Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Mayıs 2010, 22:52
katalizör olan bir motorda ufak rolanti oynamaları normal.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
Reklamlar
-
07 Mayıs 2010, 23:13
ozgurakman adlı üyeden alıntı
innova... hımmm... tork hemen hemen bütün scooterlarda var ama nereye kadar? beygir yok makinede. ne kadar beygir o kadar hız. demek istediğim uzun yola gidemezsin. 100 km'ye gelir kalır, daha fazlasını yaparsan fıtık eder. nasıl bizim makineler 110dan sonra fıtık ediyor, uzun yolda can sıkıyor, innova gerek motor gücü gerek oturuş pozisyonu ile ybr'nin yanına yaklaşamaz. ama şehir içi mutlaka daha rahattır, ona birşey demem
uzun yol gitmesem şehir içinde gercekten innova hoşuma gitti..ayrıyetten innova ybrleri falan tokak manyağı yapiyor ne hikmetse baya süratli ben gerci en cok 2 ye atabildim amasürüş keyfi çok güzel...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
07 Mayıs 2010, 23:15
Selam arkadaşlar nasılsınız
YBR'sine yan çanta takanlar var mı? fotoğraflayabilir mi rica etsem...
-
08 Mayıs 2010, 01:11
ozgurakman adlı üyeden alıntı
innova... hımmm... tork hemen hemen bütün scooterlarda var ama nereye kadar? beygir yok makinede. ne kadar beygir o kadar hız. demek istediğim uzun yola gidemezsin. 100 km'ye gelir kalır, daha fazlasını yaparsan fıtık eder. nasıl bizim makineler 110dan sonra fıtık ediyor, uzun yolda can sıkıyor, innova gerek motor gücü gerek oturuş pozisyonu ile ybr'nin yanına yaklaşamaz. ama şehir içi mutlaka daha rahattır, ona birşey demem
Honda Innova ybryide cbfyide tokatlar. Sakın trafikte veya son hızda baş etmeye çalışmayın
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
08 Mayıs 2010, 03:34
-
08 Mayıs 2010, 12:11
Ybr 125 soğukda çalışma videosu geliyor.20 40 yağ ile.10 40 yağ ile cikle kullanacağımı zannetmiyorum.
Ery dediğini yapdım.Karnı doydu ybr nin
-
08 Mayıs 2010, 14:32
uniqe adlı üyeden alıntı
Ybr 125 soğukda çalışma videosu geliyor.20 40 yağ ile.10 40 yağ ile cikle kullanacağımı zannetmiyorum.
Ery dediğini yapdım.Karnı doydu ybr nin
Kaça fulledin ?
-
08 Mayıs 2010, 17:02
-
08 Mayıs 2010, 17:28
-
08 Mayıs 2010, 17:55
Bu lambalar mavi mi beyaz mı idi ?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
08 Mayıs 2010, 18:30
Depoyu tam doldurmakla sorunun çözülmüşse senin sorununu ben anlatayım;Karbürötöre kadar giden sistemde tıkanıklık var. Benzin deposu vanası yanındaki filtren ve karbürötüre kadar giden benzin borusu ve karbürötöre giren memede bir tıkanıklık söz konusu depo bitene kadar bu tür bir rolantide kalmama sorunu olmaması gerekir bunu temizleyerek halledebilirsin. Öncelikle depo vanasının yanındaki filtreyi temizleyerek başlayabilirsin.
Ben daha önce pas tozunu filtrede ve filtre kabı dibinden temizlemiştim. Kahverengi pas tozu çıkmışsa karbürötör altındaki tahliye vidasını gevşeterek bir miktar benzinin motosiklet altından akmasını sağlamalısın. Motor hava filtresinden ve depodan gelen su ve pislik bu kısımda birikiyor. Bu durum Deposu paslı 1 defa benzin aldığın yerden bile kaynaklanabilir.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
08 Mayıs 2010, 19:09
uniqe adlı üyeden alıntı
hacı abi başka siteye koysana yaw ben göremedim çatlarım ha yoksa faceye at
-
08 Mayıs 2010, 19:15
newceri adlı üyeden alıntı
Depoyu tam doldurmakla sorunun çözülmüşse senin sorununu ben anlatayım;Karbürötöre kadar giden sistemde tıkanıklık var. Benzin deposu vanası yanındaki filtren ve karbürötüre kadar giden benzin borusu ve karbürötöre giren memede bir tıkanıklık söz konusu depo bitene kadar bu tür bir rolantide kalmama sorunu olmaması gerekir bunu temizleyerek halledebilirsin. Öncelikle depo vanasının yanındaki filtreyi temizleyerek başlayabilirsin.
