bnm ki büyük ihtimalle zincir geirlcek takozlarda eskidi galiba ondan sanırım oysaki hiç ne kafa kaldırım ne ani kalkıs :(
bnm ki büyük ihtimalle zincir geirlcek takozlarda eskidi galiba ondan sanırım oysaki hiç ne kafa kaldırım ne ani kalkıs :(
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
kolay gelsn arkadslar yaaa 2 motor arasında kaldım daha öncede aynı soruyu sordum cevap vermiştiniz ama biraz bna gaz verin ybr 125 veya cbf 150 kimisi de dior o kadar para vercene git ucuz yollu bi araba al kafan rahat olsun dio salaklık etme dio daha yeni ehliyetimi de aldım motor için dosya hazır cıkartmadım daha trafikten biraz tavsiye verirseniz sevinirim yas 20 ögrenciyim bu arada
her ikisi de çok güzel motorlar ancak ybr'nin şasisi daha kısa olduğu için daha dengeli olduğunu duydum. 0 km. alacaksan ybr al bence 2010 modeli başka bir güzel özellikle 25lik negatif basınçlı karbüratör ve yeni dizayn çok hoşuma gitti. cbf uzun yolda daha rahat diyorlar ama ben ybr'mle bir günde 550 km. yaptım. yani cbf'le ybr arasında öyle aman aman bir fark yok sonuçla atla deve değil ki. bir de cbf yağ eksiltiyor ve kasası eski kaldı. üstelik devir ibresi de yok, dediğim gibi ben olsam ybr alırdım. ve hız istersen 130 km/s hıza da ulaştım. yeterki bakımlarını sık ve güzel yap, hoş kullan ybr'nin motor ömrü cbf'ten çok daha fazla. yan sanayisi iyi, 2. el satışı nispeten daha iyi.
araba ile 1 saatte gideceğin yolu motorla 35 dakikaya kadar düşürebilirsin.
hangisini alırsan al hayırlı olsun. kazasız sürüşler.
ybr ile yaptığım gezi:http://www.motosiklet.net/forum/etki...de-600-km.html
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
her iki motorda aynı clasmanda bence ybr nin görünüşü cbf ten daha yii ama motor olarak cbf derim yada hepsini boşver al bi apachi bak keyfdine 3 motorda sana aynı tadı vericektir fazla bi fark yok arkadaşın dediği gb biri 50 bg biri 20 bg değil arada 1-2 bg fark var.
siyahı yokmu bu motorun sankım sıyah daha yakısıklı duruyo içi çürük olsada
unigue nın hala sesi cıkamdı şimdi bakmıstır o motor 100 ü geçmiyo sinir olmustur geri takıyodur şimdi
hocam fume renginin koyusumu olur
Koyu gri miydi acaba nerdeyse onu alıyordum da galerideki arkadaş oyle demişti, siyah çıkmıyor şimdi koyu(hangirenkse işte) ondan var dedi
112ciyiz
renk füme evet bayiler öyle söylüyor halk gri diyor motor siyah değil çünkü ama çok yakışıklı.
2004 model ybr'lerin far açma kapama anahtarlı sağ kütüğünü alıp da otomatik farlı motosikletine uygulayan arkadaşlar vardı.
uygun soket bizim 2008 modellerde mevcut mu yoksa kesme biçmeye mi gitmek gerekiyor tesisatta?
tesisatı yaralamadan uygulamak mümkünse rialliden siparis edecegim bir tane. dört tane de 2009 sinyali çakayım bu esnada.
rialliye 2009- 2010 modellerin 5 kollu jantları düşende onlardan da birer tane siparis ettik mi tüm model yıllarının en rafine ybr sine kavuşacağım.
rialli uyuma, yeni selenoidli 25 lik karbüratörle 5 kollu jantları getir artık.
Bende merak ediyorum soket şak diye olsa ne güzel olur.Ama karbüratörün uymasına şüpheliyim.
HONDA
2010 modeldeki karburatorden mi bahsediyosunuz? peki
2005 ybr deki karburatorde sizinki gb jak girişi varmmı
Arkadaşla bugün yaylalara gittik.Gidişine hayran olunan uag ye bindim.Benzin almak için e 5 e çıkdık benim motoru onla kardeşine verdim bende herkezin övdüğü uag yi aldım nasıl bişey diye benim arkamdada onun arkadaşı vardı o şayit benim motora yetişemedim.Gazı dibine kadar kökledim ama yetişemedim.Arkamdaki buna şahittir.Neyse benzinliğe girdik çocuk orda takas edelim lafları etmeye başladı Bende 2nci el ybr alıcakdım dedi bunu aldık takas edelim dedi Arkadaşı bu foruma üye yapabilirim inanmayanlar için Bundan sonraki gezmemizde fotoğrafını çekicem motorların yanyana.Ama gene ıslandım bilmiyorum sizin orlara yağdımı.O yağmurda motor sürdüm bu 3 ncü afedersiniz boxerıma kadar ıslandım.
HONDA
Yemin ediyorum sana allah belamı versinki geçemedim.Dipine kadar gazladım arkamdaki arkadaş şahit.Bundan sonra sık sık gezeriz foto eklerim buraya.Ama arkadaşın motorda titreşim yokdu o yönden iyiydi.30 km gezdik motoru vermedim.İyice inceledim.4 lü olayını çok güzel.Zaferkarizma kesin gelir şimdi Motorun gösterge ışıkları patlamış.Zaferkarizma bilir uag nin gösterge ışıklarıda park ampulu gibimi ? Benim göstergeleri beğendiler onada yapcaz.
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)