Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Temmuz 2010, 09:25
uniqe adlı üyeden alıntı
Hahahahaha
Minibüsün üzerine nasıl çıkarmışlar?
Reklamlar
-
26 Temmuz 2010, 12:15
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar cbf alma arefesindeyim ama arada ybr görüyorum temiz ve ucuz ilandaki motor nasıl sizce fiyatı 3.500 den 2.800 e çekti arkadaş benimde kafam karıştı...cbf bu aralar pahallı benimde ybrnin gri rengi ve camlı hali çok hoşuma gidiyo sizce cbfteki rahatlığı bunda bulabilirmiyim beni ybrnin tek çeken tarafı sorunsuz olması...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28618891/detay
Genelde tek kişi kullanıyorsan asla cbf i aratmaz sana. Konforu daha iyi diyorlar ama ben cbf kullandım ybr ye göre koltuğu taş gibi nasıl bir konfor anlamadım. Daha hafif daha dayanıklı daha az yakar bol ve ucuz kaliteli yan sanai.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
26 Temmuz 2010, 13:36
Katalizör iptal ettim gene kütür kütür vuruyo ses süper oldu
-
26 Temmuz 2010, 13:43
-
26 Temmuz 2010, 17:07
malkocoglu48 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 1 ay motorumdan ayrılacam malum yaz tatili arabamla çoluk çombalak memlekete bursaya gidicem motorumu evin içine alıcam artık yatsın adam oturma odasında aküyü felan sökmem lazım demi benzin dursa içinde bişi olurmu
Aküyü istersen sök..
Ancak benzin deposunun vanasını kapat çalıştır motoru benzin bitene kadar..
Yani stop edene kadar çalıştır..Karb. deki benzin tamamen bitsin....Gelince açarsın çalıştırırsın....
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
26 Temmuz 2010, 17:48
bujiyi söküp oradan biraz yağ dökün içine pistonu iki tur marşla çevirin bu işlem daha uzun süreli kapatmalarda nemli ortam varsa piston sekman gömlek küflenmesini önler.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
-
26 Temmuz 2010, 17:56
merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım 17 yaşıma gelince a2 ehliyetimi alcam motorumu alcam vesaire. benim aklımda 2 tane motosiklet modeli var şu ana kadar kanuni caracal 200 ,yamaha ybr 125 caracalı çok sevmiştim bi kaç kerede gördüm ama üretilmiyormuş artık vazgeçme noktasına geldim. motoru aldığımda lise son sınıfa geçeceğim için sorunlarıyla beni uğraştırmasın istiyorum benim bulunduğum şehirde bayii si yok yamahanın büyük ihtimalle servisi de normal bir motosiklet servisine götürsem olurmu ben ybr alınca? yoksa büyük şehirlerdeki bir servise götürmem gerekirmi?bide çok sorun çıkarıyormu diye sormak istiyorum kaç günde bir mesela ortalama ? herkeze iyi sürüşler...
-
26 Temmuz 2010, 18:00
can_racal adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım 17 yaşıma gelince a2 ehliyetimi alcam motorumu alcam vesaire. benim aklımda 2 tane motosiklet modeli var şu ana kadar kanuni caracal 200 ,yamaha ybr 125 caracalı çok sevmiştim bi kaç kerede gördüm ama üretilmiyormuş artık vazgeçme noktasına geldim. motoru aldığımda lise son sınıfa geçeceğim için sorunlarıyla beni uğraştırmasın istiyorum benim bulunduğum şehirde bayii si yok yamahanın büyük ihtimalle servisi de normal bir motosiklet servisine götürsem olurmu ben ybr alınca? yoksa büyük şehirlerdeki bir servise götürmem gerekirmi?bide çok sorun çıkarıyormu diye sormak istiyorum kaç günde bir mesela ortalama ? herkeze iyi sürüşler...
garanti için diyorsan elbette servis imzası olmalı garanti kapsamında kalabilmesi için ancak tamiriydi bakımıydı falan dersen her tamirci yapar bakımlarını zaten tamirciye ufak tefek teker patlağı, yağ değişimi, zincir yağlama (kendin yap onu da) falan gibi basit şeyler yüzünden gidersin.
-
26 Temmuz 2010, 18:06
teşekkür ederim peki sıfır alsam bu motoru garantisi varmıdır? beldeyamanın sitesine falan girmiyorda bide sıfır alırsam ne kadar fiyatı?
-
26 Temmuz 2010, 18:26
evt cumartesi akşam 20.30 itibariyle YBR ile eve gelmiş bulunmaktayım.toplamda 8 günde 2650km yol yaptık benim ybr ve arkadaşın cbr ı ile...
yine üzmedi beni tatil boyunca herhangi bir arıza vermedi sadece uzun süreli sürüşlerde sıcağında etkisiyle sesi değişti subapları serbest bırakmıştı usta vuruntu sesi geldi zaman zaman onu da en kısa zamanda subap ayarı yaparak gidereceğim...
tatil esnasında 1400km sonunda yağı değiştirdim riske girmedim.bu hafta yine değiştirip öyle devam edeceğim.malum sıcaklarda yeri geldi 14-15 saat motor durmadan çalıştı yağın incelmesi veya bozulması doğal...
bu arada cbr da gayet sağlam makineymiş...uzun ve yavaş geçilen rampalarda hararet ibresinin yükselmesi haricinde herhangi bir sıkıntı yaratmadı...
bu tatilden çıkarılacak sonuç; japon yapmış kardeşim ötesi yok
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
26 Temmuz 2010, 18:59
teşekkür ederim
peki sıfır alsam bu motoru garantisi varmıdır? beldeyamanın sitesine falan girmiyorda bide sıfır alırsam ne kadar fiyatı?
garantisi olmaz mı yahu
sıfır fiyatlarını tam bilmiyorum ama 4550 diyen de var 4300 diyen de araştırmak lazım.
