Bana göre bir sorun yok ama sen bilirsin abi 2004 ybr lerin aynaları daha uzun onlardanda alabilirsin.
Bana göre bir sorun yok ama sen bilirsin abi 2004 ybr lerin aynaları daha uzun onlardanda alabilirsin.
HONDA
Yarın takdığım kutuyu sökecem hiç güzel durmadı.
HONDA
Ybr eşşek eşşek
Dünyanın iki ucunu, Arjantin ve Avustralya’yı 125 cc lik motosiklet üzerinde birleştiren binlerce macera dolu, 40 ülke, 5 kıta ’lik yolculuk.
Başlangıç: 22 Aralık 2003
Varış: 18 Nisan 2009
Bu yolculuk bir hayalin gerçekleşmesidir. Motosikletle dünya turu. Başlangıçta olanaksız gibi görünen bir macera. Bize para veren bir sponsorumuz, birikmiş paramız ve büyük motosikletlerimiz yoktu. Bizi bu yolculuğa çıkartacak olanlar 125 cc lik küçük motosikletlerimizdi. Bu yolculuk bize bir şey öğretti. Her zaman bir yol vardır. Şu veya bu şekilde o yolu bitirirsiniz.
64 ay geçti bile tüm zorluklara rağmen. Bu internet sayfalarını, hayallerimizi; gezmek veya başka bir şey olsun, bizim gibi hayalleri olan insanlarla paylaşmak için sürdürüyoruz. Eğer hayallerinizin gerçekleşeceğinize inanıyor ve bu yolda azimli iseniz, bize yolculuğumuzda katılmanızı istiyoruz. Biz buna inanıyoruz hem de
Adamlar ybr yle dünya turuna çıkmışlar.
Burdan bulabilirsiniz fotoğrafler herşey http://www.re-moto.com/index.php?lang=tr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------
Bu resimdeki ybr 107 kg kendi ağırlığı yükleriyle beraber 210 kg ile dünya turunu tamamlamış
Buda rakamlarla gezi.
Ülkeler 40
Yolculuk zamanı 64 ay (5.4 yaşında)
Kilometre 86.900 km
Benzin 3.608 Lt.
Lastikler 13
Yağ değişimi 57
Gemiler/Feribotlar/Vapurlar 42
HONDA
Ybr ye birşey demiyorum.
Hep bu örnek verilir lafı geçtiğinde.İkinci bir örnek var mı acaba?
Bir de fabrika destekli himalaya tırmanışı var, onu da biliyoruz.Ufak hacimli motor (125 civarı) ile dünya turu var mı başka?
beyler bu yedek depo nasıl çalışıyor :D ben beceremedim çalıştırmayı bir türlü
www.sahildenturkiye.com
ne zaman benzin bitse yolda kalıyorum bendeki 2007 model farkedermi yönü alındığı günden beri benzin vanası yukarı doğru bakıyor o şekilde ne kadar benzin alırsam hepsini kullanabiliyorum bana söylediklerine göre aşağı doğru çevirince yedeğe geçiyor dediler ne zaman benzin bitse yedeğe alsam motor bir daha çalışmıyor yedek açıkken normal depoyuda kullanırmı ?
www.sahildenturkiye.com
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Ağzına kadar benzin olsun yedek gene çalışıyor bizim motorlarda.Aşşağı doğru açık ileri doğru kapalı yukarı doğru yedek.
HONDA
Arkadaşlar merhaba. Hafta sonu Konya'da eski yani beldeyama zamanındaki yamaha bayiine gittim. Adamın elinde 1 tane motor kalmış. Rengi kırmızı. Artık getirmeyeceğim diyor. Neden dedim ; "Çok fazla teminat istiyorlar, başka model satmamamı istiyorlar, satış servis yedek parça üçünüde birarada yapmamı istiyorlar" dedi. Peki servis var mı dedim ? Şu an servis yok ama yamahayı heryerde yaptırırsın ve sorun çıkmaz dedi. Yedek parça dedim, bulursun dedi. Fiyat dedim 4.400 den en son 4.200 yaparım dedi. Kafam allak bullak. Şu an Ankaradayım. Burada askerliğimi yapıyorum ve bitmesine 1 ay var. Hafta sonu gittiğimde kaporayı verip motoru ayırtayım mı yoksa başka alternatiflere mi yöneleyim. Birde ilk motorum olacak inşallah adam 4.200 e çok diyorsan 2000 tl ye 150 lik mondial vereyim dedi. Ne dersiniz ? Ne yapayım. 2000 le 4200 arasındada çok fark var yavv.
yaw ankaraya geldim genel bakımları ayarları yapıldı subap ayarı falan filan 20 kuruş civarında yakıyor babamın arabası daha az yakıyo onla gezmeye başladım artık acaba ayarını falanmı yanlış yaptılar kullandıgım yer genellikle tek semt arası fazla dur kalk yapıyorum ama yinede bu kadar yakcagını sanmam
benimki tam 8 kuruş yakıyo kardeş km de daha yepyeni motor bide o kadarda geziyorum dur kalk yapıyorum çok güzel motor bu ybrler.
şu bizim motorların en çok benzin göstergesini seviyorum.ibre kadranın dibine dayandıktan sonra kadran dışına doğru çıkarak rezervi de göstermeye devam ediyor. böylece benzin som damlasına kadar takip edilebiliyor.
arabadan inip ybr'ye binince "oh" diyor yahu insan.
"20 tl lik benzin goyveedin mi, deli gibi gizileep duuur işşeğin sıpası."
Arkadaşlar tekrar hatırlatmak istedim ybr 125 yan sanayisi çok yaygın ama İstanbulda kuryelerin genelde uğrak yeri Sürat Motordur...biz gaynağı biraz geç farkettik cbfciler olarak...Aydın Motor vs yan sanayinin en uygun fiyatları burada...
bende bu arada ybr yeni takım ayna alıp cbfye takıcam çünkü arkayı göremiyorum...
cbf ybr ve tvs apaçicilere bu detayı aktarmak boynumun harcı...servislerden yediğimiz kazığın haddi hesabı yok...ybr ye ait ne ararsanız var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 437 kullanıcı var. (0 üye ve 437 misafir)