Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
28 Eylül 2006, 01:38
hedowich adlı üyeden alıntı
GDM bu sabah ege hastane kavşağında mezarlığın orada ışıklarda gri ybr senmiydin ya sırt çantası falan dedim öğrenci galiba
biara goruselim walla
yok hedo benim uzerimde siyah deri ve arkada kappa canta var ..yagmurlarda pek surmeyi planlamiyorum.. gorusurz umarim,da bnm okul cok agir kendimi unutuyorum cogu zamn.. neyse
arkadaslar onceki sayfalarda vardi sis fari takip anlatan arkadasimiz bunundisinda soruyorum
benim farlardan sikayetim var ne mesafesi nede aydinlatmasi hic guzel degil!!
uzunlari aciyorum kisa mesafedeki hersey kararip 15 m ileride 1mkare alan aydinlik oluyor cok az yani viraj alirkende solda sagda hep karanlik alana suruyoruz.. ne onerirsiniz?
Reklamlar
-
28 Eylül 2006, 13:06
-
28 Eylül 2006, 14:10
hayati adlı üyeden alıntı
49 luk delikanlı
ileride hanım köye yani izmir e yerleşmeyi düşünüyorum selam ve sevgiler...
Abi benden daha dinc görünüyosun walla pehhh yeni nesill içimiz çürük bizim walla
-
28 Eylül 2006, 14:47
Bu Yamahalara Yaptiklari Egzostlarinin Ucuna Bi Parça Takiliyor Nasil Güzel Sesi Var Onu Nasil Bulcaz??
-
28 Eylül 2006, 16:32
arkadaslar bende ybr 125 alali 3 gun oldu hondadan aliskanlikmidir nedir motor beni tam anlamiyla cezbetmedi 250 km yolyaptim ve su an tek sikayet ettigim konu yol tutus bu kadar kotu bi yol tutus hic bi motorda gormedim lastikler cok ama cok kotu yagmurda farkina vardim allahtan 4 km inisi 30 km hizla indim en ufak yanlamda kayiyor degistiricem en kisa surede bide ilk aldigim gun sinyal dugmesi elimde kaldi basina gelen varmi patexle yapistirdim rolanti sorunumda var nasi onleyebilirim ayrica debriyajin kavrama boslugunun haricinde levyeye asilinca bi bosluk daha var bu neyin nesi
-
28 Eylül 2006, 16:41
ya ben gene düştüm yok böyle bişey alışkanlık oldu arkadaşlar
bu sefer çiseli yolda oldu hızım 40 kmh fln dı normal frene başladım baktım yaya geçidinde duramayacağım az biraz daha sıktım kilitledim frenleri sola yattım 3-4 metre sürüklendim bende ve motorda bişey yok korumalıydım azıcık sol bileğim ağrıyor oda olsun artık ne dyim dikkat edin korumasız çıkmayın çiseli havada ben gibi fren yapmayın
-
28 Eylül 2006, 19:07
aykan adlı üyeden alıntı
arkadaslar bende ybr 125 alali 3 gun oldu hondadan aliskanlikmidir nedir motor beni tam anlamiyla cezbetmedi 250 km yolyaptim ve su an tek sikayet ettigim konu yol tutus bu kadar kotu bi yol tutus hic bi motorda gormedim lastikler cok ama cok kotu yagmurda farkina vardim allahtan 4 km inisi 30 km hizla indim en ufak yanlamda kayiyor degistiricem en kisa surede bide ilk aldigim gun sinyal dugmesi elimde kaldi basina gelen varmi patexle yapistirdim rolanti sorunumda var nasi onleyebilirim ayrica debriyajin kavrama boslugunun haricinde levyeye asilinca bi bosluk daha var bu neyin nesi
Üzerinde gelen sakuralar kuru havada gayet iyi yol tutuş sergilerken ıslak ve yeni ıslanmış yol koşullarında çok tehlikeli oluyor. Eğer ıslak zeminde çok kullanacaksanız değiştirin lastikleri.
Sinyal düğmesi elinde kalan kimseyi duymadım daha.
Debriyaj ayarını debriyaj telinin levyeye bağlandığı noktadaki somunu gevşeterek veya sıkarak istediiniz ayara getirebilirsiniz.
Rölanti ayarı için, karbüratör üzerindeki sağ tarafta bulunan vidalardan biri ayar işine yarıyor.
-
28 Eylül 2006, 20:40
herkese selammm
merhabalar ben 1-2 ay içinde motor almak istiorum yamaha 125 almak istiorum ama kararsızım!!!yamaha ybr 125 i olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim msn adresim levent@gurses.com ekleyin konuşalım bana yardımcı olun!!
