Kimseden birşey beklediğim yok.Topiğin kitlenmesini istemiyorum.Bana uzak allaha yakın ol
HONDA
tamam ybr topiğini kitliyorun artık
unique senin o tank pad'e ölüyorum ya tam benlik bursasporr misali :D nerden temin edebiliriz ya birde şu zenon işini ne yapabiliriz taktırsammı taktırmasammı dügmeli taktırmayı düşünüyorum sadece gece yakıcam motor çalıştıktan sonra mesela bölece aküyüde bitirmez heralde.
Hayır yanlış anladın.Şimdi senin motor 6000 devirde 90 yapıyor ya.Bizimkiler 7000 devirde yapıyor o hızı.Seninki 1000 devir alttan gelmiş oluyor
HONDA
dostum ben şimdi sizin motorlardaki 9bin devire gelmem için kendı motorumu 10 bin devirdemı deneyeyım birde kaç yaptıgını. eşit olması için kaç bin devirde basmam lazım
Biraz karışık oldu ama 90 kilo oldugunu bildigimize göre yeni kasaların gerçekten iyi gittigi anlaşıyor burdan
böyle karmaşık şeyler konuşmayın yav kafam karışıyor okurken
███████ 4
Teşekkür ederim sevgili dostum.Cevap verme ve bilgilerinizi,tecrübelerinizi paylaşma nezaketinde bulundunuz.
Yüzlerce YBR'ci arkadaş,forumdaş arasından sadece ''motoseyyah'' arkadaşımızın ilgisini çekmiş demekki ?
Acaba sorduğum sorular çok mu banal diye merak ediyorum .
Sevgili motoseyyah,uzun zamandır sizi YBR ile tanıyordum hatta birkaç gün öncesine kadar.250 liği yeni mi aldınız?Hayırlı olsun,tekerin yere hep düz bassın.
Saygılar.
ben de 86 kiloyum. 2009 city'mi istediğimde 110'a dayayabiliyorum... ybr'de hız ve çekiş motosikletin bakımı ve rodajıyla alakalı.
@serdarmert
abi uzun zamandır foruma bakamıyorum. ben castrol p1 10w-50 kullanmaya devam ediyorum çok memnunum. bu yağı deneme fırsatın oldu mu? özelden mesaj atarsan sevinirim dediğim gibi yoğunluğum nedeniyle foruma yetişemiyorum.
KAZASIZ SÜRÜŞLER
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Arkadaşlar aranızdan ayrıldım bu gün ağlayarak (gerçekten) ybr mi sattım 2.500 liraya 2008 model 10.500 deydi ve gt250 aldım herkesin dilediği motora kavusması dilegiyle iyi sürüşler
Hayırlı olsun Eray ;
Arkadaşlar epeydir motoa binmiyorum ; geçen gün motorun yanına gidip incelediğide ön amortisörlerin çatallarla bitiştiği yerlerde sarı ayçiçek yağı gibi sarartılar gördüm , acaba amortisörler yağ mı kaçırmakta , bindiğim zamanlar hiç dikkatimi çekmemişti sanırım binmeyince ortaya çıktı ; neler yapmam gerek ...
Şu an bu konu içerisinde 114 kullanıcı var. (0 üye ve 114 misafir)