YBR 250 çıkıyor arkadaşlar. Avrupadaki adı fazer 250 ama bence ybr 250 demek daha doğru. Fazer'ın karismasını sarsmaya gerek yok
YBR 250 çıkıyor arkadaşlar. Avrupadaki adı fazer 250 ama bence ybr 250 demek daha doğru. Fazer'ın karismasını sarsmaya gerek yok
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
ön ve arka sinyal takımını değiştirdim.camları daha parlak ve daha güzel
Bunu kendin mi öğrendin başkası mı söyledi?
Yok yani sırf meraktan ben baktım şimdi yok öyle birşey. YBR 3 konfigurasyon olarak satılıyor Brezilya'da ve hepsi de karbüratörlü, zaten böyle bir motorda enjeksiyon neden olsun ki...
http://www.yamaha-motor.com.br/cmi/p...ategoria=motos
Avrupada satilmaya baslamis durumda. Avrupada ki ismi Fazer250 ama Turkiye ye YBR 250 ismi ile gelecek maalesef.
ilgili adres : http://www.yamaha-motor-europe.com/p...?view=explorer
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
merhaba arkadaşlar, öncelikle işyerindeki yoğun çalışma ortamından dolayı pek uğrayamadım.bunu söylemek istiyorum.ybr ye ise her geçen gün bağlılığım artıyor.gerçekten de bu kadar harika olabilirdi.ybr sini beğenmeyen varsa başka marka ve model kullansın,o zaman anlar!
sormak istediğim birşey var; ybr için en uygun diyebileceğimiz yağ hangisi.ben ve yeni ybr kervanına tutku ile katılan arkadaşlarım çok merak ediyoruz.en kaliteli yağ seçimi marka,model ve numarası nedir? son olarak ilerleyen km lerde nelere dikkat etmeli? (benim 1825 km) civatatalar,diğer tüm bakımlar? unutabileceğim ne varsa..
Şimdiden teşekkür ederim...
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
fazer 250 değil , direk ybr 250 ismiyle satılıyor. ve yeni çıkmış bir üründe değil buyrun size link;
http://www.yamaha-motor-europe.com/p...eet/ybr250.jsp
ya yeni okudum da 2007 model diyor ve anladığım kadarıyla enjeksiyonluymuş
Arkadaşlar yamaha avrupa sitesinde motorun yağ hacmi 1.2 litre dior bizmi yanlş biliordk yoksa oradamı yanlış yazılmış???
Motorize Birlikler K.lığı......
YBR'nin yağı ilk konduğunda yağ hacmi 1,2 litre ancak daha sonraki değişimlerde yağın tümü karterden boşalmadığından ancak 1 litre kadar yeni yağ alabiliyor. Yani her yağ değişiminde yaklaşık 200ml eski yağ motorun içinde kalıyor.
serkani,
kişiden kişiye göre değişebilir ama bana göre şuan piyasadaki en kaliteli yağ Castrol actevo 20-40. çok eski geçmişi olan bir yağ değil ama geliştirilmesinin uzun yıllar aldığını okumuştum. şanzımanda, çok fazla olmasada, farkedilecek derecede bir rahatlama yapıyor. son 4 değişimi bu yağ ile yaptım oldukçada memnunum. diğerlerinden 2-3 ytl daha pahalı.
ilerleyen kilometrelerde periyodik bakımlarını düzgün bir şekilde yaptırman yeterli. dikkat etmen gereken başka birşey yok.
shadowofspirit,
evet motorun yağ hacmi 1.2 litre. periyodik bakımlarda sadece 1 litre yağ konuluyor. diğer 0.2 litre motorun içinde kalıyor. ancak motoru tamir etme durumlarında debriyaj kapağını veya motor kapağını açarsan bütün yağ boşalıyor. bu durumlarda 1.2 litre yağ koyman gerekiyor.
kaza yapmışken bir de motorun yağını değiştireyim dedim . mobil kullandık kitapcıkta tavsiye ettiği gibi. servise 25,00 YTL yağ değişimi parası ödedim
kazık yemedim değilmi arkadaşlar
yağ parası 1 litre 7-10 YTL arası. geri kalanını işçilik almışlar. talep ettikleri ücret fazla geliyorsa kendiniz yapabilirsiniz. ben şimdiye kadar serviste yağ değiştirmedim. yağ değişimi olayı çok basit birşeydir. en fazla 5 dakikanızı alır. kitapçığında nasıl yapılacağı anlatılıyor. dikkat edilmesi gereken nokta yağ seçimi.
evrupadfa ybr 125 full enjeksiyonlu olarak satılmakta bilginize
http://www.yamaha-motor-europe.com/p...view=techspecs
YBR SÜVARİSİ
arkadaşlar başıma bi kötü olay geldi :
sabahleyin otoparktan motorumu çıkarıyordum dikkatsizlik eseri aynı otoparkta bulunan mondial 151 rs in sağ aynasını kırdım motor benim değil . sorumluluğunu üstlendim şimdi sorum şu:mondial 151rs modelinin sağ aynası tekil satılırmı satılıyorsa ne kadardır en az ve en fazla değerleri verirseniz çok sevinirim ortalama fiyatını öğrenmek istiyorum çünkü adama sen yaptır ne kadarsa söylersin öderim dedim bu yüzden fiyatını öğrenmek istiyorum
not: hasar şu şekilde sağ ayna koptı aynayı tutan plastik kırıldı aynayı ön kasaya sabitleyen metal çıkıntıda bir hasar yok sinyal lambasının kablolarıda koptu ...
yardımcı olursanız minnettar kalırım
Kask tak!
ulan godfather çarpacam azına 2 adet ha ulan bi günde bi yere çarpma bi yere sürtme ya motora yazık günah dert etme 20 ytl flndir de lem olum biraz dikkat et len 1 haftada 5 kere motoru devirdin yetmedi bide başka motorlara göz dikdin geçmiş olsun vala ne diyeyim bn sana
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
20-30 ytl olması lazım en fazla.ybr ninkini 25 ytl kymconunkine 20 ytl ye almıştım.
ben kafaya koydum.ybr nin arka jantını 17" lastiğide 3.00 veya 3.25 - 17 yapıyorum.İlgilenenler olursa; Jant model olarak Bianchi cosmos cup unkinin ayni.Yani aynı model arka jant 17" olmak kaydıyla bianchi (İzmir) den bulmak mümkün.Kütahyadaki Bianchi servisi arka jantı göbek ve fren dahil 65 ytl civarında getirtebileceğini söyledi.Ybr nin orjinaj diş sayısı 45 olan arka dişliyi kullanarak güçten kazanç sağlamayı planlıyorum.Sürate gelince yaklaşık 5.inci viteste şu an 8000 devirde 90-93 km. arası yapıyor.Hesabıma göre aynı devirde yaklaşık 85 civarı sürat yapacak.Benim için bu da makul bir sürat.Ama bu devirlere eskisinden daha kısa zamanda çıkacağına inanıyorum.hem motor 1.26 cm daha alçalmış olacak. bundan dolayı daha dengeli bir sürüş sağlayacağı kanısındayım.Son olarakta;geziler esnasında dik ve virajlı toprak yol tırmanışlarında belkide kilomda dolayı(93) 2.inci vitesin yetmediği 1.inci vitesin se bağardığı durumlarda çok rahatsız oluyorum ve artçılı kullanımlarda bu kadarda olsa bir güç artışı işime yarayacak.
Paylaşmak istedim.
Sabırla okuduğunuz için tşk.ler.
sağlıcakla kalın.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)