resim eklerım akşama doğru.şimdi klimalı odadan cıkamam resım cekmek için yanıyor ortalık
resim eklerım akşama doğru.şimdi klimalı odadan cıkamam resım cekmek için yanıyor ortalık
arkadaşlar benim motorda ön diş 14 orjinal biliyorum arka diş 43 bu orjinalmi yoksa normalde farklımı?????
81VATAN__54MEKÂN
arkadaşlar selamünaleyküm motoru aldım yavaş yavş kullanıyorum kullanma teknikleri ve ince ip uçları nelerdir yardımcı olurmusunuz ilginiz için teşekkür ederim
Parçaları sipariş ettim yardımcı olan lokmanhekim , sedat57, sternboy , ramçoya teşekkür ederim.Parçalarla ilgili iyi veya kötü eleştirilerimi zamanla yapacagım.
Bu arada PMYO kazandım.Hayırlısıyla artık aranızda bir yunus var
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
hayırlı olsun kardeşim valla anlasaydım bende yardım ederdim ben de acemiyim
bugün yolda debriyaj boşaldı tel bitmiş tamamen motoru 10 km kadar debriyajsız getirdim tamircime devirle attım vitesleri 20 l,raya halloldu komple değiştirdim artık
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
valla anlamadığımı demiştim ya adam işçilik almıyorum abi dedi parça parası dedi bende inandım halbuki kendim yapabilirmişim ben büyük bişey oldu sanmıştım motora ucuz yırttık dediydim
abooo sabahtan beri kimse girmemiş buraya ne oluyo arkadaşlar
Herkez iş güç uğraşıyor heralde veya makara yapılacak bi yazı bulunamamıştır topikte
Abi rialliki linki
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...at-598-ms1123/
20 değil 40 da olsa yaptıracaktın abi yolda kalmıssınya sonuçta ordan bi soycaklar seni. gene çok çok pahali yapmamış ama bali yaparken yalan söylemeseler.Kimse bedevaya iş yapmaz sonuçta.
Benimde lastik patlamıştı 20 km itmiştim biseferinde.Ama kazık yemeyim diye motorcuma kadar ittim motoru
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
sabah kalktım motoru çalıstıramadım daha 20 gun oldu alalı xenon far takmıstım akü bitmiş olabilirmi ? yada zenon far akü bitirirmi marş düğmesıne bastıgımda ateşleme yapmıyor cızzzz diye ses gelio :S
xenon bitirebiliyor marşa basınca ışıklar kararıyormu motordaki o zaman bitmiştir. çok sorun etme bence xenon dha önemli önünü göremiyosun orjinal farında ayak marşıyla çalıştır kullan.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
uniqe haklısın aküyü bitirmedikçe ama yasal olsa bende düşünmüyeceğim akünün bitmesini takıcam
şimdi kafama başka bişey koydum koruma demirlerine aydınlatmalara ek olması için sis farları gibi ledli aydınlatmalar ekliyecem elektronikçi olduğum için birkaç animasyonda düşünüyorum program yazıcam böylece polis karışamıyacak ve hemen hemen 2 x3W enerjiyle yolumu aydınlatıcam.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
xenon farda bir soun yok motor çalıstıgında gayet güzel aydınlatıyor.sadece marşa bastıgımda çalısmıyor sevıse gösterecem bakalım yarın
Ugur birkaç sorum vardı mesajlara cevap verirsen sevinirim lambayı açıp kapatmak için tuş takımı takılamazmı acaba takılabilir diye düşünüyorum eger takılabilirse zenonlar sorun olmaz en azından çalıştıktan sonra açarız.
tuş takıldıktan sonra bu sefer aküye bir zorlaması olmaz zenon'un
Şu an bu konu içerisinde 88 kullanıcı var. (0 üye ve 88 misafir)