Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Temmuz 2010, 18:30
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
19 Temmuz 2010, 23:58
victorist adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yeniden Ybr ailesine geri dönüyorum bugün itibariyle 2010 Ybr 125 Esd mavi renk aldım tabi sipariş verildi yeni koruma demiriyle beraber en geç cuma günü teslim alıcam
hayırlısı olsun bende füme alıcam diye gittim kırmızısını aldım nerdeyse maviyi alıcaktım daha güzel renkler merak etme motor çok güzeldir eğlencelidir üzmez doğru seçimi yapmışsınız.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
-
20 Temmuz 2010, 00:02
X-Fi adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun bende füme alıcam diye gittim kırmızısını aldım nerdeyse maviyi alıcaktım daha güzel renkler merak etme motor çok güzeldir eğlencelidir üzmez doğru seçimi yapmışsınız.
xfi festival nasıldı ?
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
20 Temmuz 2010, 00:08
myword1 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar ybr 125 2.750 ye alıyorum 2008 model 11500 km de bu fiyata değermi
sanırım fazla ben 3 ay önce 2008 model 11500 km de YBR aldım 2350 motosiklet çok çok temiz sana sçylenen fiyat bence çok fazla(motosiklette siper koruma demiri var artı ön dişlisi değişmiş motosiklet 4. vitesde 110 u görüyor)
-
20 Temmuz 2010, 00:58
Selam Herkese
Ben yeni bir motorsiklet kullanıcısıyım ve iyi bilen üstadlarımız tarafından en çok tavsiye edilen ybr 125 aldım ama sanırım tecrübesizlikten dolayı yakıtı söylenenden çok harcıyorum ; 410 km yol yaptıktan sonra aldığım benzin toplamda 46 tl yi buldu.Bakımını yaptırmış olmama rağmen bu kadar yaktı.Sebebi ne olabilir sizce? Bu kadar yakmış olması normal mi? Bir diğer sorum(ki usta mızın söylediğine göre normalmiş) asfaltta vitesi boşa attığımda ön tekerden sanki lastikte bombe varmış gibi bir ses geliyor.
Cevaplarsanız sevinirim.
Herkese iyi günler...
-
20 Temmuz 2010, 01:35
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
xfi festival nasıldı ?
forum sohbet yerı degıl bılgı paylasım yeri.
Arkadaşlar yazdıgımız yorumlara biraz daha dikkat edelim sorulan sorular arada kaynayıp gidiyor.Sadece zaferkarizma için demiyorum hepimiz için geçerli.Ondan alıntı yapmamın nedeni son sayfada onu görmemdir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------
71Hakan71 adlı üyeden alıntı
Soruma yardımcı olabilcek varsa bekliyorum ybr ci abilerim.Parçaları yarın sipariş edicem birgün aksadı.
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
-
20 Temmuz 2010, 04:23
newceri adlı üyeden alıntı
Benimkisi standart bi ybr nesi var anlamadım. 5000-6000 yağ değiştiriyorum zincirini sürekli yağlı ve temiz tutuyorum, gerekli bakımlarınıda yapıyorum. Uygun vites ve hızda kullanıyorum hepsi bu. Gerisi yamahanın meziyeti.
benim anlamadığım 5000-6000=1000 km de bir mi yoksa
5000 ila 6000 km de mi yağ değiştiriyorsun
ikinci dediğim ise diyecek birsey bulamıyorum!
[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
-
20 Temmuz 2010, 09:50
libyali adlı üyeden alıntı
benim anlamadığım 5000-6000=1000 km de bir mi yoksa
5000 ila 6000 km de mi yağ değiştiriyorsun
ikinci dediğim ise diyecek birsey bulamıyorum!
Neden
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
20 Temmuz 2010, 10:03
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
xfi festival nasıldı ?
festival güzeldi oksijenden başımız ağrıdı gezdik gördük eğlendik.
hakan geçmiş olsun kardeşim baya masrafa girmişsin parçaları kendin değiştirceksin galiba kolay gelsin.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
-
20 Temmuz 2010, 11:18
arkadaşlar 2.viteste gazı saldığımda egsozdan pat pat diye sesler geliyor,sorun ney olabilir
-
20 Temmuz 2010, 11:28
S3RIOUS adlı üyeden alıntı
Selamlar arkadaşlar
Sitede aradım ama bulamadım
2010 ybr 125 almayı düşünüyorum
ankarada yetkili satıcı yok mudur?
internette arıyorum istanbul izmir gebze filan çıkıyor
yok mu ankarada yamaha bayisi?
yiba çarşısında baydar var ordan alabilirsin
-
20 Temmuz 2010, 11:43
UqUR_ adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 2.viteste gazı saldığımda egsozdan pat pat diye sesler geliyor,sorun ney olabilir
komprasöre girincemi yapıyor bunu bende bikere oldu hızlı gidiyordum vitesi boşda sanıp salmıştım debriyajı öne kapandı frenledi hemen motor yüksek sıkıştırmadan dolayı patlama yapmıştı ama normal sürüşlerde yapmaz bidaha hiç başıma gelmedi onun nedeni komprasöre girince benzinin patlamadan eksozdan atılıyor eski motorlarda bunu yapmak için kontagı kapatıp cikleyi falan açıyorlardı galiba apachiler bilir ancak bizim motorlar yapmaz sürekli yapıyorsa sibap ayarlarına baktır.
