Yok daha yapmadım yağın kilometresini bekliyorum.Bugün yaylalara gittik.10 40 yağ koycam ondan sonra.Gene sorduğum gibi uag nin gösterge ışıkları park ampulu gibimi ? Arkadaşada yapıcaz.Aynaları ybr aynası takıcak.
HONDA
neyse tamam peki şunu bali cevapla hızlanmasına bi etksii oldumu yada cekişine bizde olmadıda ondan soruyom habire sana acaba mootra göre değişiyomu yoksa hiç bişi farketmıyomu? ısıkları bilmiyom sokmedim hiç .
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Merhabalar arkadaşlar. İyi hafta sonları hepinize öncelikle. Size bu Ybr nin servisi ile ilgili birşey soracağım. Bu Honda Cbf 150 de 2 yıl garanti var bakımları serviste yapılırsa garantide sıkıntı olmuyor sadece yağ ücretini alıyorlar diye duydum. Ybr de de öyle mi ? Sıfır alırsak Ybr nin orjinal servisine mi yaptırmak lazım bakımını? 1000-3500-7000 bakımları vardı sanırım sıradan bir motorcuya yaptırsak sıkıntı olur mu garanti açısından ?
Birde arkadaşlar aranızda motorunu otobüsle gönderen var mı hiç? Sıkıntı oluyor mu? Çizik filan böyle ufak tefek ama can sıkıcı şeyler ne diyorsunuz arkadaşlar? İyi akşamlar...
unigue hala cevaplamadın sorumu !
Biraz sakin ol bu ne acele.Elektrikli bisiklete binmeye gittim amcaoğlum almış
Bana göre oldu 5 bin devir 5 nci vitesde gaz açdığında çok kısa sürede 100 e geliyor motor ama tam denemedim.Denersem videoyada çekecem Arkadaşlar şaşırdı 4 ncü vites 100 e gelince motor
HONDA
ne yani önceden 4. viteste yüze cıkmıyomuydu ?
resmi olarak her 6000 km de bir bakım yapılması gerekli
1000,6000,1200,1800,2400 bakımları var ve yıllık bakımıda var bu bakımları kafana göre yaptıramazsın servislikler bu iş içindir. garanti el kitabında her bakımdan sonra servis kaşesi vurulması gerekli ki garanti kapsamına çıkmasın tamirciye götürebilirsin motoru ama elletemezsin yani servis bunu farketmemeli sorun halinde seni suçlayarak garanti sözleşmeni bitirebilir isterse.
Çıkıyordu ama 2 kişi çıkdım istanbul bolu taraflarındaki bugünkü yağmuru bilen bilir o havada çıkdım ama fazlada basamıyorum mermi gibi geliyor yağmur sulara filan hızlı girince ayağıma mermi gibi vurdu yakıyoda.Yayladan bi inerken bi bakdım her taraf siyah bide sis gibi ortalık şimşek çakıyodu korktum valla uag deki arkadan geliyodu gene onların evine gittik 100 e çıkması süresi kısaldı yani motorun.Lastiklere güvenim hiç yok yağmurlu havada.
HONDA
yani sonucta faydası oldu diyorsun dorumu? ya biş isoruyorum yada ben yalnıs şekilde soruyorum lafı eveleyip geveleyip başka bişi söylüyosun bak şimdi madde halinde sorucam sende madde halinde kısa ve öz oalrak cevapla.
1.mtoorun son hızlarında yani vites son devirlerinde hızda bi artma oldumu.
2.motorun misal max100 km ye ulaşması hızlandımı
3.motorun gaz yemesinde bi farklılık varmı
4.hava filtresinden eskisinden fazla emiş sesi geliyormu
5.eskisinden farklı gördüğün başka bişi varmı?
1.Vites sonlarını denemedim
2.Kısaldı
3.Biraz daha güçlü geldi bana %10 eğim yukarı 5nci vites 30 km/h çekiyor
4.Ses duymadım
5.Bana yakıt azaldı gibi geldi buda ilginç bi durum
Tipini çok beğeniyor bnm motorun uag li arkadaş takas edelim diyo bana ama titreşim yokdu motorda servis iyi bende o servise gidiyorum.Uag nin 4 lü özelliğini çok sevdim.
HONDA
üstüne ne akdar veriyo değiş tokus yap istersen.misal ben olsam 1 milyar verse takasa girerdim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------
tabi motor yeniyse kaç model uag?
dorudur hoşuna gittiyse ne diyeyim bnm makinadada yok titresim
Güzel ya öbür çin mallarından daha güzel ama biraz küçük yapmışlar oturduğun koltukla depo aynı hizada görüntüsü bana uymasada keyifli motor kullanması.Sesi benim hoşuma gidiyo valla vites aralarında aragaz veriyorum bi görsen Uag nin sahibinin arkadaşı var benim artçı oldu ön kaldır ön kaldır dio ben kendiminkinde kaldırıyodum uag dede 2 aragaz ver bırak hemen teker yapıyor çok hafif motor ama sürüşü keyifli
HONDA
Selam gençler...
Uniqe, naptın.. sen katalizörü mu iptal ettin..?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
sonuçlar üstte yazılı abi
Şu an bu konu içerisinde 328 kullanıcı var. (0 üye ve 328 misafir)