Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Mayıs 2010, 12:15
Reklamlar
-
11 Mayıs 2010, 12:41
Kardeşim 10-20 km olsa girsin eş dost devreye de 250 gidiş 250 geliş 500 km helalinden. hayırlara gelsin bakalım. İnşallah konyalı bir Ybr ci bulurumda yardım eder yav.
-
11 Mayıs 2010, 12:54
serdarmert adlı üyeden alıntı
Valla gelirim ona göre..Nerde bulacaz seni..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 ----------
Selamlar..
Bence 2. ilan daha mantıklı geliyor..1.si 140 bindedir..
Ama 2 de 12 bni değildir kesinlikle...Bakmak lazım anlayan bir ile...Bir turlamak lazım...Ben olsam yani 3 milyarım olsa biraz daha zorlanır yeni alırdım..
her zaman beklerim abi. osmaniye merkezdeyim.
-
11 Mayıs 2010, 13:18
500km uzun bir yol değil binin motora sürerek gidin...yada kullanmayı bilmiyorsan bir bilen dosdunla git Ankara konya arası nolacak bas gaza gitsin
-
11 Mayıs 2010, 13:34
nistelrooney adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Ben bu yeni Ybr 125 Factor den alıp aranıza katılmak istiyorum. İnternetten Konya için birkaç bayi numarası buldum ama bu beldeyama olayından dolayı motor yok sanırım ellerinde. Konyalı olup Ybr kullanan var mı ? Konya'da Yamaha bayii nerede var satan bilen var mı ? Birde atıyorum motoru Ankaradan aldık kargo parası ne kadar tutar ? Factor alıp kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Ankara'dan al ben motoru Konyaya götürürüm..Bir yemek ısmarlarsın geri dönerim..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
11 Mayıs 2010, 13:39
KRAL1146 adlı üyeden alıntı
500km uzun bir yol değil binin motora sürerek gidin...yada kullanmayı bilmiyorsan bir bilen dosdunla git Ankara konya arası nolacak bas gaza gitsin
onu bizde düşündük kral kardeşim ama yolda çevirmeye denk gelirsen 600 ceza ve motoru kapatıyolarmış plaka yok ise
-
11 Mayıs 2010, 14:20
otobüsün altına falan koyup götürebilirsin belki. olmadı bi kamyoncuyla anlaşıp 3-5 bişey verirsen olabilir. kargo bildiğim kadarıyla geçen sene bi arkadaş nevşehir'den istanbul'a 250vermişti. ankara-konya arası kısa olduğu için 100-150 falan tutabilir.
-
11 Mayıs 2010, 16:56
NightMare0 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaslar maddi olarak gücüm yetmedıgı ıcın sanırım cbr 125 alamayacagım. bende ybr 125 modelıne yönelmeye basladım. Aklımda 2 tane ılan var fıyatlar uygun sızlerınde fıkırlerını almak ıstedım yardımcı olursanız sevınırım.
1=)
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
2=)
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...XQQdisplayitem
Yalnız kafama takılan 1. İlan'ın fıyatı cok dusuk ve pazarlık payıda var dıyor ? km'si 140 denmıs fakat gercegı yansıtmadıgı cok bellı lastıklerı falan degıstırmıs adam. Sizcede 2.İlan daha mantıklı mı ? yoksa 1.ilan içinde birşeyler yapayım mı gıdıp gormek gibi motoru vs.
Farklı önerılerınızede acıgım arkadaslar sımdıden sagolun. Bütçem 2-2,5 arası. COk zorlarsam 3 milyar .s
PazarlıkLa Güzel Bi Ybr alabilirsin..Şu attığım 2. İlandakine bak derim.
http://www.sahibinden.com/2009_yamah...XQQdisplayitem
Özellikle bu motor , http://www.sahibinden.com/full_bakim...XQQdisplayitem
adana zaten çoşmuş.. 5.500 tl ybr satıyor
http://www.sahibinden.com/efsane_mic...XQQdisplayitem
-
11 Mayıs 2010, 16:58
slm
yeni ybr yi öneririm herkese arkadaslar yakıtı çok az ayrıcada modeli bence tabi güzel erkes 250 lik sanıyor sonucta yamaha sorunsuz motor hız beklemiceksin bu motordan saglamlık bekliceksin yıllarca kullanabilirsinz yani bendede yeni ybr fümesi var
-
11 Mayıs 2010, 17:07
-
11 Mayıs 2010, 17:41
eskiler 90 lardaki javalara benziyo recai ama hepsi güzel gözünü sevdimin
-
11 Mayıs 2010, 18:26
Bugün yeni ybryi görme şansım oldu. Henüz 96 kilometreydi. Güzel bir görünüşü var ama şahsi fikrim eski kasa ybr'lerden çokda bir farkı yok. Çok sessiz çalışıyor.Belki de biraz fazla sessiz...Yolda sesinden fark edilmesi güç.. Derli toplu bir görüntüsü var. Ancak 4600TL'yi hak ediyormu etmiyormu tartışılır. Alıp ben bineceğim uzun süre diyen için birebir. Ancak geçiş makinası veya vitesliye başlangıç için bence büyük para...
