Euro 2 bide performanslı motorlar.
Topiği kapattırmazsınız değil mi?
███████ 4
selçuk sezer abi altındaki makinanın hakkını veriyorsun helal olsun Eminim çok çok keyif almıssındır.Birde lastik patlama sıkıntısı olmasa tam süper olacak.
artık cg mi kaldı yaw tarihi eser oldu artık adamlar cgde cg diyo artık aynı işleri ybr ile cbfte yapiyor merak etmeyin
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
tam adıyamana girerken ford servisinin önünde patladı yanımda yedek iç lastik vardı taktık serviste şişirdik yola devam ettik
otabanda giderken bir tvs apachi ile kapıştık onlar iki kişiydi düzde biraz zorladı ama rampada ybr tvs ye fark attı arkadaşı görecektiniz sinirden kafasındaki kaskı bile çıkardı
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
Kapışmak ve geçmek zaten paha biçilemez Ya abiler ben jant şeridi yapdım düz olanlardan açılıyo ya hava alıyo nasıl yapılıyo bunun bi tekniği var mı ?
HONDA
tamam hacı yemişsindir birşey demiyorum ... gel birde beraber kalkalım diyorum la anlamamazlıktan gelme
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
yarışa davet eden arkadaşlar nie ceza puanı yemeiyor anlamıs deilim forum kurallarını okuyunuz lütfen...!!!
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Geçen gün 125 yaptımda resmini çekemedim..O sırada da 2 tane cbf tokatladım....
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Gırgır şamata işte zaferkarizma gerçek değil oke ?
HONDA
Arkadaşlar merhaba. Bugün gittim yamaha Ankara bayiine gördüm yamaha ybr 125 i. Çok şık olmuş çok hoşuma gitti valla. Yeni alan arkadaşımız Xi-Fi idi sanırım onunkinin aynısı. Fiyatı 4400 TL. Plaka ruhsat filan 200-250 lira, kask arka bağaj derken 5000 tutacak belli oldu. Fakat benim bir sıkıntım var. Motoru buradan alırsam ruhsat ve plakayı çıkaramama durumum varmış. Çünkü ben Konyaya götüreceğim motoru. Trafikte en son oyu nerede kullandığına bakıp vermiyorlar bazen dedi oradaki satıcı eleman. Motoru Konyadan alamıyorum bayi yok. Olmadı dedi faturayı veririz Konyaya kadar plakasız gidersin oradan çıkaracağım dersin dedi ama ya inat bir polis denk gelirde bağlarsa motoru dedim ? Valla olabilir dedi. kargolayamayız mı dedim? Ambalajı kargosu 500 tl ye yakın tutar dedi. Otobüse versem çizilir mi eder mi ne olur içime sinmeyecek. Nasıl alırım ben bu motoru arkadaşlar bir akıl verin bana. Birdeservis yok Konyada şimdi ben bakım filan için servise Ankaraya getirmek zorunda mıyım yoksa orada herhangi bir motorcuda halleder miyim ?
Bu arada trafikte motor için resmi hız sınırı ne ? Ve kasktan başka takmak zorunda olduğumuz herhangi bir koruma var mı ? (Resmi olarak yani) Sizden tecrübeli arkadaşlar vardır eminim yardımcı olur musunuz bana.
selam arkadaslar bende bugun itibariyle 150 zc vardı şimdi bugun motorumu sattım kısmet olursa daha dayanıklı bir motor almak istiyorum sizden fikir almak istedim şimdi arkadaslar önümde 3 4 tane model var istedigim ya ybr 125 alcam 1 sene bincem yaa cbf 150 alcam 1 sene bincem yada 1 sene beklicemm hyosung gt 250 R alcam bide ybr nin tam özelliklerini ve aklınıza gelen genellikle sorunlarını bide sehir içi şehir dışı kaç km yaktıgını ögrenebilirmiyim
10 bg,10 nm tork 125 cc 4 zamanlı hava soğutmalı ön disk arka kampana fren.Orjinal lastikleri biraz kötüdür onun haricinde yağını ve bakımlarını eksik etmezsen istediğin kadar kullanabilirsin.2.5 litre benzinle 100 km gidebilirsin.Bu şehir dışında biraz düşer buda sana bağlı birşey.
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 80 kullanıcı var. (0 üye ve 80 misafir)