Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ünlümotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kayseri yamaha bayii

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------

işte yeni motorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:48 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:50 ----------

Alıntı Eagle32 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu
    kesinlikle ybr al derim sıfır veya ikinci el
    Yüksek Kalite Üstün Performans

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Merhaba Arkadaşlar,
    Ben 19 yaşında bir öğrenciyim.bu yaşıma kadar hep arabalara ilgi duymuşumdur.ama geçen gün arkadaşımın YBR sine binme fırsatım oldu ve içimde deli bir ateş koptu.motorun özgürlüğünü anladım ve almaya karar verdim..yalnız motor hakkında çok fazla bir bilgim yok..Gözümü F5 sj 150-23 çarptı forumda ki bütün sayfaları okudum ve vaz geçtim.YBR 125 almaya karar verdim..şu an antalyada yaşıyorum ama eylülde istanbula gidecem.Acaba istanbulda motor kullanmak sorun olur mu? yada motor bilgisi az bir öğrenci için hangisi daha uygundur? F5 mi YBR 125 mi yada bir de 2. el bi YBR tavsiye eder misiniz..Yardmlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..Forumunuz çok faydalı gerçekten motor bilgisi ve sevgisi aşıladı

Y.B.R alabilirsin. ybr den şaşma

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 ----------

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5w daha fazla ısınıp plastik parçaların zamanla erimesine yol açabilir.

Ybr mi satalı 1 hafta oldu,1 haftadır sağı solu tırmalıyoruz ama kafamıza göre bir motor bulamadık.

Ybr sini satıpta 250cc'ye geçmeyi düşünen varsa uyarayım.250cc sınıfında parça fiyatları çok fahiş...

cbf250 nin debriyaj tası ve eksantirik değişim ücretine bir tane eli ayağı düzgün ybr alabilirsiniz

Ben ibreyi yine 125cc ye çevirdim

ilk tercihim yine ybr
    Bende ybr 125 i satıp ybr 250 yada cbf 250 almaya kalktım ama her hönüyle araştırdıktan sonra (varsın 15-20 km daha az sürat yapsın) ybr 125 ten şaşma derim.Ülkenin neresine gidersen git mutlaka parçası var ve ucuz.

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Ya serdarmert abi senin dediğin ayarı yapdım motor bayırda 80 i geçmiyodu.Bende 1,5 yapdım 80 le çıkdığım yeri 90 la çıkıyorum şimdi ama rolanti bozuluyo o zmanda.Ne yapcam kararsız kaldım.
    HONDA

victorist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Boşver yol yakınken bırak bu sevdayı...

Çok heves ettim ama gerçekten istanbulda kullanması zor olur mu istanbulda motor kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
    istanbul trafiğinde araba kullanmak daha zor Ybr al tabi

avare rulman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 + honda cbr 250r
    Arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu
    hadi ben yardım edeyim sana, aşşağı yukarı kaderimiz benziyor. her gün senin sorunu veya benzerini soran onlarca kişi var o yüzden millet usanmış ondan kimse ses etmiyor.

öncelikle öğrencisin: bütçen kısıtlı (hoş, ne öğrenciler var)
    ilk motorun olacak: sürüş tecrüben yok
    teknikden mekanikten çakmadığını çıkardım yazdıklarından: bakım gerektirmeyen (nispeten) bir makina istiyorsun

ybr, en asgari bakımla işleyen, parçası ucuz, uysal, öğrenmesi kolay, kalendar adamı tatmin edecek sürüş keyfini de ithave eden yegane motosikletlerin başlıcası.

binmişsin hoşuna da gitmiş, üstelik kriterlerinin hepsini de karşılıyor ybr. al gitsin o zaman. cbf 150'ye de bak belki o daha çok hoşuna gider.

istanbul trafiğinde kimler araç kullanıyor, sen mi baş edemeyeceksin allahını seversen.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------

Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya serdarmert abi senin dediğin ayarı yapdım motor bayırda 80 i geçmiyodu.Bende 1,5 yapdım 80 le çıkdığım yeri 90 la çıkıyorum şimdi ama rolanti bozuluyo o zmanda.Ne yapcam kararsız kaldım.
    rüzgarın yönü de değişmiş olabilir unique. acayip etkiliyor hızı.

bu arada hava ayarı vidasına ulaşacak tornavida bulmak da mesele. ben cücük boy tornavida aldım hususi, o bile sığmadı. en son uşaktan dönerken motosiklet aşırı benzin yemeye başlayınca bir köye uğrayıp traktör pulluğundan parça keserek oraya uyacak tornavida ürettirdim.