Ben daha önce pas tozunu filtrede ve filtre kabı dibinden temizlemiştim. Kahverengi pas tozu çıkmışsa karbürötör altındaki tahliye vidasını gevşeterek bir miktar benzinin motosiklet altından akmasını sağlamalısın. Motor hava filtresinden ve depodan gelen su ve pislik bu kısımda birikiyor. Bu durum Deposu paslı 1 defa benzin aldığın yerden bile kaynaklanabilir.
Yok abi ondan değil servisteki eleman biraz havayı açdı düzeldi.
Bu arada 120 km biraz öncede gördüm 20 40 yağla 10 40 yağla 125 görürsün diyor osmaniyeli abi Ama bi hız videosu çekmezsem gözüm açık gider
serdarmert adlı üyeden alıntı
Bu lambalar mavi mi beyaz mı idi ?
Beyaz abi
Bu arada biraz önce 125 kt yle dolaşmaya çıkdık abimle.Kapışalım dedi kt ye 3 4 metre fark açıyorum öyle kalıyor ama hertürlü yiyor ybr kt yi
-
08 Mayıs 2010, 20:32
uniqe adlı üyeden alıntı
Yok abi ondan değil servisteki eleman biraz havayı açdı düzeldi.
Bu arada 120 km biraz öncede gördüm 20 40 yağla 10 40 yağla 125 görürsün diyor osmaniyeli abi
Ama bi hız videosu çekmezsem gözüm açık gider
Beyaz abi
Bu arada biraz önce 125 kt yle dolaşmaya çıkdık abimle.Kapışalım dedi kt ye 3 4 metre fark açıyorum öyle kalıyor ama hertürlü yiyor ybr kt yi
Selam Takip edemedim , sorunun düzeldimi dostum
-
08 Mayıs 2010, 20:41
bende bugün 18.000km bakımdan çıktım fren balatalarını da değiştirdim zamanı gelmişti artık...
eve gelişte bi garip oldum frene dokunur dokunmaz kavrıyo hatta biraz ani basınca arka hemen kızaklıyo tabi alışmıştım bitik balatada iyica frene asılmayaneyse buna da yavaş yavaş alışacaz...
bu arada bakımda hava filtresi,buji,yağ değişti...
serdar başkan 15w-50 mobil full sentetik koydum memnun kalırsam yaz boyunca mobile devam ederim.senin için km km gelişmeleri yazıcam
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
08 Mayıs 2010, 20:48
jason55 adlı üyeden alıntı
bende bugün 18.000km bakımdan çıktım fren balatalarını da değiştirdim zamanı gelmişti artık...
eve gelişte bi garip oldum frene dokunur dokunmaz kavrıyo hatta biraz ani basınca arka hemen kızaklıyo tabi alışmıştım bitik balatada iyica frene asılmaya
neyse buna da yavaş yavaş alışacaz...
serdar başkan 15w-50 mobil full sentetik koydum memnun kalırsam yaz boyunca mobile devam ederim.senin için km km gelişmeleri yazıcam
hacı abi balatalar orjnal mi
-
08 Mayıs 2010, 20:52
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
08 Mayıs 2010, 20:55
-
08 Mayıs 2010, 21:00
eve gelişte bi garip oldum frene dokunur dokunmaz kavrıyo hatta biraz ani basınca arka hemen kızaklıyo tabi alışmıştım bitik balatada iyica frene asılmaya
bütün değişen parçalar ne kadar tuttu?
-
08 Mayıs 2010, 21:00
Servisin nere ?
Mobili merak ediyorum doğrusu..?
Ben en son 20w-40 Actevo koydum..Fena değil ama..YBR nin hakkı bence 10w-40 gerçekten... 4T olacak tabiki.
Bende ön teker rulmanlarını değiştirdim.. NSK koydum arkaya bakamadım ama dişli rulmanı ile ilgili çeşitli rivayetler var. En son birisi 6004 olacak dedi kafam karıştı almadım....Dişli rulman keçe 42*26*8 imiş..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 97 kullanıcı var. (0 üye ve 97 misafir)
Bu Konudaki Etiketler