende sorun yok gibi geliyor duyda.
HONDA
arkadaşlar bu ne yaa konu ölüyo resmen biraz foto koyarak canlandıralım lütfen şu topiği gözümüz günlümüz açılsınn yaaa....
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
Evet ilk zincir temizliğimi yapdım ön dişli kapağını zinciri hepsini gazyağıyla güzelce temizledim çok güzel oldu.
Öncesi
Sonrası
Buranın öncesinin forosunu çekmedim ama bilen bilir buranın pisliğini
HONDA
yeni ybrlerde benzin göstergesi daha seksi duruyor hele 100-120 km hızın durdugu yer cok tahrik edici
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
evet benzin göstergesini düz yapmışlar busefer
victorist yaklaşık 100km sonra benzinin bitecek okadar gözüm alışmış ki km olarak okuyabiliyorum artık.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
city de YBR ESD diye geçiyor =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------
orjinal hava filtresine ihtiyacım var. ist. da güvenerek alabileceğim (parası neyse onu vermek istiyorum Blk.de geçiriyorlar) yer bilen var mı?? Y..ız ticaret avrupa da mı? bu ay ayvayı yedim valla yaptıramadığım sübap ayarı, hava filt., buji, ön arka balatalar beni bekliyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:46 ----------
bunun tripmetreli (sıfırlanabilir tuşlu) km. sayacı neden ışıklandırmalı değil birader
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
bakalim dijital gösterge devrimi ne zaman gerceklesecek, insallah biz de görürüz.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
viyana çok net görünüyor aslında fotoraf makinesinde karanlık çıkmış gece sürüşlerindeki tek eksik yani farların yetersizliği arkadaşım onuda çözeceğim ama dur bakalım
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
Şu an bu konu içerisinde 76 kullanıcı var. (0 üye ve 76 misafir)