bende 2 gun once ybr 125 (mavi) aldım . Çok memnunum motordan işallah boyle devam eder.
bende 2 gun once ybr 125 (mavi) aldım . Çok memnunum motordan işallah boyle devam eder.
hayırlı olsun aykut kardeş.nice kazasız uzun sürüşler dilerim.2.inci elmi,0 km. mi?
aykut öncelikle aramıza hoşgeldin ve hayırlı olsun. motorunun performansı bu siteye bağlılığına bağlı bunu biliyorsun
ayrıca sana bir tavsiye, yarın hemen git ve bir koruma taktır, ayrıca bir dizlik ve yarımda olsa bir eldiven tedarik et
ve şunu unutma senin ondan memnun kalman, onun senden memnun kalmasına bağlı, kazasız belasız sürüşler
Aykut yurtcu
aramıza hoşgeldin.hayırlı olsun
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın umarım
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
zevkler ve renkler tartışılmaz
Ben motorumu başkaları görüp beğensin diye sürmem hava için almadım motorumu üzerine binip zevkim ile sürmek için kimisi yanakları sevmez kimisi başka birşey ama sonuçta kullanan sizsiniz o yüzden zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler
abi neden ayıp olsun ya sonuçta burası paylaşım yeri vede hepimiz bilgileniyoruz görüşler tabikide olmalı...
[B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]
kahramanlarda dukkanlara sor ,sanirim orada bulabilirsin
Ege Dis Hek Fak
ybr ye buzbeyazı h4 takıcam nasıl olur acaba yapan varmı
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Arkadaşlar uzun zamandır lastiklerimi değiştirmek istiyordum. Sebebi ıslak yolda kayması idi bugün yağmur altında 2 saat dolaştım ve lastikler süperdi en ufak bir kayma olmadı hatta 60 la giderken denedim savurmadı bile sanırım daha önce kaymasının nedeni hem benim kullanımımdan hemde yolun ilk ıslanmaya başlamasından.. lastik problemim bitmiştir....
ugurozvar, lastikleri değiştirdinmi yoksa orjinal lastiklerimi yağmurda denedin. değiştirdiysen hangisinden aldın? ben bir hafta içinde değiştireceğim lastikleri. hem bu sprey olayı için hemde ıslak zemin lastiği takmak istiyorum kışa grerken. yazın tekrar sakuralara dönmeyi düşünüyorum.
sakuralarla denedim
bende çok şaşırdım ıslak zeminde çok iyilerdi
bence yeni ıslanmış yolda hangi lastik olsa kayar yoldaki tozlar suya beraber buz etkisi yapıyor demekki. ben lastik değiştirmekten vazgeçtim anlıyacağınız
kardeşler bişey söyleyeceğim bizi hiç bi ülke yada fabrikalar sevmiyor yamahanın brezilya siyesindeki ybr ler enjeksiyonlu neden bize kara düzen karbüratörlüleri kakalamaktan utanmıyolar bu nasıl düzen yaw allah belasını versin kimi zaman Türk milletinin günahı ne diye soruyorum bu rezillikler bizim başımızda 2000 dolara enjeksiyonlu yamaha bu nasıl düzen
işte buna kapitalizm diyorlar.., şimdi karbüratörlüyü satacaklar ve bizde alıcaz. satabildikleri kadar sattıktan sonra sıra gelicek enjeksiyonluya
bence eski kasa ybr yeni kasayı geçiyo benim arkadaşım da eski kasa ybr var yenileri geçiyo fark atıyo
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)