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
11 Mayıs 2010, 20:55
X-Fi adlı üyeden alıntı
eskiler 90 lardaki javalara benziyo recai ama hepsi güzel gözünü sevdimin
Dostum 2010 da apache olmuş ya :(
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Bugün yeni ybryi görme şansım oldu. Henüz 96 kilometreydi. Güzel bir görünüşü var ama şahsi fikrim eski kasa ybr'lerden çokda bir farkı yok. Çok sessiz çalışıyor.Belki de biraz fazla sessiz...Yolda sesinden fark edilmesi güç.. Derli toplu bir görüntüsü var. Ancak 4600TL'yi hak ediyormu etmiyormu tartışılır. Alıp ben bineceğim uzun süre diyen için birebir. Ancak geçiş makinası veya vitesliye başlangıç için bence büyük para...
4.600 Lira Para Verilmez dostum 2. el alırım en fazla 2.500 tl veririm Daha fazlasını mümkün değil vermem..2.500 Lirayi hakediyor .. 5.000 Lira ile Çok başka makinalar alınır..
-
11 Mayıs 2010, 21:18
Katılıyorum @Recai
5000 e gayet güzel makinalar var. 2500-3000 e de çok temiz ybr bulunabilir. Hem enjeksiyon olması iyimidir bilemiyorum. Zaten sınıfının en az yakan motoru. Yakıt konusunda ybr'den şikayetçi olan yoktur sanırım. Enjeksiyon eklenerek bana kalırsa basit ve düzgün çalışan makinayı karmaşık hale getirmişler. Bakımları ve parçaları dahada pahalanıcaktır. Bence 125 cc bir makine için enjeksiyon gereksiz. Ancak yamahanın fiyat politikası buna rağmen kötü değil. Beldeyema'dan ayrılmaları ile hemen yeni ybr yeni fazer8 ... birkaç yıl içinde umarım fiyatlar dahada düşer ve dahada kaliteli motosikletler getirirler ülkemize.
Honda gibi 100lük scooter'a 4000TL fiyat vermiyorlar en azından
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
11 Mayıs 2010, 21:44
Uniqe, led park lambalarının ölçüleri standart mı?
Bugün alacaktımda satıcı hepsine olmaz dedi.. kaç mm almak lazım..bilirmisin..? 7 renk ışıklı ne demek..?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
11 Mayıs 2010, 22:33
Abi standart ya park lambası işte.Bide 7 renk dediği değişik değişik yanıyo.Tek renk alıcam park lambası de.
-
11 Mayıs 2010, 22:35
evet yeni ybr ler biraz pahalı ama bazı zevkler vardır ki parayla ölçülemez
-
11 Mayıs 2010, 22:47
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
oke biliyorumbende ybr kullandım almaktan falan vazgeçmiştim sunu sölim yemin edebilirim motor 1 haftadır fln çalışmıyomus ben çalıştırım dedim en az 10 dk ugraştım varmı böle bişi ya ula kaliteli on numara motor sabah çalışmıccak inann ben yakarım o motoru o kadar diyorum
çinlilere laf ediyoz kötü diyoz ama ybr falanda faso fiso yani bakma sen sadece adı var bide aporası
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
unıge uzatmak istemiyoruz ama bak bütün millet bizim çinlileri kötülüyor biz bişi diyomuyuuz demiyoruz sesimi çıakrmıyorum haklılar ama sizde azcık dar kafalılıktan cıkın biraz geniş bakın oalya biz sizin motorlara bişi dedikmi hemen kaplan kesiliyosunuz ybr japon malı deil 2010 u cakma motor gb duruyo senelerdir jikle olayı çöözeemediler sabahları zor çalışıyo yedek parçası cok pahalı işte şimdi kötülüyorum bunlara hep cevabınızda klass zaten zevk meseelesi beyenmişyosan alma taş gb motor ee bu karalama çalışmaları bizim çinlilere yapıyolar ben sesimi çıakrtmıyorum haklı oldukları yanlarına ama yalnıs bilip bilemeden sölediklerinede cıkıyorum varmı ilerisi ?amacım tartışmak deil sen bile motordan ne kadar çile çektin şöle bi düşün bakalım yok rolanti vidası yok bilemem ne kardeşim sen yaptın demiyoruz madem ömürlük makina nie böle yapıyo istediğim yeri kurcalarım pahalı makina değilmi kaliteli değilmi çin olan malı japon malı dionuz on numara deilmi ....
yaz kış hiç farketmeksizin jigle kullanmıyorum kardeş jigleyi kullandığım zaman çok nadir ve jiglesiz tek marşta çalıştırıyorum motoru
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 ----------
kanucan adlı üyeden alıntı
Bende beyaz yapmayı düşünüyorum.
beyaz fikri benim kafamdada var devir aracın devri sırasında ruhsat falan değişiyor ya o arada renk değişimini falanda araya sıkıştırabiliyormuyuzki ?
-
11 Mayıs 2010, 22:48
Bazı arkadaşlar halen enjeksiyondan bahsediyor.Arkadaşlar 2010 ybr de enjeksiyon yok.Selenoid valflı farklı bir karbüratör var.Koskocaman karbüratörü görmüyormusunuz?
Enjektör ufacık birşey olur, bir dolma kalemin yarısı kadar.Ayrıca enjektör için benzin pompası gerekir.Bu pompanın sistemde ürettiği basıncı sabit tutmak için benzin regülatörü gerekir.Ayrıca enjeksiyonlu motorda kick-start olmaz.Elektirik olmadı mı motor asla çalışmaz.Kontağı açtığın zaman önce benzin pompası devreye girer ve enjektörün ihtiyacı olan benzin basıncını yaratır.
-
11 Mayıs 2010, 22:54
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 118 kullanıcı var. (0 üye ve 118 misafir)
Bu Konudaki Etiketler