Abi shell de baya bi kuyruk vardı belli yani sistemli plakayı fln yazıyorlar.Şehirin orta yerinde yani Birde karbüratör derken ?
Abi shell de baya bi kuyruk vardı belli yani sistemli plakayı fln yazıyorlar.Şehirin orta yerinde yani Birde karbüratör derken ?
HONDA
Ayar tutmuyor filan yazmıştın..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Sorun yok.Hava ayarı 4 turlarda stabil.Sabah çalıştır bas gaza git sanırım katalizör iptalinin bir özelliği İvmelenme iyi.hiç eğilmeden 115 e geliyor bugun e 5 de eğilsem 125 lere gelirdi ama o trafikde o pozisyondan utanıyorum düzde 110 a çakıyor hemen
HONDA
ee nasıl yapılıyor peki bu hava ayarı
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
sen öle diyosan öledir kardeş o zaman bizde kurcalayarak öğreniriz olur biter.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
Benim motorun aküde bir sorun var herhal 6 bin 7 bin devirlerde çok az kesiyor ön far birde rölantide sinyalleri yakdığımda rölanti düşüyor ama stop edecek gibi değil ama bariz düşüyor neden yapar aküde sorunmu var ?
HONDA
Dene gör burda ne desem boş.Motor orjinal daha birşey değişmedi bobin falan.Farların yanmasıda süper.
HONDA
ateşleme bobinine demiyom zaten ben belki bir ihtimal alt bobinden olabilir diyom elektrik üreten motor çalıştıkca neyse deneyecem yarın ins bakalım ne olacak :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
OLASI NEDENLERİ:
buji: görevini yapamadığında, üst devirlerde kesiklik yapar
- buji kablosu: tam takılı olmadığında, deforme olduğunda, kaçak akım (ark) yapar... üst devirlerde yığılma olur
- benzin filtresi: benzindeki tortu/pislik/su gibi şeylerden ötürü filtre geçirgenliği yavaşlar... daha fazla akış olması gereken üst devirlerde kesilmeler olabilir..
- karbüratör hava/yakıt karışımı: uygun olmadığında yapabilir.
- yakıt: kalitesinden olabilir
- ateşleme bobini olabilir.
- ateşleme (krank) sensorü olabilir
- supap açıklığından olabilir.
- supap kurum bağladığında yapabilir.
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Abi sanki akü yetmiyor mesela sinyalleri açayım rölantide ön fardan falan çok az kesiyor.6 7 bin devirlerde ön far tam sönmeden az kesiklik yapıyor.Ateşlemeden kesmiyor farlardan kesiyor.
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 77 kullanıcı var. (0 üye ve 77 misafir)