Abiler, arka teker rulmanlarının numarası nedir..?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------
Uploaded with ImageShack.us
Şurdaki keçe ve rulman numaralarını bilen varsa rica etsem..
Abiler, arka teker rulmanlarının numarası nedir..?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------
Şurdaki keçe ve rulman numaralarını bilen varsa rica etsem..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Benim ybr..2005 model...
saolun arkadaşlar ben zaten sadece görünüşü ve markası yüzünden bile almaya niyetliyim öte yandanda çalışıyorum hergün ayağımın altında olacak motor bütün yaz sıkıntı çekmek istemem daha önce motor sürmedim ama çabuk alışırım sanırım bu hafta sonu veya öbür haftaya motoru bayii de görmeye gidicem bi yandanda nakitimi ayarlıyorum kısmetse olur inş. aranıza katılırım..
saygılar slelamlar...
Özgür yeni yağ nasıl..? performansı nasıl motorun..??
Yardim etmeye calistigin icin tesekkurler.Fakat hicbir proglamla olmuyor.Yarin formatlicam hayirlisiyla.Serdar abi pc net degil dogru diyosun fakat burda yardimlasmak icin bulunuyoruz..uniqe dusunmus ve kendi problemi cozmek icin yol soylemis Allah razi olsun.forumda cok sayida gereksiz mesaj var ama bu onlardan biri degildi ;)
Tabi şaka yaptım sen alındın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 ----------
Burası eski adı ile Bayınıdır Barajı yeni adı ile Mavi Göl..
Hafta içi çok tenha..Hafta sonu tıklım tıklım olan güzel bi yer..
Ankaranın sayılı mesire yerlerinden..Gölde balıkta var aynı zamanda..
serdar abi motor orta ayakta oldugu halde nasıl iki tekerde yere değiyor
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Abicim orda tümsek vardı..Birde ben aşağıdan çektim biraz..Yanılsama var yanı...
Normalde öyle değil tabi...Ya da eşek gibi çökmüş artık...benim motor..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:48 ----------
sedat,
Senin motorsiklet yağları ile ilgili tecrübelerini almadık hiç..Hangi yağları kullandın..Hangisi iyi paylaşsan iyi olmaz mı acaba..?
Ekip geldi hay maşaallah..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 ----------
KRAL1146, motoseyyah, osmaniyeli, newceri, acemi35, AydoganX, sedat_57, 71Hakan71
misafirler var birde onları saymadım..kapıdan bakıyorlar..
bildiğin baraj gölü işte nolacak mavi gölmüş sanırım bir film vardı aklıma gelen mavi göl diye ondan mı esinlendiler nedir Ankaralılar.
103 hp
abi tam moto sevgisiyle dolmuşsun. ne güzel.
bir önceki resimdeki bilya 6202 2rs keçeyi bilmiyorum ama
Gel abicim..gidelim beraber..Bak balıklara..Sazan, kadife, kefal var diye biliyorum..
sen burdan çıkar işte....
Balıkların çeşitlerini..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------
newceri merhabalar..
O Yamaha parça kodu mu..?
Evet ama 2005 ve 2007 arası ybr ler için bence rulmanın arızalı ise sök götür elinde rulmancı ölçerek aynısını verir sana en sağlıklısı o olur numara ile sıkıntı yaşayabilirsin.
Mesela arka tekerin 2005 öncesinde 2 rulman var 2005 sonrasında 3 rulman ve ölçüleride farklı sanırım.
en sağlıklısı söküp götürmek.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
bugün hiç tadınız yok ben yatıyorum
İyi Geceler abi.
Selam Dostlar..
Size bir sorum var..
Bu hafta Ybr Alıyorum Yeniden..( 3 haftadır düşünüyordum)
2005 ModeL aLmaya karar Verdim Arkadaşlada anlaştık..
Motor gayet temiz..2005 olduğunu anlamazsın. Gibi Diyebilirim Motor açılmamış bakımları yapılmış Gayet güzel Bi Ybr..
2005 model olmasının - leri + ları nelerdir. Bilgi verirseniz Sevinirim .
Şu an bu konu içerisinde 97 kullanıcı var. (0 üye ve 97 misafir)