Hahaha anlamadınız heralde hava filtresinde yağ yok altta iğne deliği gibi bir delik var ordan motor kendi atıyor.Siz 5 yıl oncenın teknolojisinin motorunu kullandığınız için anlayamazsınız.Hehehe Sizin için fotoğraflıyıcam
Hahaha anlamadınız heralde hava filtresinde yağ yok altta iğne deliği gibi bir delik var ordan motor kendi atıyor.Siz 5 yıl oncenın teknolojisinin motorunu kullandığınız için anlayamazsınız.Hehehe Sizin için fotoğraflıyıcam
HONDA
[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
tüvce tüvbe bir parçasını bulmak o kadar zorki il sayımız kadar gün geçmesi gerekiyor parca eline geçsin diye bu teknolojı adamı çarpar zaferim yok eder japonlar düşünmüş zaferim o küçük deliği niye alta yapmamısşlar çünkü öle olursa yağ durmaz diye çinliler ne yapmıs birde ona boru takmıs nolur nolmaz üzerine su gelirde içine girmesin diye:
[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
Haha gülüyorum size.Ybr de parça problemı yok.Siz gidin çan çin lo gezin biraz 2 kafadar.Yolda gördüğünüz ybr lere hava atarsınız
HONDA
bu insanlar halamı bizim forumumuzda ya bi kopamadılar şu ybr den karizma zafer ybr alcakmış zaten pahalı diye alamıyormuş çinli çıktı motor piyasası bitti eskiden motoru olana gıptayla bakarlardı şimdi bi küfür yemediğimiz kalıyor
ben ybr alcam demedimki o nerden cık tı be sen yalnıs yorumlamıssın yazılarımı piyangodan 5 milyar cıkıcak ama sana şart kosucaz ybr alıcaksın o parayla deseler gidipte o piyangoyu oynamam bile ya sen neyden bahsediyon bura herkezin formu sen gir o giremez bugirer die bi tartışma konusu bile olmaz.eskiden motor olanlara gıptayla bakmazdım cunku 9 yaşımda başladım mobilete binmeye sen daha mtoor nedir bilemzken Allaha sukur ben biniyodum sen edaha ilk motorunu aldıgında Allaha sukur ben tamir ediyodum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 ----------
ayrıca sende dikkat ettim hep insanları aşşagılama duygusu var.bi eziklik psikolojin var yada yediremediğin bişilervar anlamadım ama bi terapiste gitmeni tavsiye ederim ruh saglıgın için önemli.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Bugün gittim ngk cr7hsa aldm.Bundan varmış bundan verdiler 7.5 tl verdim ustada para yokmuş 5 tl verdi başka zaman getirirsin dedi Newceri abi ne farklılıklar oluyor ?Seninde cr7hsa ydı sanırım.Ve adamın bırı mondıale serviste kufur edıodu motoru mondıal Bu arada yenı cıkan mondial 100 mfh lerin karbüratöründe mondial yazıyordu.
HONDA
adam olmaz bunlar tartışma yaratmamak gerek takmıcam bundan sonra muhattap olmaya deymez ufak daha ilerde öğrenirler mzlede gezsem ybryede binsem biz motorcu değiliz anlamayız bunlar motorcu tamam sizsiniz kesin şamatayı insanlar gereksiz yorum okumaktan sıkıldı artık..
Hava filtresinin altında yağ gelen delik.
Buda sizin saçma sapan konuşmalarınızı yalanlayan hazne.Yamaha buraya yağların birikmesi için hazne koymuş ara sıra temizliyorum.
Siz hala konuşun.
Neyse cr6hsa yla cr7hsa arasında ne fark olur ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------
Pardon c7hsa imiş.
HONDA
Güneş balçıkla sıvanmaz diye bir söz var. O yüzden ne kadar karalama yapılsada muhatap almamak gerekiyor. 8 yıldır aynı yapıda üretilen motor yapısı ve en az 15 çinli tarafından kopyalanmış motoru ile ekonomik sınıfta yakıtı ve dayaniklılığı ile piyasanın halen en başındadır. Keyfini cıkarmaya devam.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
6 veya 7 olma sebebi 7 sıcak motorda kendini daha rahat temizler 6 soğuk motorda kendini daha rahat temizler. Ateşleme olarak hiçbir farkları yok. 7 kullanmak senin gibi hızlı motorcular için daha iyi. Yamaha Ybr için 6 modelini tavsiye ediyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------
rakama yoğunlaştığım için dikkat etmemişim kodlara yanlış almışsın değiştirmelisin
bendeki R dirençli olduğunu gösteriyor. CR7HSA almalısın
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------
bu gün tek resim yarın daha fazlası 16:20 gece eve geldm 11 saat sürdü dönüş yolculugu...son 4 saati gevur şeyi gibi..sıcaktan öldüm resmen..kavruldum atletle kullanacaktım kamyoncular gibi korumalar yalan olmasın dedik ceketimizi giydik napalim..
Bu resimde gerede de otobana girmeden bi 20 dk mola vereyim dedim yorulduğumu hissettim sagolsundayım çok amaçlı istenildiği zaman kanepeye dönüşüyor
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Sağ bacakla gazda verıyosundur sen hahaha
HONDA
NGK CR7HSA nın acılımı
C : Eğik Elektrot
R : Dirençli Tip
7 : Çalışma sıcaklığı
H : 12,7 Paso uzunluğu
S : Standart Tip
A : Yapısal özellik
Artık kullanıyorum değiştiremem heralde.Sımdı denedım 118 e kadar gitti motor.
HONDA
usta birak toplumda cigere mundar diyenler cok..Ferrarinde olsa onlara gore senin araban kotu onlarin arabasi tuplu sahin daha iyidir.Diyecek hicbirsey bulamasalar benimki az yakiyor sizinki cok yakiyor derler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 ----------
Ayrica msj larini takip ediyorum nerde ybr lafi bunlar orda camur atiyor.Adminlere bildiriyoruz vs vs adamlar halen ortaligi pisletmeye devam ediyorlar.Eminim bu forumu takip edenlerinde cogu rahatsiz bu sahislardan.(Forumda o kadar insan var bitek bunlarin ybr ye camur atmasi dusundurucu.Aci hatiralari filan var galiba)
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
Şu an bu konu içerisinde 80 kullanıcı var. (0 üye ve 80 misafir)