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Hava+yakıt karışımı dengesi işte....Havayı kısınca zengin karışım olur...
    Hızlı gider...zenginsen hızlı gidersin yani bunu unutma...kendin karar ver..Herşey para değil dersen havayı kıs..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------

avare rulman, ben koçtaştan en küçük karbüratörcü tornovidası aldım..Onun boyunu kestim oldu..Ama zor orası gerçekten..
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

Motosikleti
    Alıntı serdarmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hava+yakıt karışımı dengesi işte....Havayı kısınca zengin karışım olur...
    Hızlı gider...kendin karar ver..Herşey para değil dersen havayı kıs..
    şimdi bir tat sorusu soruyorum:

vida içine girdikçe mi hava kısılıyor yoksa dışarı doğru çıktıkça mı? bir de yivi ters galiba bu vidanın.

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    açtıkça hava açılıyor sanırsam :D
    HONDA

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    uniqie o kadar ayar çektin...Sen bilemezsen kim bilecek...yalama ettin hava vidasını...

Motosikleti
    zaten iş orda karışıyor uniqe, vidanın yivi ters; neyi açtıkça açılıyor hava ayarı? girdili çıktılı anlat.

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    uniqie o kadar ayar çektin...Sen bilemezsen kim bilecek...yalama ettin hava vidasını...
    Ha vallahi doğru dedin abi :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------

Abi zengin karışımda motor köpek gibi gidiyor bi görsen.150 kn yle kapışsam kim geçer.Teklif geldide
    HONDA

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Ha vallahi doğru dedin abi :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------

Abi zengin karışımda motor köpek gibi gidiyor bi görsen.150 kn yle kapışsam kim geçer.Teklif geldide
    YBR geçer..O makinalar çok titreşimi...

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Daha motoru bilmiyo ben geçerim diyo ya :D 4 vitesmi diyo bu 150 diyo geçer diyo
    HONDA

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Ama ne işin var yarış ile vazgeç bu sevdadan sende..

71Hakan71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    uniqe gosterge panelin hos olmus..Ampulleri tam olarak nasil degistirdin anlatirmsin.Bana gosterge panelinin direksiyona bagli vidalari sokulcek gibi geldi..Eger nasil yapicami izah edersen sevinirim.Bide ampulleri alirken ne diyerek alicam ebatlari gucu filan nedir ?

(pc bu siteye girmiyo nedense telefonla giriyorum.biraz zorlaniyorum sitede dolasirken yakin zamanda cevap yazarsan memlun olurum)

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    H4 ampülü takan var mı motora gençler..?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 ----------

Jason55, shell 15-50 nasıl..?
    unique, avtevo nasıl..o yağ mineralmiş...

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Ama ne işin var yarış ile vazgeç bu sevdadan sende..
    Abicim kendileri kaşınıyorlar

71hakan71

Seninkinde kafa grenajı var o sokulecek ondan sonra gösterge panellerinin arkasında 4 tane vida var 9 10 anahtarla sokulcek işte onları söküp arka siyah kapağı söküyorsun.Sonra göstergelerin arkası çıkınca siyah bi yuva var park lambasınınki gibi onu çekiyorum ampul çıkıyor çıkartıp ordan istediğin renkde takıyorsun.Park ampulu desen verirler ben 4 ledli aldım güzel ışık veriyolar.Bide bunlar beyaz ampul mavi değil.Gösterge tablası yeşil olduğundan böyle güzel bir renk çıkdı ortaya

Bide bu kadar alçaltmak istiyorum ön maşayı nasıl olur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 ----------

İyi abi sorun yokda son hızı etkiliyor diyorlar.Bundan sonra 10 40 koyucam.Ama yüksek sıcaklıklarda 10 40 da subap şıkırtısı geliyor ya.İşte o kayboluyor.
    HONDA

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Ben bu sefer Racing 10w-50 castrol kullanacam...Özgür kullandı..deniyor...
    çok güzel yağ imiş o da..

71Hakan71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    uniqe tesekkurler baya uzun is bizim ampuller patlayana kadar devam demeki.

Serdar abi H4 ben aldgmda takiliydi.Orjinaline gore cok daha iyi aydinlatiyor kesinlikle tavsiye ederim

Shell 15 50 bin kmdir kullaniyorum gayet memlunum 500 km sonra tekrar ayni yagi koyucam.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 & cygnus rs
    benimde yağ değişimine az kaldı kararsızım castrol koyacam ama 10w 40 mı 10w 50 mi koysam karar veremedim.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 116 kullanıcı var. (0 üye ve 116 misafir)

Bu Konudaki Etiketler