-
26 Temmuz 2010, 22:43
teşekkür ederim
peki sıfır alsam bu motoru garantisi varmıdır? beldeyamanın sitesine falan girmiyorda bide sıfır alırsam ne kadar fiyatı?
alisemerci adlı üyeden alıntı
garantisi olmaz mı yahu
sıfır fiyatlarını tam bilmiyorum ama 4550 diyen de var 4300 diyen de araştırmak lazım.
arkadaşlar nere giderseniz gidin tanıdık, akraba vs olmadıkça 2o1o YBR factor fiyatlar 4.390 tl...
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
-
26 Temmuz 2010, 23:15
Bu antalyada Ybr satan arkadaşları Bi Türlü Anlıyamıyorum...neden motorun değerinin üstünde fiyat istiyorlar..Heleki 500 lira Fazla ? 2.000 etmeyecek perti çıkmış ybr ye 2500 istiyor..2 yıldır takip ediyorum piyasayı Bi türlü anlam veremiyorum bu şehirde satılan motorlara..Diğer iLLerde fiyatlar normal..
-
26 Temmuz 2010, 23:30
Recaİ adlı üyeden alıntı
Bu antalyada Ybr satan arkadaşları Bi Türlü Anlıyamıyorum...neden motorun değerinin üstünde fiyat istiyorlar..Heleki 500 lira Fazla ? 2.000 etmeyecek perti çıkmış ybr ye 2500 istiyor..2 yıldır takip ediyorum piyasayı Bi türlü anlam veremiyorum bu şehirde satılan motorlara..Diğer iLLerde fiyatlar normal..
fiyatlar gereğinden fazla internet sayfaların da bizim burlarda ybr ler 1.500 tl ile 2.500 arasında oynuyor ne fazla ne eksik.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
27 Temmuz 2010, 02:21
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
fiyatlar gereğinden fazla internet sayfaların da bizim burlarda ybr ler 1.500 tl ile 2.500 arasında oynuyor ne fazla ne eksik.
sizin oralar nereler kardeş ?
-
27 Temmuz 2010, 09:35
Geçen karbüratörü açmıştım merakdan sıkdığımı zannetmişim ama karbüratörün alt kapağı tutan bi vida düşmüş Ybr öyle bile gidio valla hiç hissetmedim şöyle bir bakayım dedim karbüratöre bi bakdım bi tarafda vida yok açık o taraf motorda hiç bişeyde sorun yok hiç belli etmiyo kereta Neyse sökdüm karbüratörü her tarafını bu sefer hertarafını güzelce sıkdım.Malumunuz gene hava ıle rolanti bozuldu onlarıda söküp takdığım için.Şimdi güzel bir ayar tuttu.Sabah ilk çalıştırmada isteksiz gibi oluyor az gaz verdımmı duzeliyor sabahları hemen gaz yiyor bekleme falan yapmadan rolanti stabil.Rolanti sadece bayır aşşa ani durmalarda çok az düşüyor onu neden yapar ?
-
27 Temmuz 2010, 11:06
Merhaba arkadaşlar
2007 model ybr'm var. Benzin tüketimi sanki biraz fazla gibi. 10 liralık benzinle maksimum 85-90 km yol yapıyorum. Devirli falanda kullanmıyorum, 6000-7000 deviri geçtiğim seyrektir.
sizce ne gibi bir sorun vardır? Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
my course my curse
-
27 Temmuz 2010, 11:15
kemalkemal adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar
2007 model ybr'm var. Benzin tüketimi sanki biraz fazla gibi. 10 liralık benzinle maksimum 85-90 km yol yapıyorum. Devirli falanda kullanmıyorum, 6000-7000 deviri geçtiğim seyrektir.
sizce ne gibi bir sorun vardır? Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Karbürötür ayarlarıyla oynamadığını varsayarsak, hava filtren tıkalı olabilir. buji ateşlemede sorun olabilir. Eksoz mavi duman atıyorsa sekman attırma zamanı gelmiş olabilir. istasyonunu değiştirebilirsin. teker rulmanlarını kontrol edebilirsin. 10 liralık benzinle şehiriçi 90 km normal sayılabilir, iyisi 120 civarıdırki oda 4x4 lük bakım ve uygun kullanımla.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
27 Temmuz 2010, 11:19
newceri adlı üyeden alıntı
Karbürötür ayarlarıyla oynamadığını varsayarsak, hava filtren tıkalı olabilir. buji ateşlemede sorun olabilir. Eksoz mavi duman atıyorsa sekman attırma zamanı gelmiş olabilir. istasyonunu değiştirebilirsin. teker rulmanlarını kontrol edebilirsin. 10 liralık benzinle şehiriçi 90 km normal sayılabilir, iyisi 120 civarıdırki oda 4x4 lük bakım ve uygun kullanımla.
Cevap için teşekkürler.
Karbüratörle oynamadım hiç. Filtreyi kontrol edecem.
Benim ybr nasreddin hocanın eşşeği gibi, yem vermesen de gidiyor.
Korkarım sonu da nasreddin hocanın eşşeği gibi olacak. En iyisi bakım konusuna biraz eğileyim
my course my curse
-
27 Temmuz 2010, 18:08
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 91 kullanıcı var. (0 üye ve 91 misafir)
Bu Konudaki Etiketler