Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Nisan 2010, 13:33
ünlümotor adlı üyeden alıntı
sonunda bende aldım bir ybr 125 2006 model kırmızı bu arada slm ismim mehmet kayserideyim aranızakabul ederseniz tabii
hayırlı olsun
profilde yamaha bayii olduğunuz yazıyor,keşke sıfır alaydınız.yada kayseri MT den ferhatta 2009 model vardı onunlada bir görüşseydiniz
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
-
26 Nisan 2010, 13:40
Herkese günaydın,benim ufak bir sorum olucak.
Motorun parçalarını kendim topladım,km saatini değiştirdim ve saatin ampulünün kırılmış olduğunu farkettim.
Bu ampulu nerden bulabilirim,dün bi kaç motorcuya gittim yok dediler.
-
26 Nisan 2010, 13:49
kanucan adlı üyeden alıntı
Herkese günaydın,benim ufak bir sorum olucak.
Motorun parçalarını kendim topladım,km saatini değiştirdim ve saatin ampulünün kırılmış olduğunu farkettim.
Bu ampulu nerden bulabilirim,dün bi kaç motorcuya gittim yok dediler.
oto elektrikçilerinin hepsinde bulabilirsin.hemde rengarenk
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
26 Nisan 2010, 14:04
herkese selamlar bir sorum olacaktı motorum 1000 km bakımına girecek.Yağ olarak castrol power1 4t 15w-40 aldım uygunmudur? Yoksa kalın mı bu yağ 10 -40 10-50 mi almalıyım?
-
26 Nisan 2010, 17:00
bugün devir göstergesindeki ampulün yanmadığını farkettim oto aksesuarları satan biyere sordum ledliler 2 lira normal olanlar 50krş olunca normal olanlardan aldım orjinalde 1.7w fakat ben 5w aldım çünkü yoktu hız göstergesinde 2 devir göstergesinde 1tane vardı ben 2 tane aldım aklıma bi fikir geldi sarı yanan ampulün üstünü maviye boyadım ve beyaz ışık alıyorum elim değmişken hepsinide boyadım benzin göstergesinin ampulünü bulamayan arkadaşlara tavsiye ederim
-
26 Nisan 2010, 17:02
-
26 Nisan 2010, 17:04
swis adlı üyeden alıntı
herkese selamlar bir sorum olacaktı motorum 1000 km bakımına girecek.Yağ olarak castrol power1 4t 15w-40 aldım uygunmudur? Yoksa kalın mı bu yağ 10 -40 10-50 mi almalıyım?
en ideali 10w-40 4T olmalı .
-
26 Nisan 2010, 17:04
sternboy adlı üyeden alıntı
bugün devir göstergesindeki ampulün yanmadığını farkettim oto aksesuarları satan biyere sordum ledliler 2 lira normal olanlar 50krş olunca normal olanlardan aldım orjinalde 1.7w fakat ben 5w aldım çünkü yoktu
hız göstergesinde 2 devir göstergesinde 1tane vardı ben 2 tane aldım aklıma bi fikir geldi sarı yanan ampulün üstünü maviye boyadım ve beyaz ışık alıyorum elim değmişken hepsinide boyadım benzin göstergesinin ampulünü bulamayan arkadaşlara tavsiye ederim
Bende km saatini yeni taktım.
Ama ampulun olmadığını farkettim galiba devre tamamlanmadığı için yanmıyo ışıklar.
Orjinalinden biraz daha değişik ''Mil ve Km'' olarak gösteriyor.
Çok janjanlı gözüküyo.
-
26 Nisan 2010, 17:10
motoseyyah adlı üyeden alıntı
en ideali 10w-40 4T olmalı .
Peki izmirin sıcağında 10 40 yeterlimidir
-
26 Nisan 2010, 17:11
sternboy adlı üyeden alıntı
bugün devir göstergesindeki ampulün yanmadığını farkettim oto aksesuarları satan biyere sordum ledliler 2 lira normal olanlar 50krş olunca normal olanlardan aldım orjinalde 1.7w fakat ben 5w aldım çünkü yoktu
hız göstergesinde 2 devir göstergesinde 1tane vardı ben 2 tane aldım aklıma bi fikir geldi sarı yanan ampulün üstünü maviye boyadım ve beyaz ışık alıyorum elim değmişken hepsinide boyadım benzin göstergesinin ampulünü bulamayan arkadaşlara tavsiye ederim
5w daha fazla ısınıp plastik parçaların zamanla erimesine yol açabilir.
Ybr mi satalı 1 hafta oldu,1 haftadır sağı solu tırmalıyoruz ama kafamıza göre bir motor bulamadık.
