sagolun arkadaslar zannediyorum bosluk var pzt gidicem adam egitime ist gitmis zaten bodrumdaki servis kucuk bi gostereyim ne yapabilirler bakalim ya yeni alinca insanin keyfi kaciyor motor 250 kmde daha
sagolun arkadaslar zannediyorum bosluk var pzt gidicem adam egitime ist gitmis zaten bodrumdaki servis kucuk bi gostereyim ne yapabilirler bakalim ya yeni alinca insanin keyfi kaciyor motor 250 kmde daha
2006 Siyah var bende de maddi durumlardan dolayı satmak istiyorum. sdkart@hotmail.com
hayirlisi olsun muratd
bende acemiydim geze geze yeni ybrcilerle kirmizi isiklarda tanisip muhabbet edeede ilerliyor bu is
egitime katilabiliyorsan katil tavsiyemdir , katilirsan katilmayan birinin ne kadar eksik kullandigini anlarsin.
1000 bakimindan sonra servisede danis bakimlari ile ilgili ,'
keyifli surusler
Ege Dis Hek Fak
valla bende de 2004 var..18.000 de..motoru yedım..yenı motor yapıldı ..nasıl oldu bnede annamadım ya..yag falan yakıyodu ıste..yenı cıktı daha.
sbebıbını bılen varsa bı zaamet soolesın bana..
ya sende oldumu sanada sorıyım macikbak hoşgeldin bu arada vites geçişlerinde bazen vitese attıkdan sonra 2 özellikle motordan tıkır tıkır tıkır sanki dişlileri yiyomuş gibi bi ses çıkıyo ve motor gitmiyo boşa alıp tekrar 2 ye atarsam düzeliiyo?
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
herkese selamm benimde bi kaç sorun daha var motoru yağmur altında çok bırakırsam bi problem yaşarmıyım??ayrıca frenlerden sıkınca gıcır gıcır ses gelio daha motor 1.5 aylık normalmi?
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
ya ahanda kimse iplemedi diye korktum vallahi, neyse teşekkür ettik arkadaşlar
teşekkür ettim, gerçekten çok ayrı bir zevk... geçkalmışım havalar soğumaya başladı biz yeni biniyoruz
ya bi de arkadaşlar benim ön fren basınca ötüyo, acaba nemden midir , başına böyle birşey gelen varmı
Bir sorum daha olacak, şimdi malum kayseride havalar bir ay sonra kış kıyamete dönüverir. Acaba ben bu motorun rodajını yapmadan kaldırsam mart ayında kaldığım yerden devam etsem bir sakıncası varmı
herkese saygı sevgi selam hürmet
KASKO.....bugün teklif aldım, çalıştığım firmada firmanın sigorta işlerini ben yaptığım için , çalıştığımız firmanın teklifi uygün olur düşüncesiyle eskaza sormuş bulunduk. adam 612,00 ytl fiyat çıkardı.. ya şöyle 250 ye filan yapamazmıyız dedim, herhalde adam biraz da yağ yakarız düşüncesiyle sen tamam de ben ayarlarım dedi ama yinede sizlere bir danışayım dedim, var mı aramızda kasko yaptıran ???
yağmur altında bırakmanın elbette zararı olacaktır. kısa bir süre sonra boyasız ek yerleri paslanmaya başlayacak. su geçirmez motosiklet brandaları var. çok pahalı birşey değil. ama yaptığı iş çok büyük. sadece sudan değil toz kir ve kedilerden de koruyor aynı zamanda. ön frenden ses gelme durumu hiç başıma gelmedi ancak arka frenden ses gelmesi normal. belli aralıklarla arka fren balata yataklarını zımparalamak gerekiyor sesin kesilmesi için.
arkadaşlar bu gün ilk defa bi köpek kovaladı beni baya güldüm giderken (niye bilmiyorum komiğime gitti)
birde kasko işi nasıl olur kaça yapıyorlar bi sigortacı abi motorun tam değerini sigortalamazlar dedi ama bilmiyorum bilen varmı?
Kask tak!
uyanın mt ciler .. rodaj rodaj rodaj ... ne zaman bitecek ya bu bin km
fakir ama gururlu cevabın için teşekkür ederim.Bende daha 600 km deyim ya...rodaj bitsede rahatlasam gerçi böyle de rahatım ama ne bilim insanın doğasında var böyle bi km sınırı olması huzursuzluk ve hırs yaratıo bende
benimkide 4000 i geçti.alalıda 4 ay oldu
ben alalı 5 hafta oldu daha 360 dayım zuahaha deliriyorum rodajı bitirmek için aslında üstüne atlayıp geze geze rodajı bitiririm bir kaç günde ama ehliyet yok malum yakalanırsak kötü olur
ehliyet sınavlarının hepsimni geçtim şu anda belgelerimi bekliyorum 15 gün sonra gel al dediler sonra bide artk emniyette sıra beklicez heralde bu ay sonunda alırım diyorum şanslıysam herkes ıslatalım diyor ama ehliyet daha cebime girmedi bi girsin ıslatıcaz söz
son olarak sigorta meselesinibilen varmı bu tip motorlarda motorun tam değerini sigortalamıyorlar diye söylemişlerdi bana bu doğrumu hani bir kaza olayında masrafları kaşılamıyormu bu tip gereksiz engeller varmı bunu kasko için söylüyorum hani şöyle çalınmaya depreme yanardağa terör olaylarına karşı bi sigorta yaptıram diyorum yukarılarda bi kardeş 600 lira istediler diyor ama başka sigorta yaptıran varmı aranızda ne kadar ödediniz?
son olarak alum kış geliyor ben rüzgarın kızının deyimiyle tatlı su motorcusu değilim hani kışında kullanırım diyorum çünkü malum az sonunda aldım motoru daha hevesimi alamadım bunun için heralde lastik enilemeli orjinal lastikler çin malı azcık fazla asılsam frene düşüyorum habire zaten geçen gün gene düştüm ıslak yolda az biraz fazla fren yaptım 3-4 metre sürüklendim bende motorda bişey yok bu lastikler pahalımı ne kadara satılyor insane abi me yi öneryor galiba yanlış hatırlamıyorsam. o markanın lastikleri ortalama ne kadar bileninz varsa ve yardımcı olarsanız çok sevinirim
herkesin yolu ve farları hep açık; iki tekeri hep yerde olsun.
Kask tak!
bende kasko yaptırmak istiyorum ya..sanırım karşıda üsküdardı galiba isviçre sigortada yapan yer varmış ama bana çok uzak orası yeşilköyde oturuyorum..geçendede birine sordurtmuştum sanırım başak sigortaydı, çalıntı halinde motorun parasının sadece %50sini veriolarmış...daha iyi koşulları olan ve avrupa yakasında olan biryer bilen varsa ve yazarsa sevinirim
pazar günü kendim geziye çımışdım üzerinden inesim gelmedi şehir içinde birazda şehir dışına gittim 170 km deydi garaja sokduğumda dünde çıktım yine üzerinden inesim gelmedi bol virajlı yollara vurdum kendimi dunde 172 km deydi toplam 342km yapdım ama bana yetmıyo napıcaz bu işi ya pazar saat 2 de dün saat 3 de çıktım
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)