hacı abi rodaj bittimi kaynana kayın peder sülale geziyorsun ama rodajda artçi almasayın keşkerodajdan sonra kaynana kayın peder binip yokuş aşşa son hız denemesi yaparsınız full koruma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 ----------
baya fark etmiş hacı motor ömrü açısındanda cok iyi olur da az devir daha az yıpranma daha az titreşim..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
rodaj bitmedi ama motor felaket herzaman 100 yapmıyorum sürdüğüm hız genelde 80-90 civarı güvenlik açısından 6000 deviri geçmiyorum normal sürüşümle 7000 de 100km konusunda ciddiyim şimdi daha bile hızlanmıştır uzun yol yaptığımda sıkılınca basmıştım biraz 7000 km de uzun bi yolda sabitleniyor kadran 100km/h ye 75 kiloyum bence fazlasıyla yeterli bi motor.
Abi bişi farketmezki bizimkiler 22 yeniler 25
HONDA
slm arkadaşlar bende yeni ybrciyim ilk kez vitesli motor kullanıyorum zorlandım ilk önce ama şuanda oldukça rahat geliyor daha uzun yola çıkmadım alalı iki aya yakın oldu şuanda 1850 km de işe gidip geldigimden dolayı çok yol yaptım bu arada ben manisadan ugur
slm ugur hoşgeldin ne kadar çok yeni ybr o kadar çok şenlik
hoşbulduk kardeşim öyle tabi fazla yeni ybr yok taminmce galiba sanırsam onedenle fazlada yorum gelmiyor yeni ybr lere
Uleyn 2005 satıp 2009 city aldım böyle olacağını bilseydim 1 yıl daha beklerdim
şaka diyorum, arada çok büyük farklar yok arkadaşlar dert etmeyin.
███████ 4
üzülme karderşim yaa :D valla güldürdün beni dün gördüm senin motordan siyah oda çok güzel görnüyor
kaliteden şaşma hiçbir makine eksiksiz değildir elindekinin değerini bil adamlar eksiksiz motor yapsa diger modelleri nasıl çıkarcaklar
Dünya ybr günü hayırlı olsun
Bugün shell advance vsx 10 40 full sentetik yağ koydum.
HONDA
hergün yağ değiştiriyonuz siz motorda ben 750km deyim hala değiştirmedim 1000 e gelmesini bekliyom
1000 km geçti benim yağ.Mineral yağ koydum hemen bozuldu bu nasıl bakalım.Syntetic yağ kaç km de bozulur ? 20 tl ye aldım.
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)