Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Mayıs 2010, 18:36
Reklamlar
-
10 Mayıs 2010, 21:20
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
10 Mayıs 2010, 21:24
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
nie kızıyosun ki ben kötülemiyorum sadece şu bes apra etmez ybr leri yükseklerden indirmenizi istiyorum valla beni hiç entrase etmez bugun ybr (2008) ile bnm motoru takasa geldiler
gerisini sen düşün artık daha ne diim
ben mondial çok iyi demiyorumki bak misal bnm gözdelerim ufak cc tvs apachi yüksek cc (600) yamaha r6 daha yüksek cc suzuki her türlü abi oaly budur.. umarım anlamışssındır beni bi zıttım yok sadece ybr ye gereğinden cok değer veriyosunuz!!!
Hak ediyor ki o değeri veriyoruz.
Ybr kullanıcısı değilsen bu topiğe gelip ortalığı karıştırmanın,kötülemenin anlamı ne.
Ne zaman yazılarını okusam ybr şöyle kötü,böyle kötü diyip duruyorsun.
Anladık ybr yi sevmiyorsun seven insanlarada bulaşma bari.
-
10 Mayıs 2010, 21:26
Tamam tamam ybr 125 beş para etmez.Senin motor 10 ybr ye bedel.
-
10 Mayıs 2010, 21:28
oke anlasıldı ben kaçım beni anlamak isteyen yok ben kötülemiyorum diorum hala daha kötülüyo diosunuz neyse allah çarşınıza pazar versin iyi muhabbetler
-
10 Mayıs 2010, 21:32
Nickinin üstüne tıkla zaferkarizma nickli üyeye ait bütün mesajları arattıra tıkla ve son mesajlarına bi göz atmanı tavsiye ederim.Yoksa ben bakıp bütün mesajlarını buraya sıralıycam.
-
10 Mayıs 2010, 21:40
-
10 Mayıs 2010, 21:44
uniqe adlı üyeden alıntı
Nickinin üstüne tıkla zaferkarizma nickli üyeye ait bütün mesajları arattıra tıkla ve son mesajlarına bi göz atmanı tavsiye ederim.Yoksa ben bakıp bütün mesajlarını buraya sıralıycam.
unıge uzatmak istemiyoruz ama bak bütün millet bizim çinlileri kötülüyor biz bişi diyomuyuuz demiyoruz sesimi çıakrmıyorum haklılar ama sizde azcık dar kafalılıktan cıkın biraz geniş bakın oalya biz sizin motorlara bişi dedikmi hemen kaplan kesiliyosunuz ybr japon malı deil 2010 u cakma motor gb duruyo senelerdir jikle olayı çöözeemediler sabahları zor çalışıyo yedek parçası cok pahalı işte şimdi kötülüyorum bunlara hep cevabınızda klass zaten zevk meseelesi beyenmişyosan alma taş gb motor ee bu karalama çalışmaları bizim çinlilere yapıyolar ben sesimi çıakrtmıyorum haklı oldukları yanlarına ama yalnıs bilip bilemeden sölediklerinede cıkıyorum varmı ilerisi ?amacım tartışmak deil sen bile motordan ne kadar çile çektin şöle bi düşün bakalım yok rolanti vidası yok bilemem ne kardeşim sen yaptın demiyoruz madem ömürlük makina nie böle yapıyo istediğim yeri kurcalarım pahalı makina değilmi kaliteli değilmi çin olan malı japon malı dionuz on numara deilmi ....
-
10 Mayıs 2010, 21:45
Burada verilen selamı alma veya gelen misafire hoşgeldin deme gibi bir adet yok mu arkadaşlar,neyse nasıl selamımı vererek geldiysem,Allaha ısmarladık diyerekte giderim.Muhabbetiniz daim olsun..
-
10 Mayıs 2010, 21:56
fuemgi adlı üyeden alıntı
Burada verilen selamı alma veya gelen misafire hoşgeldin deme gibi bir adet yok mu arkadaşlar,neyse nasıl selamımı vererek geldiysem,Allaha ısmarladık diyerekte giderim.Muhabbetiniz daim olsun..
