Evet. Etlikteki forumdan aldım...
Tüm Bahouse larda olmayabiliyor..
Ben denemedim..
Geçen gün baktım yağ tıpasından yağ damlamış..Sıktım biraz gevşemiş halloldu....
Sizin başınıza böyle birşey geldi mi..?? Titreşimden dolayı yağ tıpası gevşiyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 ----------
Jason55 Kaskın hayırlı olsun...kaç liraya aldın.?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
[/COLOR]
Jason55 Kaskın hayırlı olsun...kaç liraya aldın.?[/QUOTE]
sağolasın başkan.motomax dan aldım abi 199tl/5 taksit.hoşuma da gitti valla zaten bayadır takip ediyodum o kaskı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 ----------
sağolasın dostum.bende gdr vardı 2 yıldır kullanıyorum memnundum ancak kısa mesafeden yere düşürdüm mekanizması zarar gördü vizörü açamıyodum takdir edersin ki yazın zaman zaman açmak gerekiyo bayılıyodum sıcaktan valla
gdr 1350gr dı.bu şimdilik ağır geldi ama dediğin gibi alışırım zamanla sanırım.
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Şuna bakın bayır aşşağı sanırım.İyi gidiyor meret.
http://www.izlesene.com/video/amator...begi-2/1237274
HONDA
eğer karbüratör yetersizse performans arttırır ama yeterince büyükse doğal olarak etkilemez
bazı modellerde mesela 150 lik scooterlarda bazı markalar küçük karb takıyor yakıt azalıyor ama performans düşüyor
küçük meme takarsan performans düşer o kesin
yani ybr de uygulama fırsatım olmadı veya uygulayan arkadaş duymadım
bence bir dene bakarsın etkisi olur
Haklısın hacı 3 kuruşa gitti..SAğlık olsun bir sürü hatırası var bende onların değeri paha biçilemez bu arada 4. viteste biraz daha kalman gerekirdi acele etmişsin..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------
2007 model haziran 25 trafiğe çıkışlı..satmadan 14 gün önce muaynesinide yaptirmiştim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------
[QUOTE=jason55;2102199]sedat sattın demek motoru ha.hayırlısı olsun ne diyelim.iyi paraya satmışsın bence...parayı verdiler dimi bu seferQUOTE]
Aldım hacı askerlik güvencem elimde paşa paşa yaparım artık
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
sedat hayırlısı olsun bu forumu ve bizleri unutöma başka motor alsan bile
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
Sedat ucuza satmışsın...ama değil mi?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
bobiler yerinde durmuyor yahu tarihin akışına çomak sokmuşlar alem adamlar yav.
███████ 4
ooooo bilmiyodum valla iyi paylaşım
ama bu resmi hiçbiyerde kullanmamışlar ya hayret
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
bakın ne buldum,
bizim aletlerin motorunun aynını kullanan bir model var: yamaha ttr 125
bu model için ülkemiz dışı piyasasında bol miktarda big bore kit satılıyor. 175cc lik olanların sadece lafını okudum. ama 150 cc'lik örneklere bizzathi rastladım.
http://www.arspowersports.com/pages/...kit-w-cam.aspx
bu da resmi:
bizim yerli işi dandik kitlere benzemiyor. içerisinde egzantirik mili de mevcut. 400 dolar civarı fiyatlar sözkonusu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:51 ----------
bu da yine BBR firması tarafından ttr 125 için üretilmiş karter koruması:
motor kulakları aynı olduğu için ybr'ye de uyar. alacağımdan değil de, gezinirken rastladım koyayım buraya dedim.
güzel paylaşım a.rulman eline sağlık...
karter koruması hoşuma gitti...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
By malkocoglu48 at 2010-07-09
By malkocoglu48 at 2010-07-09
aşkım ve ben
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)