-
28 Eylül 2006, 21:07
levo17 adlı üyeden alıntı
merhabalar ben 1-2 ay içinde motor almak istiorum yamaha 125 almak istiorum ama kararsızım!!!yamaha ybr 125 i olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim msn adresim
levent@gurses.com ekleyin konuşalım bana yardımcı olun!!
valla levo 17 bu basligi oku ,alsana bilgi .! ne istedigine bagli ben mutluyum motorumla!
-
28 Eylül 2006, 21:44
ya arkadaslar bi arkadas daha bahsetmis sert frenajda ses geliyo diye o bugun bendede basladi asilinca on frene kut diye bi ses geliyo ya bu amortisor degil galiba bilye bosluguna benziyo yarin servise gidicem sizce ne olabilir bu kut sesi ya bide bu alette gercekten o ring zincir varmi bu zincirin bakimi nasil yapilir bi el atin tesekkurler.
-
28 Eylül 2006, 22:39
herkese merhaba
bugün itibariyle siyah ybr 125 im ile kayseri den aranıza katıldım. fakat sıcak sohbetlerinizi uzun zamandır takip ediyorum. beni de aynı samimiyetle karşılayacağınızı umuyorum.
Tahmin edeceğiniz gibi n motoru n onu kullanmayı çok iyi bilmiyorum ve tavsiyelerinizi acilen bekliyorum.
merhabalar...
-
29 Eylül 2006, 00:02
ya arkadaslar bi soru sormustum nerdesiniz yavv
-
29 Eylül 2006, 00:13
aykan abi o bendede oluyo abi araşdırdık zıncırden geldiğini gördük küt diye bi ses geliyodu yanı lokma aralarında biraz boşluk varya dişlilerin girdiği yer orası sürekli öne bakıyo fren yapdığın zaman dişliler bakla aralarında aniden duruyo ses yapıyo biraz salaça anlatdım işallahanlamışsındır 1. vitesdede oluyo bazen bende bende bişey sorucam rodaj yanlış yapılmışsa performansını etkilermi süratı fln
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
29 Eylül 2006, 00:25
oo rodaj yanlış yapıldıysa,rodaj kurallarına uyulmadıysa motor 95-100ü hayatta geçmez,gezilerde filan bu rodajı yanlış yapılmış motoru kullanan arkadaşlar hep arkalarda kalırlar,grubun geri kalanı ne güzel giderken 2 de 1 durup rodajı yanlış yapılmış ybr kullanıcısın beklerle.herkes biliyordur zaten rodajı yanlış yapılmış ybrler 95i anca yapınca 96 ile giden kamyonlarıda sollayamazlar ve bu durumda mazi hatırlanır
farukçum şaka bi yana mutlaka performansta gözle görülür bir düşme olur..
-
29 Eylül 2006, 00:54
ya beyfa kardesim bu sesi bostada yapiyo zincirle bi alakasi yok tamamen gidonla ilgili ani frenleyince kut diye vuruyor motoru alali 1 hafta olmadi hayirdir insallah insallah cozulebilir bi problemdir eyer degilse zaten icime sinmedi yandik beni baya bi kizdirdi ya o ring bu motorda varmi yokmu
-
29 Eylül 2006, 00:58
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
29 Eylül 2006, 01:55
aykan adlı üyeden alıntı
ya arkadaslar bi soru sormustum nerdesiniz yavv
zincir bakımını insane nick li arkadaşımız geçmiş sayfalarda çok detaylı ve güzel bir şekilde anlatmıştı.
ön fren yaptığında gelen ses büyük bir ihtimalle, motor toplanırken direksiyon boşluğunu gevşek bıraktıklarındandır.şayet amortisördense sadece fren yaptığın zaman değil en ufak kasislerde bile duyarsın.
iyi sürüşler...
-
29 Eylül 2006, 06:31
Selam arkadaşlar.Ben de 1 hafta önce Mersin'den siyah ybr aldım,150 kmdeyim hiç bir sorunum yok şimdilik inşallah böyle devam eder.
-
29 Eylül 2006, 06:32
aykan, "küt" sesi için motoru görmeden yorum yapmak pek sağlıklı olmayacak sanırım o yüzden bir servise derdini anlat derim.
Eğer motorun yeni kasa ybr'lerden ise o-ring zincirlidir.
-
29 Eylül 2006, 09:47
Aynen siyah ybr satıyorumm saaatttt--tım
aslında kıyamıyorum ama ...
oduruoz@mynet.com adresinden bana ulaşan arkadaşlar almak isteyen varsa vereyim ybr mi
hala söylerken içim titriyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 72 kullanıcı var. (0 üye ve 72 misafir)
Bu Konudaki Etiketler