Hoşgeldiniz.. Burası herkesin kendini misafir gibi görme...
Herzaman bekleriz..Ybr severler olarak...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 ----------
Müdürler,
2005 ybr me kare far sistemi taksak nasıl olur...? Yapan var mı?
Uzay kafa mı deniyor..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
10 Mayıs 2010, 21:59
Herkes neyin ne olduğunu biliyo kusura bakma.Onun için çin malına bu kadar önyargı var.Bu ybr ler sorun çıkartıyoda çıkarmıyomu dedik.Motorun karbüratör ayarını ben bozdum.O kadar oynadımki hava ayarıyla eminim senin motorun buna dayanamazdı.Tutturmuşsun japon alınca nazik davranıyolar.Motoru aldım 500e gelmeden 120 km/h gördüm ve yaylalara çıkdım bolu dağından dik yokuşlara.8000 9000 den aşşa vites değiştirmedim.Ve aynı şekilde son devirde kaç saniye beklettim videosuda youtubede bulabilirsin.Gene 500 km de iken.Kışın dağlara çıkdım.Asfaltta patanaj çekdirdim.Bunları iyi bişey olmadığını biliyorum.Ama bunuda inkar edeceksin eminim.Uag topacında ybr depo ve egzosu takıcam demişsin.Sevmediğin motorun deposunu niye takıyorsun.Sahibinden.com a bak bakalım kaç km de ybr ler var.Birde uaglere bak.Bu konu daha fazla uzamasın lütfen herkez neyin ne olduğunu biliyor
-
10 Mayıs 2010, 22:03
Boşverin arkadaşlar böyle sohbetleri...
-
10 Mayıs 2010, 22:04
-
10 Mayıs 2010, 22:05
serdarmert adlı üyeden alıntı
Boşverin arkadaşlar böyle sohbetleri...
Boşver abi kare farı ampulunu değiştir yada xenon tak.
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
oke cnm hadi bye
Bye bye gülüm
-
10 Mayıs 2010, 22:16
Ampülü hangi ampül alayım...
Hah şöyle hepimiz kardeşiz....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------
Sadece ampül ile çözülecekse. valla iyi olur..
-
10 Mayıs 2010, 22:20
Abi duy değişmesi lazım heralde.H4 olması lazım.Philips motovision var yetermi sana buda videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=bXC7cXaRZkE
Recai sen motora ne yapdın 140 yapıyo anlatırmısın ?
-
10 Mayıs 2010, 22:37
-
10 Mayıs 2010, 22:40
Hususi sormak için gideceksen gitme.Gidersen bi gün sorarsın.Unutmazsan. Benim vites geçişleri sertleşti.Yağ özelliğini yitirmişmidir ? 4600 de değişmişdim motor 5400 oldu.
-
10 Mayıs 2010, 22:48
Recaİ adlı üyeden alıntı
Motordan anladığım Sadece sürmekten ibaret..
Bizim ustaya götürdüm Derdimi Anlattım yanımda Bahsettiğim Arkadaşımda vardı..Motoru bıraktım 1 gün sonra aldım..Yakıtı Biraz fazla içiyor Sadece
bu arada 250 Lira harcadım, değermi Değmez mi Tartışılır O Hızı Yapıcağım yerde yok aslında şehir içi Kullandığım için Genelde Ama güzel oldu
Baya anlattı Neler Yaptığını ama Kafama girmedi istersen gider örenirim Hafta sonu
bu arada subap Falan onları da değiştirttim Şuan sorunsuz halde
benim için 250 lira harcamasaydın Recai . sonuçta galip belli dimi
ben de boş durmadım tabi bu hafta 160cc olan motorumda hafif bir güç eksikliği vardı fazla sıkıştırmadan dolayı. ustayla görüşüp pistonun üzerinden aldırmaya karar verdik
ne zaman geliyordun mersine
-
10 Mayıs 2010, 22:52
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 122 kullanıcı var. (0 üye ve 122 misafir)
Bu Konudaki Etiketler