Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Arkadaşlar aranızda illaki vardır, Bana bi YBR satın ucuz yollu. 500 lük scooterdan sonra İlk Vitesli motorum olacak, ama 1500Tl Bütçeyi geçemem ve sadece yağ + buji + hava fitresi vb dışında bakım gerektirmeyecek olursa sevinirim.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    selçuk sezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym hd2
    1500 e bakımlısını zor bulursun
    Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"

X-Fi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 YBR 125 Kırmızı
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aranızda illaki vardır, Bana bi YBR satın ucuz yollu. 500 lük scooterdan sonra İlk Vitesli motorum olacak, ama 1500Tl Bütçeyi geçemem ve sadece yağ + buji + hava fitresi vb dışında bakım gerektirmeyecek olursa sevinirim.
    hocam ybr hastalık yaratır söylemedi demeyin
    BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.

71Hakan71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok şey istiyosun abi o fiyata bakımlı çinli anca alırsın.
    O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.

Alıntı UqUR_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence motor farının gece gündüz açık olması lazım.
    tamam ama aküyü zorlamazmı bu zenon bu arada motoru hala çalıştıramadınmı benim bildigim zenon aküyü bitirir bunu nasıl önlücez

UqUR_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125
    Alıntı SarkoleMMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam ama aküyü zorlamazmı bu zenon bu arada motoru hala çalıştıramadınmı benim bildigim zenon aküyü bitirir bunu nasıl önlücez
    şuanda marşla çalısıyor, heralde akü kendını doldurmuş yarın sabah deneyecem bide çalışacakmı diye zenon akü bitirebilir ama ben zenon takalı bir ay oldu ozaman her ay akü doldurcam. bence fazla etkisi yok aküye az daha kullanayım anlarım ileride inş zenon yüzünden olmamıştır

newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    Alıntı UqUR_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuanda marşla çalısıyor, heralde akü kendını doldurmuş yarın sabah deneyecem bide çalışacakmı diye zenon akü bitirebilir ama ben zenon takalı bir ay oldu ozaman her ay akü doldurcam. bence fazla etkisi yok aküye az daha kullanayım anlarım ileride inş zenon yüzünden olmamıştır
    En azından ilk çalıştırmalarda aç kapa yapmak için düğme yaptırman şart. Zenonlar fazla elektrik çekiyor. İleride çok sıkıntı çekersin.
    2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı

Motosikleti
    2010 YBR 125 Kırmızı
    bu zenonda kısa uzun var demi kısayı kapatmaktan bahsediyosunuz iyide kısa farı bile marşı bastırmayadak kadar akım çekermi garibime gitti 12V akım değerlerini bilen yazabilirmi acaba..
    BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.

Motosikleti
    ybr 125
    unilli lastik kullanan varmıdır nasıldır acaba.Eger bilen biri varsa acil cevap bekliyorum arkadaşlar.

victorist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Yeni Ybr'em

Plakası daha çıkmadı

Motosikleti
    ybr 125
    Alıntı 71Hakan71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    unilli lastik kullanan varmıdır nasıldır acaba.Eger bilen biri varsa acil cevap bekliyorum arkadaşlar.
    ??

victorist hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.Korumalıkta güzelmiş.

Motosikleti
    2010 YBR 125 Kırmızı
    victorist hayırlı olsun koruma demirin hoşuma gitti ama motoru korumak için yapılmış düşünce seni korumaz topcase de takmışsın gayet güzel çok zevkli alettir güle güle kullan.

victorist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı 71Hakan71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ??

victorist hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.Korumalıkta güzelmiş.
    Teşekkürler Unilli güzel lastikldir 2010 üretim olanını alabilirsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 ----------

Alıntı X-Fi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    victorist hayırlı olsun koruma demirin hoşuma gitti ama motoru korumak için yapılmış düşünce seni korumaz topcase de takmışsın gayet güzel çok zevkli alettir güle güle kullan.
    Eyvallah sağolasın X-Fi bugün innovama son kez bindim açıkcası oda ayrı bir zevkli bir motordu keşke satma ihtiyacı duymasaydım

victorist hayırlı olsun kazasız belasız inş. birde şu far olayına açıklık getirebilsek zenon olayına zenonu bursada nerede bulabilir garantiyi bozarmı servis pek açıklayıcı bilgiler vermiyor.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    victorist hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Victorist hayırlı olsun....
    Güle güle bin..iyişallah...Kazasız belasız sürüşler....yorumlarını bekliyoruz...
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

malkocoglu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR125
    gerçekten harika hayırlı olsun kardeşim
    gülegüle bin
    Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...

Shinko marka lastik kullanan var mı?

Satıcının gazına gelip aldım, hiç memnun değilim.Çok kayıyor gibime geliyor.Acaba ben mi sevemedim diye düşünmekteyim.3000 km oldu halen kayıyor.

newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    Alıntı jawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Shinko marka lastik kullanan var mı?

Satıcının gazına gelip aldım, hiç memnun değilim.Çok kayıyor gibime geliyor.Acaba ben mi sevemedim diye düşünmekteyim.3000 km oldu halen kayıyor.
    Arkadaşlar şu varki ybr nin arkası çok hafif istediğin kadar yumuşak lastik kullan bu hafiflikten dolayı arka lastik kayıyor. %70 ön %30 arka fren şeklinde kullanmak en sağlıklısı. Tek arka kullanmak arka lastiği çok çabuk bitiriyor.Tabiki ön fren kullanma teknik ve tecrübesine sahip olmak şart.
    2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    victorist motorun hayırlı olsun göstergesini de görmek isterdim.

bu arada motoruma regina zincir taktık sanırım daha önce takak olmamıştı bu marka zincirler moto GP'de kullanılıyor. beni gaza getiren sırf bu oldu

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)

Bu Konudaki Etiketler