Uzadım gittim yol boyunca, altımda YBR farkı oLunca herkes kenara çekilir Ybr Askıya Alınca.
HONDA
arkadaşlar 17000 km 2005 model ybr satan birisi var motorda en önemli nelere bakmalıyım
lifan 100
Bende ybr ci oldum.Benim motorumda 2005 ve kilometresi 23.000 ustama gösterdim motorun seceresini biiliyor kurye değil bende aranıza katıldım. gerçi ilk alırken tereddüt etmiştim 23.000 cok gelmişti km olarak da servisimin 404.000 km de ybrsi olunca
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin arkadaşım 2005 modelleri herkez övüyor doğru seçim yapmışsın
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
Sagolun. Açıkcası bende 2005 ii kötü bildiğimden değil motorumu sattım cbf 150 veya ybr 125 istiyordum (aslında 2010 istiyordum malum biraz sismanım 101 kg 1.74 boy ama o bütcemi aştı biraz) cbf in tipi daha büyük (2010 önceli modellerle kıyasla) o üzden tercih edecektim ama temiz bulunca (servis temiz deyince) aldım. simdilik mutluyum yakıt - fiyat /performans oranı iyi
ustad kuryeden cıkma bir motoru var benim motorumu götürdüğüm kayseridoeki yamaha bayinin. 400.000 den eminim ama küsürü aklımda cok kalmamıs yani 4 kere yaüzbin devirmiş hatta bir onceki motoru 303.000 km de idi bakımdan geçirdi (bindi bir süre sattı hatta. (gerçek km söyleyerek))
iyi güzel de 404.000km olduğunu nerden anlıyorsunuz?
bildiğim kadarıyla 99.999km den sonra 6 hane olmadığı için sıfırlanıyor usta 4 tane çizik mi atmış sağına soluna?
104.000km ile 404.000km nin bi farkı yok sonuçta görüntü olarak...yamuluyorsam düzeltin...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
bencede nerden biliyorsunuzki hiç bişekilde o km dayanamz o motor yada orjinal bi aksamı kalmamıstır.enaz 4 kere silinidir ve krank değiştirmiştir. ve bu motor kaç model ? bu işte bi sakatlık var
303.000 - 404.000
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
hacı o değilde artık değiştirelim şu ybr yi...ben alacağımı aldım beni kesmiyor abi artık şu hyosung u fırsat olsa da bi kullansam karar verecem ama yine de japondan şaşma diyor içimdeki his...er-5 veya gs500 olayı bitirir hacı sana da alalım askerden döndükten sonra bi 650 funduro canavar gibi
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Benim ybr 40,000 km oldu.Orjinal zincir dişli ile devam ediyorum, zinciri gerdirmedim bile, çünkü ihtiyaç yok henüz. Aldığımdan beri 3. çentikte duruyor. Debriyaj balatasında da bir sıkıntı yok. Eskiden 100,000 li rakamları abartılı bulurdum ama artık şüphem kalmadı. Bir kaza bela olmazsa rahatlıkla 100 bini sorunsuz görücem gibi geliyor.
404.000 olduğunu sürdan anlıyor kayserideki benim bildiğim tek yamaha yetkili servisi o (diğer bir iki yere de yetkiyi o veriyor) hal böyle olunca bu makineler sıfırlıklarından sonuna kadar tüm bakımlara buraya geliyor ve her bakımda kaydediliyor kilometreler hali ile oradan biliyor. ki coğu servis bunu yapıyor gidin servise eğer o motor servise geliyorsa size tam olmasada son bakımdaki km değerini söyler
400.000km ha araba bile yapmıyor o kadar çok iyi bizim bu motorlar keşke çinlilerde bu deneyime kavuşsalarda rekabet olsa
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
Böyün shell den ilk benzinimi aldım bakalım ne olcak
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)