arkadaşlar ybr lerin eski kasaları artık satımlıyor galiba bilgisi olan varmı
arkadaşlar ybr lerin eski kasaları artık satımlıyor galiba bilgisi olan varmı
aga her güzelde bir kusur vardır olmalı...sübaplardan çıtırtı geliyor ne var bunda...
innova her türlü öper ybryide cbfyide...
ulen daha düne kadar şambryelli motöre biniyodunuz kekoro...
senin tuzun kuru gayrı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 ----------
aga seviyon ama elletmem... öle kuru kuru sevgi yok...bi ara gelem dükkana benim pcyi bi modifiye yap...bi fan tak bi bi işlemci şekli yap...senin makinalardan sökülen şekilden...bi ince ayar ver kanküne...beni seviyomuş ..peh...göster sevgini hacı her türlü...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kanka bırak bu işleri yok torkmuş yok artçıyla işi bitiyomuş falankamuoyunu yanıltma aramızda ilk defa ybr alacak aradaşlar var gidip cbf almasınlar
ben benim ybr ile artçı ve eşek gibi yüklenmiş haliyle ege-akdeniz turu yaptım hacı motor bi kere error vermedi gerisini sen düşün...ama sonuç ne ; en fazla 117 ye çıkıyo işte motor...newceri ninki ne rakip olma gibi bi derdim yok 123 kg motora 117 km/s hız bilimsel açıdan gayet yeterli kanka fazlası ayıp
zaten uygun bi gs500 bulsam hemen çakıcam bi tane de du bakalım...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Arkadaslar; hiç bir motor adı ve marka vermeden, karalama yapmadan,kötülemeden(çünkü çok fazla polemik konusu olur)şunu söylemek isterim: ELİNİZDEKİ YBR'lerin KIYMETİNİ BİLİN .Bir kaç defa takas ,birkaç defa da başka motosiklet alma denemelerim oldu.( bir kaç farklı motosiklet de satın alıp kullandım) Kendi tecrübelerim ve başka tecrübeli ve uzman kişilerin görüşleriyle ölçtüm tartım biçtim sonuç: YBR, YBR ,YBR..
Varsın 5-10 km daha az hız yapsın.Ülkemiz şartlarında:
-Yakıt ekonomisi
-Yedek parça ucuzluğu ve bulunabilirliği
-Türkiye nin hemen her yerine yayılmış(öyle yada böyle) servis ağı
-Sağlamlığı,dayanıklılığı
-Cc sine göre güvenli sürüşü
-Sorunsuzluğu...... daha ne olsun
Hepiniz bunların tamamını bilirsiniz elbette ama yine de nacizane hatırlatmak istedim.
kes ülennn...
error vermez...ybr cbf tvs error nedir bilmez öyle huyları yoktur...gel bana rakip ol eline vereyim kranklarını... olm 130 köklemişim videom var bilin...
hadi sağlamlıkta ybr üstün eyvallah...bari cigerde maksimum hızda kabullen şu durumu...heç makinanda 130 gördünmü hatta 131-132...
117 ye benim makina düzlükte çıkıyor kanka...135 kilo benim ağırlığımla...ama rampada bayılıyor namıssız...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:00 ----------
Hayrola usta yenidenmi aşık oldun makinana...
bende eldekinin kıymetini bilenlerdenim...2007 Ocak ayından beri Allaha şükür canavar gibi makinam ilk gümkü diriliğinde...ama bakacan aga motora...yağsa yağ...zincirse zincir...balataysa balata...acımıcan 3 kuruşa...bak son bakımlarımda zincir setini arka frenbalatalarını takozları ne gelirse aklına dğeiştirdim...arka balatam daha bitmemiş ama değiştirin dedim...lastikleri sıfırladım...elimde debriyaj balatam var...servise değitşirin diyorum hayır bitmeden ellemeyek diyorlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Mete takas denemelerini biliriyorsun hatta 1-2 motor için seninle de görüşmüştük.Başkalarıyla da görüştük sonuç hep aynı çıktı ............sonuç: "komşunun tavuğuna bakma elindeki zaten kaz"
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:41 ----------
Hoş ,cbf 150 ye de diyecek birşeyim yok ta hani bi de yağ yakmasa
valla aga bu kadar kiloda boyda olmasam bende ybrmi satmazdım şahsen...ama 85-90 kilo olupda artcı alırsan motor çekmiyor...artcı taşımak zaten işkence ybr ile tamamen çin işkencesi gitmiyor namıssız...bak ybrnin seleside çok yumuşak olmasına rağmen cbf kadar rahat ve büyük değil...önemi ayrıntılar...
Ybr artıçıyla gidiyorda canını çıkarırsan ama tek kişi süper.Zaten honda bana kazık attı 6 milyar çıkardılar bi cbf ye Makul bi fiyat olsaydı şimdi ben cbf ciydim
HONDA
yaw ybr de niye artçı sorunu yaşıyorsunuz ben valideyle ne yokuşlar çıkıyorum bi sorun olmuyo yeni karbratörden olabilirmi bilmem ama çekişi güzel yüksek devirde kullanmak gerekiyo 2 kişi olunca fazla benzin yer o kadar ben hep seri kullanıyorum ok gibi motor daha ne beklenirki mobilet değil bu çekmesin çoğu zaman sabahları durgun olduğumda 2. vitesde durup kalkıyorum motorla 1. vitesde çok fırlıyo tahrik olmıyım diye
biraderim düşük devirlerde ara hızlanmalarda makimalarımız gayet iyi...ama ybr tork fazla ama devir az olduğu için güç az...tork farkını cbfde anlarsın...
bizim cbflerde ise1 litre benzinde yaklaşık 35 Mj enerji vardır, bu enerji de yaklaşık 10kW/saat enerjiye (saatte 15 HP) denktir.
İçten yanmalı motorlar %33'ün altında verimle çalışırlar. Dolayısıyla 1 litre benzinle 1 saatte en fazla 5HP üretebilirler. Kalan %67'lik kısım soğutma sistemi (hava, radyatör, su, yağ) aracılıyla motordan uzaklaştırılır.
11.2HP'lik motosikletim, tam gazda yaklaşık 100km/sa ortalama hız yapabiliyor. 100km/sa hızda beni hızlandırmaya çalışan motor gücü ile beni yavaşlatan hava sürtünmesi birbirine eşit olduğu için ne yavaşlıyorum, ne hızlanıyorum; tamamen sabit hızda kalıyorum.
İlginç bir şekilde, 11.2 HP'lik motorum ortalama 100km/sa hızda, tam gazda, motorun tüm gücünü kullanarak gidince 100km'de (yani 1 saatte) yaklaşık 3 litre benzin tüketiyor Bu hesaba göre CBF150 %26 verimle çalışıyor CBF'in motoru...
(Khutuck sağolsun)
bişey anlamadım genelde tek kişi biniyorum ama arada bir iki kişi binmek isteyenlerde bu motorlardan alabilirler.
ybr ile 7000 devirde 5. vitesde 100km/h hız yapabiliyorum bu değer sizlerde nasıl ybrciler aynımıyız?
bende 2005 model var,fekat 100 ile gitmesi için 8,500-9,000 devire çıkması gerekiyor.o zaman bu yeni ybr ler daha güçlü,ayrıca motorun hayırlı olsun
evet sağolasın 100km/h ye çıkmak sorun olmuyor benim için
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)