Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Ağustos 2010, 02:14
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
dediğin gb şöyle olsa o mg delüxü titreşimsiz yapıp 2.000 tl yapsalar abi sen söle (yani haklı yada haksızmıyım) sen gider hangi motoru alırsın?
zafer kızma ama burası ybr forumu. mondial tartışmıyoruz burada.
uag'ye gelince... para yalan söylemez. fason motosikletler çok arıza yapıyor, güçsüz ve konforsuz. herşeyden önemlisi yolda güvenerek basamıyorsun (yol tutuşu, aerodinamiği ve viraj kabiliyeti berbat)... sen olsan hangisini alırsın
not: çin grubu motosikletlere saldıran bir imaj oluşturmak istemiyorum ybr den önce sinski (aynısından motoran diye de var) nin 125 cc. viteslisini uzun bir süre kullandım ancak ybr alınca şehir dışına motosikletle gidebilinceğini anladım... güven veriyor çünkü yolda, gerek fren gerek konfor gerek viraj kabiliyeti olarak...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 ----------
uniqe adlı üyeden alıntı
Yağ ferrariye yakıt ve yağ sağlayan shell in işidir
Abi yamalubenin üretüm yerinde ne yazıyor ? 20 40 dan 10 40 shell e geçince yokuş yukarı 10 km/h attı
yağ hızı çok etkiliyor. 10w-50 castrol power1 koy bir 5 km daha artar
bir firma sponsor olduğu başka bir firmaya göre değerlendirilmemeli... ferrariye ürettiği yağla bizim aldığımız yağ aynı kalite mi? hayır... 100 oktan benzinin hakkını piyasadaki kaç araç verebiliyor???
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Reklamlar
-
05 Ağustos 2010, 02:30
Hacı helix koy ferrari ondan koyuyomuş benim arkadaş ferrarinin müdürü öyle dedi
-
05 Ağustos 2010, 02:47
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
05 Ağustos 2010, 09:31
Yamalube Hollanda üretimi..
Yamahanın kendi geliştirdiği yağ motorlarına uygun..
Mobil, Exxon şirketinin ürünüdür... Yamaha ile mobil arasında bir dönem ticari bir anlaşma olduğundan ''YAMAHA MOBIL'i tavsiye eder'' şeklinde reklamlar yapmıştır.
Yamaha 'nın orijinal yağı YAMALUBE'dir.
Yamaha, önceleri, diğer motosiklet üreticilerinin yaptığı gibi, motosiklet kullanıcıları için, pazarda bulunan yağları tavsiye ederdi.
Deneyimler Yamaha'ya, pazardaki yağların, Yamaha marka motosikletlerin zorlu taleplerini karşılamada yetersiz kaldığını gösterdi.
Yamaha edindiği bu deneyimle, yoğun bir teknik çalışma ve uzun bir test süreci sonunda her yağın eşit yapılmadığını ispatlayan bir yağ tasarladı: ''Yamalube'' Yüksek Performans Yağları...
Neden Yamalube?
- Motosiklet motorlarının başa çıkması gereken kopma, yüksek sıcaklık, sürtünme, sızdırmazlık ve gerilimin azaltılması gibi zorlukların tümünün üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.
Bu yazının kaynağı Yamahadır.
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
05 Ağustos 2010, 13:07
Hacı abi benimkide bir avrupa ülkesinde üretiliyorda daha tespit edemedim.Made in eu yazıyor üstünde
-
05 Ağustos 2010, 16:30
Bu castrol power1 racing 10 50 tam sentetikmi yarı sentetik mi ?
-
05 Ağustos 2010, 17:06
Michelin Pilot Sporty taktırmayı düşünüyorum yakında orjinal lastikler le çok tedirgin sürüyorum berbat bi lastik
-
05 Ağustos 2010, 17:17
beyler benim aletten bir kaç gündür kesif benzin kokusu yükseliyordu. en son dün bir baktım karbüratör baştan aşşağı benzinle banyo yapmış.
oringler mi patladı ne oldu anlamadım. işallah bizim aletin karbüratör tamir kiti bulunuyordur ortalıkta.
motora benim kadar iyi bakan nadir bulunur ama kullanırken canını alır gibi kullanıyordum. fışkırtmış benzinleri isyan etmiş motor.
