Sinop mu? Hemşeriyiz. Sinop - Boyabat Merkeze gitmişliğimiz var bir kaç kere.. Helal olsun Valla o kadar yolu Ybr 125 ile aşmışsın. En baba motor da olsa ben korkarım uzun yolda bir şey olacak diye.. Çin malı kullanırken en az 20 kere yolda kalmışımdır. Fobi oldu artık korku.
özgürakman arkadaşımın detaylıca anlattığı değişim yalnız city ve sonrası modeller için geçerlidir. balataların sabitleme biçimleri ve görünüşleri 2008 öncesi modellerde farklıdır. yine de bu anlatıma bakarak 2008 öncesi motosikletinizin balatalarını kolayca değiştirebilirsiniz.
Bugün, 8888. Km.'yi gördük.
Herkese selamlar.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Sedat dikkatli gez hava durumu pek tekin olmayacak. Allah yolunu açık etsin.
Ramazan geçmiş olsun.
███████ 4
pazar günü burda elim bir kaza oldu bahsedeyim arkadaşlar
biröğretmen arkadaşım oğluyla beraber motorla yol alırken bir minibüs şöförü aynaya bakmadan kapıyı açmış tabi bizim arkadaş kapıya çarpınca yola düşmüşler ardan gelen başka bir minübüs arkadaşın oğlunun kafasının üstünden geçmiş çocuk sizlere ömür çarpan minibüsçü kaçmış valla çok üzücü bi durum allah sabır versin oğlanda benim oğlanla yaşıttı 14 yaşındaydı baba perişan anne perişan olmuş
lütfen dikkatli olalım arkadaşlar
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
meraba arkadaşlar 210lar ne kadar fiyatını bilen varmı bide siyah
kafama takıldı ve her iki motorun da teknik özelliklerine bir daha baktım.
sizin 90 hp lik ile motor 75 hp lik bir önceki nesil mulitejin arasındaki fark ilkinde standart turbo, ikincisinde değişken geometrili turbo kullanılmasıymış.
yani aracınızda fiziki açıdan iki değil tek turbo bulunmakla beraber o anki koşullara göre turbo kanat pallerinin açılarını değiştiren ve böylece tek turbonun birkaç ayrı turbo gibi farklı karakterlere bürünmesini sağlayan gelişkin bir sistem mevcut.
Allah Rahmet eylesin.Çok üzücü bir durum..
Öküzlere çok dikkat etmek lazım..Hele dolmuşcular, kamyoncular vs..en cahilikler en ağır arabaları kullanıyorlar...
Gerçi okumakta çözüm olmuyor..Arkadaşlar benim trafikte en çok sıkıntı çektiğim araba kullanan genç kuşak..Bunların eyvallahı yok..Allah hepimize yardım etsin...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Ailesi ile bu tür kazaları geçireni duyduğumda başımdan kaynar sular dökülüyor. Basit denebilecek bir kazanın nelere malolduğunu gördüğümde malesefki motordan soğuyorum. Önceleri kısa mesafelerde ailemi motora alırken şimdi bindirmiyorum.
Çok üzücü bir durum ailesine Allah sabır versin.
Çok Çok dikkatli olmalıyız trafikte. %100 karşı taraf hatalı olsada kaybı yine motosikletli veriyor. Trafik anlayışı gelişmemiş bir ülkedeyiz malasefki.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)