Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Haziran 2010, 16:22
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
Katıldım bende herkesi bekliyoruz arkadaşlar bilinçsiz toplumumuzda motosiklet kültürü gelişsin trafikdeki saygınlığımız artsın
Reklamlar
-
23 Haziran 2010, 16:37
Devletin özendirmesi lazım..Devlet özendirtici tedbirler alması gerek...
Sen ben bilsek ne olur..?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
23 Haziran 2010, 16:49
bence otomobil kullananlara aynaları hatırlatma kampanyası yapalım armut gibi kırıyolar direksiyonu tam sollarken kornaya dayanıyorum el kol yapıyolar haklı gibi bi gün camdan bi adam çıkartcam hadi bakalım ne zaman
-
23 Haziran 2010, 17:10
X-Fi adlı üyeden alıntı
bence otomobil kullananlara aynaları hatırlatma kampanyası yapalım armut gibi kırıyolar direksiyonu tam sollarken kornaya dayanıyorum el kol yapıyolar haklı gibi bi gün camdan bi adam çıkartcam hadi bakalım ne zaman
ben kuryelik zamanımda dedim ben bu dengesiz şöförleri döve döve bitireceğim... yaş 18 kanımda kaynıyorya kız erkek fark etmez beni sıkıştıran üstüne kıran kim varsa konuşmadan devamlı dövdüm... hatta dövdüğüm kişilerden biri polis çıktı 2 gün nezarette yattım.... ama halen devam ettim... şimdi kimseye karışmaz oldum...istanbulun deliside bitmiyor manyağıda.... döv döv nereye kadar..... biz önce kendimizi koruyalım..araç sürücülerine kaldıysak vay halimize...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
23 Haziran 2010, 17:45
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ben kuryelik zamanımda dedim ben bu dengesiz şöförleri döve döve bitireceğim... yaş 18 kanımda kaynıyorya kız erkek fark etmez beni sıkıştıran üstüne kıran kim varsa konuşmadan devamlı dövdüm... hatta dövdüğüm kişilerden biri polis çıktı 2 gün nezarette yattım.... ama halen devam ettim... şimdi kimseye karışmaz oldum...istanbulun deliside bitmiyor manyağıda.... döv döv nereye kadar..... biz önce kendimizi koruyalım..araç sürücülerine kaldıysak vay halimize...
En iyisin sen yapmışsın. Eline yazık odun alsa idin eline öküzlere onla vursa idin..Ama o zamansa odunun canı yanardı...
Bende şöyle sollayıpta sonra en sağa geçenlere kıl oluyorum...
-
23 Haziran 2010, 19:08
büyük şehirleri bilmiyorum ama buralarda yollar dar sağ tarafta da mutlaka park eden araçlar oluyor normal araçlar gibi soldan gidiyorum o zamanda trafik hızlı aktığı zaman arkamdakiler korna sellektör yapıyor bazen de adam beni gördüğü halde önemsemeyip u dönüşü yapıyor (gruba bende katıldım ramço kardeş) gerçekten ne yapsak boş
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
-
23 Haziran 2010, 19:27
malkocoglu48 adlı üyeden alıntı
büyük şehirleri bilmiyorum ama buralarda yollar dar sağ tarafta da mutlaka park eden araçlar oluyor normal araçlar gibi soldan gidiyorum o zamanda trafik hızlı aktığı zaman arkamdakiler korna sellektör yapıyor bazen de adam beni gördüğü halde önemsemeyip u dönüşü yapıyor (gruba bende katıldım ramço kardeş) gerçekten ne yapsak boş
evet arkadaşlar ne yapsak boş...15 yaşından 21 yaşına kadar kuryelik yaptım.... neler gördüm neler geçirdim.. inanın öyle insanlar varki bunlar insanmı kafaları varmı diye şaşırıyorum....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:24 ----------
Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
23 Haziran 2010, 19:36
Hyosung valla ybr den sonra bundan düşünüyorum.Allah kaza bela vermesin . Birde sıkıştırma olayı pek olmuyor burda.Büyük şehirlerde sık yasıyorsunuz sanırım.
-
23 Haziran 2010, 19:44
uniqe adlı üyeden alıntı
Hyosung valla ybr den sonra bundan düşünüyorum.Allah kaza bela vermesin
. Birde sıkıştırma olayı pek olmuyor burda.Büyük şehirlerde sık yasıyorsunuz sanırım.
evet fazlasıyla sıkıştırıyorlar.. dostum bende ybr de var buda var.... bu yaz motoru kışın kendinide hayatınıda mahfedersin.. bu sezon motoru tatlısu motorcusu değilsen yedek motora ihtiyacın olur...