Ybr sini satıpta 250cc'ye geçmeyi düşünen varsa uyarayım.250cc sınıfında parça fiyatları çok fahiş...
cbf250 nin debriyaj tası ve eksantirik değişim ücretine bir tane eli ayağı düzgün ybr alabilirsiniz
Ben ibreyi yine 125cc ye çevirdim
ilk tercihim yine ybr
-
26 Nisan 2010, 17:16
babaçi bu sefer bir de cbf150 dene bence...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
26 Nisan 2010, 19:31
Luxor adlı üyeden alıntı
babaçi bu sefer bir de cbf150 dene bence...
metehanın bindiği motora binmem ben
Savaş düşünmüyor değilim,bir müddet daha araştırmaya devam.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 ----------
celıl ybr adlı üyeden alıntı
Coşkun abi check up nasıl oluyor? Ümraniyedeki yıldız ticarettede yapılır mı ?
check up dediğim öyle makinayla bilgisayarla yapılan bişi değil
binip geziyor,her yerini elliyor,frenlere asılıyor falan filan.
yıldız ticarette mustafa ve isa usta var yardımcı olurlar.
-
26 Nisan 2010, 19:35
Gençler, 14 dişli yerine 15 taksak çok fark ediyor mu..?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
26 Nisan 2010, 19:44
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 19 yaşında bir öğrenciyim.bu yaşıma kadar hep arabalara ilgi duymuşumdur.ama geçen gün arkadaşımın YBR sine binme fırsatım oldu ve içimde deli bir ateş koptu.motorun özgürlüğünü anladım ve almaya karar verdim..yalnız motor hakkında çok fazla bir bilgim yok..Gözümü F5 sj 150-23 çarptı forumda ki bütün sayfaları okudum ve vaz geçtim.YBR 125 almaya karar verdim..şu an antalyada yaşıyorum ama eylülde istanbula gidecem.Acaba istanbulda motor kullanmak sorun olur mu? yada motor bilgisi az bir öğrenci için hangisi daha uygundur? F5 mi YBR 125 mi yada bir de 2. el bi YBR tavsiye eder misiniz..Yardmlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..Forumunuz çok faydalı gerçekten motor bilgisi ve sevgisi aşıladı
-
26 Nisan 2010, 19:53
Eagle32 adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 19 yaşında bir öğrenciyim.bu yaşıma kadar hep arabalara ilgi duymuşumdur.ama geçen gün arkadaşımın
YBR sine binme fırsatım oldu ve içimde deli bir ateş koptu.motorun özgürlüğünü anladım ve almaya karar verdim..yalnız motor hakkında çok fazla bir bilgim yok..Gözümü F5 sj 150-23 çarptı forumda ki bütün sayfaları okudum ve vaz geçtim.YBR
125 almaya karar verdim..şu an antalyada yaşıyorum ama eylülde istanbula gidecem.Acaba istanbulda motor kullanmak sorun olur mu? yada motor bilgisi az bir öğrenci için hangisi daha uygundur? F5 mi
YBR 125 mi yada bir de 2. el bi
YBR tavsiye eder misiniz..Yardmlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..Forumunuz çok faydalı gerçekten motor bilgisi ve sevgisi aşıladı
Boşver yol yakınken bırak bu sevdayı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:49 ----------
serdarmert adlı üyeden alıntı
vardır deneyen tecrübelerini paylaşacak yk mu..??
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
26 Nisan 2010, 20:06
Boşver yol yakınken bırak bu sevdayı...
Çok heves ettim ama gerçekten istanbulda kullanması zor olur mu istanbulda motor kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
-
26 Nisan 2010, 20:26
serdarmert adlı üyeden alıntı
Abi 7000 devirde 90 km/h gidersin.2 kişide biraz fark eder.Yani anlayacağın devir düşüyor hız artıyor.
-
26 Nisan 2010, 20:34
swis adlı üyeden alıntı
Peki izmirin sıcağında 10 40 yeterlimidir
Yamaha.servisleri.ısrarla.10.40.kullanın.diyor.ser vis.kitapçığıda.öyle.....mantık.çok.sıcaklarda.yağ ın.ince.kalacağını.söylüyor.ama.motosıkletin.çok.k m.yapmadıysa.sıcaklardada.10.40.yeterli.olacaktır. Bunu.yamaha.söylüyorsa.elbette.bizden.daha.iyi.bil iyorlardır.
(Biraz.önce.laptopun.ayırma.tuşu.arıza.yaptı.o.yüz den.kelimeleri.noktalarla.ayırıyorum.)
-
26 Nisan 2010, 20:42
babaçi adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
profilde
yamaha bayii olduğunuz yazıyor,keşke sıfır alaydınız.yada kayseri MT den ferhatta 2009 model vardı onunlada bir görüşseydiniz
teşekkürler ferhatı tanıyorum ben sattım zaten ferhata motoru sıfır almayı daha doğrusu kırmızı bi tana ayarlamıştım kendime ama bu aldığım motoru çok hesaplı aldım o yüzden sıfırdan vaz geçtim en kısa sürede inş fotoları göndereceğim
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
26 Nisan 2010, 20:46
Arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)
Bu Konudaki Etiketler