-
05 Ağustos 2010, 17:42
avare rulman adlı üyeden alıntı
beyler benim aletten bir kaç gündür kesif benzin kokusu yükseliyordu. en son dün bir baktım karbüratör baştan aşşağı benzinle banyo yapmış.
oringler mi patladı ne oldu anlamadım. işallah bizim aletin karbüratör tamir kiti bulunuyordur ortalıkta.
motora benim kadar iyi bakan nadir bulunur ama kullanırken canını alır gibi kullanıyordum. fışkırtmış benzinleri isyan etmiş motor.
dostum senin makine yeni ybr mi? 2010. onlarin karbüratörleri degisti biliyor sundur belki sen de. insallah fazla sorun acmaz basina. ben zaten bu yeni ybr'den cok iskilleniyorum bir degil bir kac kronik sorunu cikacak diye, insallah ben yanilirim.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
-
05 Ağustos 2010, 19:01
viyana adlı üyeden alıntı
dostum senin makine yeni ybr mi? 2010. onlarin karbüratörleri degisti biliyor sundur belki sen de. insallah fazla sorun acmaz basina. ben zaten bu yeni ybr'den cok iskilleniyorum bir degil bir kac kronik sorunu cikacak diye, insallah ben yanilirim.
Yeni ybr değil nerden uyduruyorsunuz bunları.
-
05 Ağustos 2010, 19:15
hemen atlayacaksın yani ybr 2010 model çıksaydı,çamur atmayamı geldin bu topic'e
-
05 Ağustos 2010, 19:20
UqUR_ adlı üyeden alıntı
hemen atlayacaksın yani ybr 2010 model çıksaydı,çamur atmayamı geldin bu topic'e
estagfurullah, benim de 2007 ybr 125'im var, ne camur atmasi. bilakis 1-2 ay icinde yenilemeyi düsünüyorum 2010 modelle. ne kadar süphelerim olsa da yeni ybr almayi düsünüyorum. lütfen daha dikkatli olalim mesajlari okurken
-
05 Ağustos 2010, 19:24
estagfurullah, benim de 2007 ybr 125'im var, ne camur atmasi. bilakis 1-2 ay icinde yenilemeyi düsünüyorum 2010 modelle. ne kadar süphelerim olsa da yeni ybr almayi düsünüyorum. lütfen daha dikkatli olalim mesajlari okurken
ybr 2010 modelinde bir sorun bulmak için arayış içerisindesınde ondan yazdım yorumu.
-
05 Ağustos 2010, 19:31
yeni ybrlerin karbratörleri elektronik eskilerinden daha performanslı yakıt olarakda 9 kuruşu geçmiyor ekonomiyi korumuşlar içiniz rahat olsun.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
-
05 Ağustos 2010, 19:41
abicim bunlara ne desen insana düşman kesiliyolar
yeni ybr almaktada kesinlikle acele etme tecrübe ve yorumlara göre karar verirsin. sonucta mal yeni her ne olursa olsun deneyimleri sorunları yorumları okumak gerekir.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
05 Ağustos 2010, 20:02
Boşverin yeni ybr ciler.Anlıyacaklar birgün
-
05 Ağustos 2010, 21:58
ybr kendi kalitesini bozmaz bence granaji fazla ama gerci hosuma sekil olarak gitmedi eskileri on numqara performanstan birsey kaybetmez aksine gelisir
[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
-
05 Ağustos 2010, 22:03
arkadaslar yeni yamaha ybr 125 fabrika cikis lastikler yoksa yine shakira mi?
-
05 Ağustos 2010, 22:04
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
olmasada olur yakında gelir bizim buraya ya incelemek binmek istiyorum ya bnm de çok hoşuma gitti mümkünse takas yapmak istiyorum duruma göre.
yavas yavasta olsa mondialde ilerme var inş. titreşim oalyınıda çözerler. eger oda olursa zaten kimse yamaha hondamıs bakmaz bile fiyat farkından doalyı.
uhhhhhhhhhhh ulen sende mondial kaliteyi biraz yukseltsin gor fiyati isine gelmiyo con conluyor milleti bu chine motolari ne yaparsa yapsin japonlari gecemez cunku motor teknolojisin de yillarin vermis oldugu deneyim ve ustalik var valla ne diyim chine motorlari sayesinde usta oldum altin bilezik var valla
[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
-
05 Ağustos 2010, 22:11
arkadaslar yeni yamaha ybr 125 fabrika cikis lastikler yoksa yine shakira mi?
Chen shing tire sanırım bizimkiler şakira
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler