Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Haziran 2010, 21:43
victorist adlı üyeden alıntı
Biri kalitemi dedi O zaman Ybr yide sollayan bir motor var
İnnovaaa
yakıt cimrisi demek istedin ..en başta özelliği bu... sağlamlık zaten şaşmıyor....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
08 Haziran 2010, 21:49
innova mı klassman farkı var ona bakarsan yamaha bws100 var ölüsü bile çeker daha sağlamını yapamadılar taş gibi
-
08 Haziran 2010, 21:51
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
yakıt cimrisi demek istedin ..en başta özelliği bu... sağlamlık zaten şaşmıyor....
Yakıt cimrisi tabikide ama innova Ybr ye göre kalitesinin daha üst seviye olduğunu hissetirdi bana bu detaylarda dahada ön plana çıkıyor
honda zaten innova yı Cbf daha pahalı satmasının bir sebebide budur yani kalte seviyesi
-
08 Haziran 2010, 21:55
Yakıt cimrisi tabikide ama innova Ybr ye göre kalitesinin daha üst seviye olduğunu hissetirdi bana bu detaylarda dahada ön plana çıkıyor
honda zaten innova yı Cbf daha pahalı satmasının bir sebebide budur yani kalte seviyesi
bodrumda arkadaşımda var 63000 km de... sorunsuz kullanıyor halen... benzini çok az yaktığını söylüyor her defasında...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
08 Haziran 2010, 21:59
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
bodrumda arkadaşımda var 63000 km de... sorunsuz kullanıyor halen... benzini çok az yaktığını söylüyor her defasında...
Benim ilk sattığım innova 109 bindeydi şu an tahminim 140 binlerde Ecza deposu görevlisi almışdı
Ybr nin balon ampulu İnnovanınki ile aynıymış bende bir adet var ybr far ampulu 9 bin yapmış bir açma düğmesi ile takarız sedat la yanına geliriz havalar düzelsin
-
08 Haziran 2010, 22:29
yaw hacı abi git innovani başka motörlarla karşılaştır ya cup motorla commuter birmi kaç kişide var innova o kadar ahım şahımda madembizim rakibimiz cbfçiler onlar gelsin buraya adamlar kmde 12 kurus yakıyor sesleri çıkmıyor aga cbf 150 sahipleri
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 ----------
Benim ilk sattığım innova 109 bindeydi şu an tahminim 140 binlerde Ecza deposu görevlisi almışdı
Ybr nin balon ampulu İnnovanınki ile aynıymış bende bir adet var ybr far ampulu 9 bin yapmış bir açma düğmesi ile takarız sedat la yanına geliriz havalar düzelsin
50 binde degilmiydi hacı o innova 7 binde saati vardi 57 nerden çıktı 109 bin
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
08 Haziran 2010, 22:33
Ybr leri satın cg-125 alın kolay gelsin
Yolver gitsin .
-
08 Haziran 2010, 22:37
-
08 Haziran 2010, 22:39
-
08 Haziran 2010, 22:45
uniqe adlı üyeden alıntı
Reis dinleniyor (Bu sözü bi yerden hatırlıyorum ama)
Benden Duymuş Olabilirsin "Reis Yeşillikler Arasında Dinleniyor"
-
08 Haziran 2010, 22:50
Dayım kavurucu sıcakta rölenti molasında asfalt sever
-
08 Haziran 2010, 23:04
jason55 adlı üyeden alıntı
aynen katılıyorum ramço ya...
konyada bayi olmasına gerek yok zaten artık yetkili bayi yok yamahada şu an...herkes muallakta ben de bakımlarını bildiğim güvendiğim ustaya yaptırıyorum yemişim kaşesini imzasını...
konyada yamaha, honda vs.. zor bulursun alayı çin malı kullanıyo daha çok da eski tip vitessiz 28jant bisiklet kullanıyo insanlar çünkü memleket paso düz bir tane yokuş yok meram tarafını saymazsak
)
Sen de doğrusun be biraderim. Bu arada arkadaşlar baktım Honda serviside yok Konya'da. Şaka gibi utandım valla bir Konyalı olarak. Artık mecburen alacağız, birini Konyada bulacağız bir usta yaptıracağız bakımları ona gibi gözüküyor. Fakat arkadaşlar bir sorum var. Bu Ybr nin karbüratorü filan değişti ya oldu ya bir sıkıntı çıkardı ( daha yeni çünkü neyin ne olduğu bilinmiyor) garantisini başka ustaya baktırıp bozdurursak sıkıntı yaşamayalım anasını satayım. Çünkü ben kendimi biliyom bende bu şans varken Konya'da motorda bulamam serviste bulamam o motorda benim elimde kalır. Ne dersiniz ?
