Neyse o zaten...
Neyse o zaten...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Karar senin serdarmert abi.Ayrıca ben gelince niye gidiyor anlamadım.Benle muhatap olma yeter.Ben adam yemiyorum.
HONDA
bu yamahaları millet neden bu kadar cok satıyor yaw sadece dün ve bugun 25 tane yeni ilan verilmiş ve içlerinde yeni kasalarda var.. 4.000 lira istemiş bunlar milleti kerizmi zannediyor sıfırı 4.400 ne yani şimdi gidip ikinci elimi alıcak millet !
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 ----------
serdar mert abi şu ilana baksana adam bide çin motorlarıyla takas istemiş ve bugun ilan vermiş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29144171/detay
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Ayrıca ne yani ben kötü mala iyimi diyorum ? Arkadaşım herkez kullandığı malı bilir.Çok fesatsın vallaha.Ufaktan laf sokuyosun.Ybr sana göre kötü biz iyi diyoruz yanlışlık yapıyoruz yalan söylüyoruz.Allah aşkına böyle adamla muhatap bile olmam yanlış.Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın.Konuşmayacakdım konuşturdun. Dahada bundan sonra ne yazarsan yaz senin yazdıklarına cevap veren unique en adi şerefsizdir.
HONDA
serdar abi bitanesi ilanı ybr esd bölümüne aldı 4000 tl istiyodu 3.750 ye düştü çok acil dio sanırım 3.000 tl peşin önünde sayıp azda laf yapsan alıncak gb duruyo
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Eski Ybr ler ve city ler artık çok çirkin geliyor bana
bu yeni ybr:lerde var bir sorun ama alan kimse ictenlikle paylasmiyor gibime geliyor yoksa süphem mi var
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
Banada yeni ybr ler çok şekilsiz geliyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:12 ----------
Bu da senin görüşün.. Herkesin görüşüne saygı duymak lazım...
PEk çok kişinin shell kullandığını biliyorum..Bu yağ işi karışık burda..Yani tek doğru yok.
Herkese göre doğru var.
arkadaşlar size birşey diyecem geçen benim motorla 1315 km yol yaptım alanyadan çıktım mersin niğde ürgüp nevşehir aksaray konya beyşehir alanya 2 kişiydik motorda ve birde yük vardı cadır filan 10 kr yakmış km de sizce nasıl
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Yeni Ybr de en ufak sorun bulursam Yamaha şirketi benle uğraşır şu an bir sorun bulamadım stop sorunu da yaşamıyorum ama kışın bu sorun baş gösterirse inanın boş zamanım bol bana sattıkları gibi sorunuda mühendislik anlamında yardımcı ve destek olmak zorundalar yoksa tüketici hakem heyeti devreye girecektir
Motorumun egzoz undan ses geliyor sanki içinde bi civata var zıplayıp duruyor gibi tutuyorum geçiyor burda çocuklar var içine bişey atmış olabilirler mi ? Başınıza böyle bir olay geldimi ?
HONDA
yakışmış böyle daha güzel..
maşallah..kazasız belasız sürüşler..pırıl pırıl..
Teşekkürler abi sende takdır kafaya kadar rüzgarı kesdi bende.
HONDA
uniqe kafan güzel ama sade yuvarlak daha bi yakışıyor bizim motorlara maddi durumlar iyileşirse bi bakarsınız bende yuvarlak far takmışım obaaaa
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
Şu an bu konu içerisinde 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 misafir)