-
20 Temmuz 2010, 11:46
X-Fi adlı üyeden alıntı
komprasöre girincemi yapıyor bunu bende bikere oldu hızlı gidiyordum vitesi boşda sanıp salmıştım debriyajı öne kapandı frenledi hemen motor yüksek sıkıştırmadan dolayı patlama yapmıştı ama normal sürüşlerde yapmaz bidaha hiç başıma gelmedi onun nedeni komprasöre girince benzinin patlamadan eksozdan atılıyor eski motorlarda bunu yapmak için kontagı kapatıp cikleyi falan açıyorlardı galiba apachiler bilir ancak bizim motorlar yapmaz sürekli yapıyorsa sibap ayarlarına baktır.
sadece yüksek devirde gazı kesınce oluyor,normal devirde birşy olmuyor birde sadece 2. viteste oluyor
-
20 Temmuz 2010, 12:08
UqUR_ adlı üyeden alıntı
sadece yüksek devirde gazı kesınce oluyor,normal devirde birşy olmuyor birde sadece 2. viteste oluyor
anladım yüksek devirde gazı neden kesiyorsun ki motoru yanlış kullanıyosun demektir 1. ve 2. vitesde komproser yaptırmana gerek yok devir yükselince 3 e atıp yavaşlaman gerekiyorsa gazı kesip frenle karışık kullanırsın bunu alışkanlık haline getirme bujiyi hiç söktün mü kararmışmı temizlemesini yap bide öyle dene sorun çözülmezse senin yapabileceğin bişey yok baktıracaksın servisine.
-
20 Temmuz 2010, 13:18
X-Fi adlı üyeden alıntı
anladım yüksek devirde gazı neden kesiyorsun ki motoru yanlış kullanıyosun demektir 1. ve 2. vitesde komproser yaptırmana gerek yok devir yükselince 3 e atıp yavaşlaman gerekiyorsa gazı kesip frenle karışık kullanırsın bunu alışkanlık haline getirme bujiyi hiç söktün mü kararmışmı temizlemesini yap bide öyle dene sorun çözülmezse senin yapabileceğin bişey yok baktıracaksın servisine.
evet yüksek devirde gaz kesmemek lazım,bir kaç defa denedım hep yaptıgım şey değil.sadece patlama sesini duyunca meraktan sordm tşkler
-
20 Temmuz 2010, 13:25
Bu yeni ybr lerin sesi bizimkilerden değişik mi ?
-
20 Temmuz 2010, 13:32
benım motorda yamaha ybr 125 yazısı ters yapıştırmıslar gittim sordum fabrika hatası dediler.bende o yazıyı söküp yenisii yapıstırayım dedım yamaha ybr 125 çıkartması yok parçayı değiştireceksın dedıler.burada haklı duruma kım düşüyor anlamadım bir motor hatalıysa benmı duzeltmem lazım servis mi. [[[521 rby ahamay]]] yazıyor :D
-
20 Temmuz 2010, 13:34
UqUR_ adlı üyeden alıntı
benım motorda yamaha ybr 125 yazısı ters yapıştırmıslar gittim sordum fabrika hatası dediler.bende o yazıyı söküp yenisii yapıstırayım dedım yamaha ybr 125 çıkartması yok parçayı değiştireceksın dedıler.burada haklı duruma kım düşüyor anlamadım bir motor hatalıysa benmı duzeltmem lazım servis mi. [[[521 rby ahamay]]] yazıyor :D
bence dokunma ileride değerlenir yanlış basılan paralar imlyonlar ediyor bugün
farkın olsun bizden
-
20 Temmuz 2010, 13:39
alisemerci adlı üyeden alıntı
bence dokunma ileride değerlenir yanlış basılan paralar imlyonlar ediyor bugün
farkın olsun bizden
alırken görmedım eve bi geldim yan kapaklarda 521 rby ahamay yazıyor
-
20 Temmuz 2010, 13:43
521cc demek oooowwww iyimiş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 226 kullanıcı var. (0 üye ve 226 misafir)
Bu Konudaki Etiketler