Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Haziran 2010, 00:07
serdarmert adlı üyeden alıntı
Bak
yamaha servislerine Konyada olması lazım..?
Abi bu belddeyama bıraktı ya daha Konya da bayi bile yok. Zaten japonlar satış-yedek parça ve servisi aynı firmaya veriyorlarmış. Bende alacaksam mecburen Ankaradan alacağım. Ama sürekli Ankara ya getirip servise sokmakta yorar adamı. Bu yamaha bana zorla Cbf aldıracak yavvv.
Reklamlar
-
08 Haziran 2010, 00:09
Honda varsa cbf al oda güzel alet valla.
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
uniqe, moto-x, zaferkarizma
oo hoşgelmişsin üstad buyur
-
08 Haziran 2010, 00:14
uniqe adlı üyeden alıntı
Honda varsa cbf al oda güzel alet valla.
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
uniqe, moto-x, zaferkarizma
oo hoşgelmişsin üstad buyur
üstad derken dostum yamaha servisi yok ise honda servisi varsa kesinlikle honda al hiç olmassa servis sıkıntısı cekmessin.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
08 Haziran 2010, 00:16
nistelrooney adlı üyeden alıntı
Abi bu belddeyama bıraktı ya daha Konya da bayi bile yok. Zaten japonlar satış-yedek parça ve servisi aynı firmaya veriyorlarmış. Bende alacaksam mecburen Ankaradan alacağım. Ama sürekli Ankara ya getirip servise sokmakta yorar adamı. Bu
yamaha bana zorla Cbf aldıracak yavvv.
İlginç gerçekten..Valla herşeyde bir hayır vardır..Honda cbf de güzel..
Zevk meselesi yani..Bana çok çekici gelmiyor... Ama servis için gelinmez..doğru.. Peki daha yakın bir ilde yok mu ?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
08 Haziran 2010, 00:25
kullanıcı kitabına baktım konyada servisi yok yamahanın ybr den geçtim konya halkı hiçmi yamaha motor kullanmıyor büyük ayıp firmaya cbf al aynı tadı vermez ama güzel motor bindim biliyorum
-
08 Haziran 2010, 00:34
nistelrooney bulundugun yerde honda servisi varsa direk git cbf 150 al.Burda herkeze kendi motoru hos gelir.Hatta ybr ye dil uzatip parayi ayarlayip ilk isi ybr almak olan insanlar tanidim.cbf 150 cok kullanmadim sadece hirkil (Faruk abi) nin makinasiyla bir tur attim.Bakimlari ybr den biraz daha maliyetlidir fakat konforu yeter.
Almadan once ikisinide kullan demek istedigimi anlicaksin.
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
-
08 Haziran 2010, 00:39
71Hakan71 adlı üyeden alıntı
nistelrooney bulundugun yerde honda servisi varsa direk git cbf 150 al.Burda herkeze kendi motoru hos gelir.Hatta ybr ye dil uzatip parayi ayarlayip ilk isi ybr almak olan insanlar tanidim.cbf 150 cok kullanmadim sadece hirkil (Faruk abi) nin makinasiyla bir tur attim.Bakimlari ybr den biraz daha maliyetlidir fakat konforu yeter.
toprağım cbfin bakımları ybrden pahallı değilherşeyı ucuz ucuz ybre gibi..
-
08 Haziran 2010, 00:56
toprak ben ogrenci adamim 1litre yerine 1.5 litre yag koymak bile bana pahali geliyor.2 yil sonra hayirlisiyla meslege gectigimde boyle sikinti olmayacak.Kendi parasini kendi kazananlar icin cbf daha mantikli bence artik
Motorumu sevmiyor degilim kimse yanlis anlamasin tas gibi motor.Fakat dedigim gibi ybr den inip cbf kullandigimdan belli cbf nin tercih edilmesi gerektigini dusunuyorum.Tip ve durus olarakta yanyana durdugunda ybr cok ciliz. (Telefondan yaziyorum bazi harfleri kullanamiyorum.)
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
-
08 Haziran 2010, 01:01
-
08 Haziran 2010, 01:03
toprak ben ogrenci adamim 1litre yerine 1.5 litre yag koymak bile bana pahali geliyor.2 yil sonra hayirlisiyla meslege gectigimde boyle sikinti olmayacak.Kendi parasini kendi kazananlar icin cbf daha mantikli bence artik
Motorumu sevmiyor degilim kimse yanlis anlamasin tas gibi motor.Fakat dedigim gibi ybr den inip cbf kullandigimdan belli cbf nin tercih edilmesi gerektigini dusunuyorum.Tip ve durus olarakta yanyana durdugunda ybr cok ciliz. (Telefondan yaziyorum bazi harfleri kullanamiyorum.)
+1000 Evet aynen katılıyorum cbf çok güzel bi motor ybr yoksa cbf rahatlıkla alabilirsin aynıdır hatta biraz daha naked tarzıdır.Hatta honda ilk getirdiği zamanlar sitesinde naked kategorisindeydi.
