Evet 10 bin 11 bin 12 bin devir redline.
Evet 10 bin 11 bin 12 bin devir redline.
HONDA
redlıne tam girme anında hızın kaç oluyo. katalizörü çıakrdım unigue hiç bi faydası olmadı sadece ruzgara karsı dayanma dırencı bıraz daha arttı tabi psikoljik deil se
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Daha redlıne a sokamadım 5 nci vitesde.Birde katalizor bende biraz fark etti.Bayır yukarı 5 ncı vıtese attıgımda bogulan motor 5 ncı vıtesde dahada devir kazanıyor.90 km/h bayır yukarı
HONDA
S.A. Sevgili YBR'ciler.
Kırda,bayırda,yayla yollarında(Cros değil),zaman zamanda şehirlerarası yollarda kullanmak için beni hem yakıt,hem yedek parça bulunurluğu ve fiyatı açısından,hem de yolculuklarda yormayacak (Eeee ihtiyarladık artık.Dolayısı ile hıza düşkünlüğüm de yok.) motosiklet araştırıyorum.Boyum da oldukça kısa (1,67 cm).Bu şartlara en uygun YBR125 ile CBF150 arasında kaldım .Şimdi:
1- 2. el,km'si 10 000'e kadar olan YBR almak istiyorum.Sizce taban ve tavan fiyatlar ne olmalı?Alırken neye dikkat etmeliyim?Nette araştırıyorum,çok farklı fiyat aralıkları var(2007 ve 2009 aralığında 2250 ile 3700 fiyat aralıları).
2-Yan çanta olarak ne kullanmalıyım?Eğer yan çanta kullanan arkadaşlar varsa fotoları koyabilirler mi?Topiği araştırdım (Tabii bütün sayfalara bakmak mümkün olmadı) ama resim ve doyurucu açıklama bulamadım.Motosiklette yan çanta olmazsa olmazım.
3-Bir de,daha şık olan koruma demirleri ve yan çanta için demir aparatları bulabilir miyiz?Bazı satılık mt fotolarında var ama kara ve oldukça kaba görünüyorlar.
Vereceğiniz değerli bilgiler için şimdiden teşekkürler.Sağlıcakla kalın.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
Toplanalım gidelim şuna bi hayatında hiç görmediği kadar ybr görsün
HONDA
benimde birkaç kayma durumları oldu çakıla girmiştim ama ginede yapcağımdan geri kalmıyorum ayakla bilekle bişekilde yolda tutuyoruz çok yatırmamak lazım ağırlığı iyi kollayın
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
burlarda ybr fazla yok zaten %90 çin malı burda asıl tutulan motor titan fakat temizinide artık bulmak koaly olmuyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ----------
kaz daglarının içinden gelinmiyor bnm oldugum yöreye daha dogrusu balıkesir istikameti ile kazdagları birbirine zıt düşüyor konum oalrak.geçen sizin gittiğiniz festival yeri dikkat ettiysen çanakkale sınırının dibi.bir de benim bullundugum yerden 10 km sonra çanakkale sınırı .yani biz balıkesirin en uc noktasındayız. 9o gittiğiniz festival yolunda yüzlerce kişi öldü cogunluguda hız kurbanı. kışın zaten o yollara kimse gitmiyor kar yagdıgında.cunku ne araba cıkabiliyor ne kamyon ne başka bişi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:43 ----------
racinglerle toplanıp gelseydiniz olurdu be kardeşim ybr göz açmaz sadece topluluk oldugunuz için dikkat çeker . öle bi konsuuyosun ki sanki hayatımda ybr görmedim !
yaws illa tartışma cıkaracin yani bak başlarım gene ybr lerin sorunlarından hhaah kafan şişer çıkarsın mt den.
Tecrübeli bir ybr sürücüsü olarak ybr den şaşma derim. Cbf yi çok fazla denemediğim için yorum yapmayacağım.. Yedek parça ucuzluğu ve bulunabilirliği,yakıt tasarrufu,sağlamlığı ve dayanıklılığı,servisinin hemen heryerde bulunması(gerçi pek de ihtiyacın olmuyor),2. elinin olması öne geçen özellikleri.Sanırım cbf 150 biraz daha seri gibi görünüyorsa da, çok emin değilim.Ben 3 hafta önce çok temiz 2009 model ybr mi 3250 TL ye sattım.2. el değerini hiç kaybetmedi.Nacizane tavsiyemdir.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
yok o konuyla laaksı yok yani anzar deydireceksin anlamında söledim bu topicte bir iki sayfa önce hani karburatördü yokus cıkmasıydı gidişiydi falan onlardan bahsettim sende hereşyi yalnıs anlıyon kardeşim bu kadar agresif olma. anlıyorum seni ama motorun güzel iyi sana göre kral ama herkezin motoru kendine göre en iyi si kralı yani nazarlık as bi yerine motorun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)