-
08 Haziran 2010, 23:20
nistelrooney adlı üyeden alıntı
Sen de doğrusun be biraderim. Bu arada arkadaşlar baktım Honda serviside yok Konya'da. Şaka gibi utandım valla bir Konyalı olarak. Artık mecburen alacağız, birini Konyada bulacağız bir usta yaptıracağız bakımları ona gibi gözüküyor. Fakat arkadaşlar bir sorum var. Bu Ybr nin karbüratorü filan değişti ya oldu ya bir sıkıntı çıkardı ( daha yeni çünkü neyin ne olduğu bilinmiyor) garantisini başka ustaya baktırıp bozdurursak sıkıntı yaşamayalım anasını satayım. Çünkü ben kendimi biliyom bende bu şans varken Konya'da motorda bulamam serviste bulamam o motorda benim elimde kalır. Ne dersiniz ?
dostum alacagın motorda ustaya sadece yag degişimi için gideceksin yahu bu belli yani daha önceden karbratör sökmüş herkes bu yeni sistemide söker merak etme o kadar teferruatlı degil enjeksiyon sistemi gibi ince işliki yok merak etme kimsenin elinde kalmaz..sen daha önceden namını duydugun bi ustaya emanet et motorunu (paragöz olmayan) gerisni düşünme...
-
08 Haziran 2010, 23:36
sedat_57 adlı üyeden alıntı
dostum alacagın motorda ustaya sadece yag degişimi için gideceksin yahu bu belli yani daha önceden karbratör sökmüş herkes bu yeni sistemide söker merak etme o kadar teferruatlı degil enjeksiyon sistemi gibi ince işliki yok merak etme kimsenin elinde kalmaz..sen daha önceden namını duydugun bi ustaya emanet et motorunu (paragöz olmayan) gerisni düşünme...
Sağolasın biraderim. İlk defa motor alacağım ben inşallah da sadece yağ değişimi mi yapılıyor abi bu motorlarda? 1000 3000 6000 hepsinde sadece yağ mı yani başka değişen parça yok mu ?
-
08 Haziran 2010, 23:38
Sağolasın biraderim. İlk defa motor alacağım ben inşallah da sadece yağ değişimi mi yapılıyor abi bu motorlarda? 1000 3000 6000 hepsinde sadece yağ mı yani başka değişen parça yok mu ?
hacı abi aynen öyle 10 binde bir bujini yenilersin yag degişimiyle hava filtresinide temizlettirirsin gönlün rahat olur hepsi bu kadar
-
08 Haziran 2010, 23:38
Evet aynen öyle..Sadece yağ koyarsın birde benzin.. işte o kadar..Sür git...
Bujiyi temizle hava filtresini temizle değiştirme bozulmadıkça...gerek yok...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
08 Haziran 2010, 23:41
yag değişimini saglıklı bir mtoor istiyorsan ilk 500 sonraki 1500 ve bin bin devam etmen hem sana hem motora co kyararı olacak. tabi bu kmleri 2000 kadar dayatabilirsin ama 10.000 den önce hep bin 10.000 den sonra 2.000 e akdar cıakrtabilirsin yalnısım varsa offalo ve düzeltin hava filtresini 5.000 km de bir bujini de aynı vakitlerde değiştirmeni tavsiye ederim.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
08 Haziran 2010, 23:53
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
yag değişimini saglıklı bir mtoor istiyorsan ilk 500 sonraki 1500 ve bin bin devam etmen hem sana hem motora co kyararı olacak. tabi bu kmleri 2000 kadar dayatabilirsin ama 10.000 den önce hep bin 10.000 den sonra 2.000 e akdar cıakrtabilirsin yalnısım varsa offalo ve düzeltin
hava filtresini 5.000 km de bir bujini de aynı vakitlerde değiştirmeni tavsiye ederim.
Valla sayenizde öğreniyoruz birşeyler yav. Güya motor alacaz ama bu cahillikle nasıl olacak bilmem. Sürekli buradayım abi haberiniz olsun...
-
09 Haziran 2010, 00:47
demedi deme ibrahim yakında süper sport topikleri de gelir ybr ile kıyaslarlar motorlarını. ybr mihenk taşı gibi onunla kıyaslamadan kimse motorunun iyi olduğuna inanamıyor. yapmayın kardeşim bizim topiğimiz bize kalsın
ybr olmasaydı kendi motorlarınızın iyi olup olmadığını nasıl anlayacaktınız hacılar
-
09 Haziran 2010, 00:51
yahu ybr125 yüzünden,diğer motoruma binemiyorum şehir içinde çok keyifli..manevrası frenler yakıt tüketimi harika.bin bin benzin bitmiyor bugün ilk defa bastım azıcık 105 km.ye çıktım hiçte zorlanmadı kerata..hergün daha çok seviyorum ybr mi.ybr125 al diyen arkadaşlarımdan allah razı olsun..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 74 kullanıcı var. (0 üye ve 74 misafir)
Bu Konudaki Etiketler