Arkadaşlar aranızda illaki vardır, Bana bi YBR satın ucuz yollu. 500 lük scooterdan sonra İlk Vitesli motorum olacak, ama 1500Tl Bütçeyi geçemem ve sadece yağ + buji + hava fitresi vb dışında bakım gerektirmeyecek olursa sevinirim.
Arkadaşlar aranızda illaki vardır, Bana bi YBR satın ucuz yollu. 500 lük scooterdan sonra İlk Vitesli motorum olacak, ama 1500Tl Bütçeyi geçemem ve sadece yağ + buji + hava fitresi vb dışında bakım gerektirmeyecek olursa sevinirim.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
1500 e bakımlısını zor bulursun
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
şuanda marşla çalısıyor, heralde akü kendını doldurmuş yarın sabah deneyecem bide çalışacakmı diye zenon akü bitirebilir ama ben zenon takalı bir ay oldu ozaman her ay akü doldurcam. bence fazla etkisi yok aküye az daha kullanayım anlarım ileride inş zenon yüzünden olmamıştır
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
bu zenonda kısa uzun var demi kısayı kapatmaktan bahsediyosunuz iyide kısa farı bile marşı bastırmayadak kadar akım çekermi garibime gitti 12V akım değerlerini bilen yazabilirmi acaba..
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
unilli lastik kullanan varmıdır nasıldır acaba.Eger bilen biri varsa acil cevap bekliyorum arkadaşlar.
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
victorist hayırlı olsun koruma demirin hoşuma gitti ama motoru korumak için yapılmış düşünce seni korumaz topcase de takmışsın gayet güzel çok zevkli alettir güle güle kullan.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
Teşekkürler Unilli güzel lastikldir 2010 üretim olanını alabilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 ----------
Eyvallah sağolasın X-Fi bugün innovama son kez bindim açıkcası oda ayrı bir zevkli bir motordu keşke satma ihtiyacı duymasaydım
victorist hayırlı olsun kazasız belasız inş. birde şu far olayına açıklık getirebilsek zenon olayına zenonu bursada nerede bulabilir garantiyi bozarmı servis pek açıklayıcı bilgiler vermiyor.
victorist hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Victorist hayırlı olsun....
Güle güle bin..iyişallah...Kazasız belasız sürüşler....yorumlarını bekliyoruz...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
gerçekten harika hayırlı olsun kardeşim
gülegüle bin
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
Shinko marka lastik kullanan var mı?
Satıcının gazına gelip aldım, hiç memnun değilim.Çok kayıyor gibime geliyor.Acaba ben mi sevemedim diye düşünmekteyim.3000 km oldu halen kayıyor.
Arkadaşlar şu varki ybr nin arkası çok hafif istediğin kadar yumuşak lastik kullan bu hafiflikten dolayı arka lastik kayıyor. %70 ön %30 arka fren şeklinde kullanmak en sağlıklısı. Tek arka kullanmak arka lastiği çok çabuk bitiriyor.Tabiki ön fren kullanma teknik ve tecrübesine sahip olmak şart.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
victorist motorun hayırlı olsun göstergesini de görmek isterdim.
bu arada motoruma regina zincir taktık sanırım daha önce takak olmamıştı bu marka zincirler moto GP'de kullanılıyor. beni gaza getiren sırf bu oldu
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)