Bütün piliçler YBR me hasta oluyor...
Uploaded with ImageShack.us
Bütün piliçler YBR me hasta oluyor...
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
İyi espiri idi...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Kangal tüylerini döküyor. Sıkıntılı ve stressli bir dönemde yani, yoksa onun yediğini tanıdığım hiç bir kangal yemiyor.Ayrıca fazla kilolu köpek iyi olmaz ;)
Kirlilik durumu bundan daha kötü benimkinin havalar bir açılmadı yıkasam. Bu arada ybr croos mübarek bende böyle dağda taşda kullanıyorum
HONDA
Evet endurodan aşağı kalmaz.Aşağıdaki, linke bir bak istersen.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-enduro.html
İyide,piliçlerin yanında birde ''horoz'' var!? onu nasıl yapıcaz şimdi
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Hacım onlar gölgeyemi geliyor öyle....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
saygı değer üyeler .. motor 5.000'e yaklaşıyor 2009 sıfır aldım yaz sonunda..
vitesler belirgin derecede sertleşti ve neredeyse çat çut diye geçiyor.
ben fazla değil 2-3 kere ön kaldırma muhabbetine debriyajı çok seri falan bıraktım.biraz eziyet gibi oldu ama SADECE 2-3 kere. bundan dolayı olabilir mi ?
yağını yeni değiştirdim sanırım bundan değildir.
ayrıca debriyajda sıkıntıda yok gibi diyelim kalktım gidiyorum 2ye atıyorum debriyajı seri şekilde salıyorum motor kendini öne atıyor bu mantıkla gidersek debriyajda yenmemiş ?
peki normal midir ne olmuş olabilir vites yağ gibiydi yahu ! ???? acil cevap lütfen.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:15 ----------
birde diyelim motor çalışıyor işte rölantide "vuvup vuvup" diye demir demire sürtermişçesine sesler geliyor motordan .. bu neden olabilir.arkadaşımın ybr'sinde bu tip bir ses yok ?
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
slm arkadaşlar size bir yağ sormak istiyorum petrol ofisi maxi moto 10w-404t sentetik motor yağını kullanan veya nasıl olduğunu bilen varsa açıklarsa çok sevinirim
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Yav nasıl iş anlamadım arkadaş katalizörü iptal ediyorum motor yakmıyor.Çıkartıyorum 2 basıyorum içiyor nasıl iş bu
HONDA
Evet valla deli etti beni şimdi sökdüm o parçayı 2 km bile değil bi yere gittim 90 a çıkdım içdi benzini katalizörü iptal ettikden sonra paso son gaz git benzini kokluyor benim karbüratörde bişi var hadi hayırlısı
HONDA
unige kardeş sence petrol ofisi maxi moto 10w-40 4t sentetik motorsiklet yağı nasıl bir bilgin var mı?
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
fotoğrafsız olmaz şöyle güzel bir fotoyu hak etti artık burası vay ukela
███████ 4
Şu an bu konu içerisinde 132 kullanıcı var. (0 üye ve 132 misafir)