-
23 Haziran 2010, 20:57
Evden çıktım...Sokağın sonundan sağa dönecektim.2 viteste hızım 40 km filan..Yolun en sağından giderek sağa yukarıya döneyim dedim..O sırada son hızla gelen Öküz beni gördü ama ben bastım frene neyse sağa yattım..Sağ dizim soyuldu...Biraz ağrı var..Ama motora bineceğim korkmadım şu ihtiyar halimle...Allah motordan koparmasın......Yıkılmadım ayaktayım....
Benim hatam yeni yola çıkarken iyi konsantre olamadım..Dizlik takmadım...
Aman arkadaşlar...Çok yavaş sağa yattım sadece sağ aynam gitti..Şükür..Allah korusun hepimizi.....
-
23 Haziran 2010, 21:02
serdarmert adlı üyeden alıntı
Evden çıktım...Sokağın sonundan sağa dönecektim.2 viteste hızım 40 km filan..Yolun en sağından giderek sağa yukarıya döneyim dedim..O sırada son hızla gelen Öküz beni gördü ama ben bastım frene neyse sağa yattım..Sağ dizim soyuldu...Biraz ağrı var..Ama motora bineceğim korkmadım şu ihtiyar halimle...Allah motordan koparmasın......
Ama arkadaşlar...Çok yavaş sağa yattım sadece sağ aynam gitti..Şükür..Allah korusun hepimizi.....
geçmiş olsun abi.
-
23 Haziran 2010, 21:07
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun abi.
Saolasın...
Anlık olay...%100 konsantre olmadan 1 metre bile gitmemek gerekiyor..
-
23 Haziran 2010, 21:23
Evden çıktım...Sokağın sonundan sağa dönecektim.2 viteste hızım 40 km filan..Yolun en sağından giderek sağa yukarıya döneyim dedim..O sırada son hızla gelen Öküz beni gördü ama ben bastım frene neyse sağa yattım..Sağ dizim soyuldu...Biraz ağrı var..Ama motora bineceğim korkmadım şu ihtiyar halimle...Allah motordan koparmasın......Yıkılmadım ayaktayım....
Aman arkadaşlar...Çok yavaş sağa yattım sadece sağ aynam gitti..Şükür..Allah korusun hepimizi.....
abi geçmiş olsun.............................
-
23 Haziran 2010, 21:26
-
23 Haziran 2010, 21:47
Geçmiş olsun.
-
23 Haziran 2010, 22:16
Abi güyük geçmiş olsun En büyük kazan bu olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Sana daha büyük birşey olmaması sevindirici. Aman çok dikkat.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
23 Haziran 2010, 22:51
abi çok geçmiş olsun aman daha dikkat.... herzaman sen başımızın tacısın....
-
23 Haziran 2010, 22:59
-
23 Haziran 2010, 23:04
Öncelikle geçmiş olsun.Direksiyon başına geçmiş eksik ayaklılar pek sıklıkla görülmeye başladı.Özellikle motosiklet kullanırken savunma durumunda olmak ve nereden geleceği belli olmayan tehlikelere karşı her an tetikte olmak gerekiyor.
-
23 Haziran 2010, 23:27
uniqe adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
Saolasın..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------
AydoganX adlı üyeden alıntı
Abi güyük geçmiş olsun
En büyük kazan bu olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Sana daha büyük birşey olmaması sevindirici. Aman çok dikkat.
Saolasın dostum..Vallahi travma oluyor insana..Neden böyle oldu şöyle oldu..ama oluyor işte konsantrasyon çok önemli gerçekten...Bugünde içimden binmemek geçti.. Ama dayanamadım işte...Allah iş icabı hergün binmek zorunda olan arkadaşlar korusun..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------
KRAL1146 adlı üyeden alıntı
abi çok geçmiş olsun aman daha dikkat.... herzaman sen başımızın tacısın....
Saoalsın dostum..
Gençlik başka işte ama..Şu motor tutkusunu Allah elimizden almasın..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun.Direksiyon başına geçmiş eksik ayaklılar pek sıklıkla görülmeye başladı.Özellikle motosiklet kullanırken savunma durumunda olmak ve nereden geleceği belli olmayan tehlikelere karşı her an tetikte olmak gerekiyor.
Evet haklısın..Eksiden bu kadar saldırı yoktu diye görüyorum olayı..
Sağ-sol arka-ön her tarafa bakacaksın..Birde geçen gün Fethiyede olan olay gibi Giderken Öküzün tekinin aniden kapıya açıp motora çarpması gibi olaylarda olabilir diye...çok akıllı davranmak gerekli....Saolasın..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 123 kullanıcı var. (0 üye ve 123 misafir)
Bu Konudaki Etiketler