-
08 Haziran 2010, 07:25
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
08 Haziran 2010, 11:06
ybr yi de cbf i de bilen biliyor... her şey ortada kendinizi kandırmayın.. rahat ama dayanıksız bir cbf im olacağına rahatsız ve sağlam bir ybr m olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
08 Haziran 2010, 11:52
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ybr yi de cbf i de bilen biliyor... her şey ortada kendinizi kandırmayın.. rahat ama dayanıksız bir cbf im olacağına rahatsız ve sağlam bir ybr m olsun...
aynen katılıyorum ramço ya...
konyada bayi olmasına gerek yok zaten artık yetkili bayi yok yamahada şu an...herkes muallakta ben de bakımlarını bildiğim güvendiğim ustaya yaptırıyorum yemişim kaşesini imzasını...
konyada yamaha, honda vs.. zor bulursun alayı çin malı kullanıyo daha çok da eski tip vitessiz 28jant bisiklet kullanıyo insanlar çünkü memleket paso düz bir tane yokuş yok meram tarafını saymazsak)
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
08 Haziran 2010, 13:47
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Nakeddi abi çok araştırdım ben bunu
-
08 Haziran 2010, 16:02
jason55 adlı üyeden alıntı
bu arada bu akşam çok adetim olmamasına rağmen göksu gölünden çıktıktan sonra istanbul yoluna bağlanırken ki o muhteşem düzlükte dayanamadım verdim arpayı
ybr ye
sonuç: yaklaşık 9700devirde 117-118civarı bi hıza ulaştım elimdeki gaz bitti 3-4 dk civarı bu şekilde gittim daha da güç üretmedi alet...hayır o değilde hala titreşim yok o hızda bile ayıp dedim diğer titreyen motorlara karşı ayıp kardeşim
vayy...ıkınarak 117-118 mi...yuh...sen daha iyi bilirsin motorunu benzincilere bıraktığın günleri... bak Newceriye sor düzlükte enb kral rüzgarda 120 yapıyor...
newceri adlı üyeden alıntı
2008 ybr ile çok defa ölçtüm Yedek depoyla 70 km civarında gidiyor. Kitapcığında 3 Lt yedek denmesine rağmen yedek 2 lt civarında.
lastik işi noldu aga...
aga bu samimi düşüncenden dolayı seni tebrik ediyorum...eyyamcılık yapmıyorsun korkmadan gerçekleri yazmışın...işçiliği zayıf olabilir kronik sorunlrıda olavbilir ama tok stili yeter...her cüsseye uyum sağlar ciğeride guvvatlıdır...torku yeter...ybr anca sahibini çeker artcı aldınmı yalan olur...
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
kanka yapma etme cbfin bariz üstünlükleri var...bu benimde üzerinde sık durduğum kronik sorunlarına rağmen...80 kilo ve 1.75 üzerindeyseniz tercihiniz kesinlikle cbf olmalı....heleki artcınız sürekli varsa ybr yalan olur...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
08 Haziran 2010, 16:59
mete_han adlı üyeden alıntı
vayy...ıkınarak 117-118 mi...yuh...sen daha iyi bilirsin motorunu benzincilere bıraktığın günleri...
bak Newceriye sor düzlükte enb kral rüzgarda 120 yapıyor...
iyi bilirsin seviyorum seni
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
08 Haziran 2010, 21:25
mete_han adlı üyeden alıntı
vayy...ıkınarak 117-118 mi...yuh...sen daha iyi bilirsin motorunu benzincilere bıraktığın günleri...
bak Newceriye sor düzlükte enb kral rüzgarda 120 yapıyor...
lastik işi noldu aga...
aga bu samimi düşüncenden dolayı seni tebrik ediyorum...eyyamcılık yapmıyorsun korkmadan gerçekleri yazmışın...işçiliği zayıf olabilir kronik sorunlrıda olavbilir ama tok stili yeter...her cüsseye uyum sağlar ciğeride guvvatlıdır...torku yeter...ybr anca sahibini çeker artcı aldınmı yalan olur...
kanka yapma etme cbfin bariz üstünlükleri var...bu benimde üzerinde sık durduğum kronik sorunlarına rağmen...80 kilo ve 1.75 üzerindeyseniz tercihiniz kesinlikle cbf olmalı....heleki artcınız sürekli varsa
ybr yalan olur...
bize galite lazım gardaş kalıp cüsse çin malındada var napiyim kalıbı heryerşnden ses geldikten sonra hacı abi senin cbf e 2 bin gayme keş oğlu keş para verseler verirmisin
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
08 Haziran 2010, 21:30
hüüüü 2 dk da harcadınız bizim motorları ybr nin tipi cbf nin konforu var artçi varsa cbf dah iyi çeker doğrudur ybr de biraz daha fazla benzin yakıyosunuz ama her yokuşu çıkıyor sonuçda dağ tepe uzun yol çıkarken tek kişi olmakta yarar var motorun sağlığı açısından 150 lerinde bifarkı olmalı zaten hem kimse ybr almazsa bizim motorlar kıymetlenir daha iyi cbf alsın herkez
-
08 Haziran 2010, 21:31
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
08 Haziran 2010, 21:37
Biri kalitemi dedi O zaman Ybr yide sollayan bir motor var
İnnovaaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 443 kullanıcı var. (0 üye ve 443 misafir)
Bu Konudaki Etiketler