Bildiğiniz üzere uzun zaman önce bir kaza yapmıştım.
Yaklaşık 2 hafta önce maddiyatı denkleştirdim ve motoru servise bıraktım.
2 haftadan bu güne:ön çamurluk,km saati,ön fren müşürü ve sağ aynanın takılmasını bekledim.!
Her aradığımda parçaların gelmediğini,geliceğini söylediler.
En son geçen hafta cumartesi günü aradım ve parçaların geldiğini,(bu hafta içinde)teslim alabiliceğimi söylediler.
Tabi bende bi mutluluk tablosu oluştu ama bu güne kadar.
Bu gün kalktım ve sabah kahvemi yudumlarken servisten iyi haber duyucağımı umarak tekrar aradım.Bu seferde parçaların gelmediğini söylediler.!
O sinir ve kızgınlıkla babamı aradım ve durumu anlattım eve geldi ve beni servise bıraktı.
İçeri girdim,''motoru geri almaya geldim''dedim.
Onlar bi anlık şaşkınlıkla ''parçalar bu gün geliyor'' dedi.
Tepem iyice attı ''isterse parçalar şu saniye kapıdan gelsin umurumda değil,bi işi onca herif beceremiyorsunuz,kaç haftadır 4 parçanın takılmasını bekliyorum'' dedim.
Onlar ise hiç itiraz etmeden motoru bulunduğu yerden çıkarıp,tek kelime etmeden anahtarı uzattılar.Bende motorumu sağsalim aldığıma sevinçli bir şekilde evime döndüm.
Bu işin bu kadar uzamasının sebebini sorarsanız.
İçerideki usta takılması gereken ve sipariş etmelerini istediğim parçaların listesini üstteki yetkiliye vermeyi unutunca,2 hafta boyunca oyalamak zorunda kaldılar.
Oradan bir daha buji bile almam.!
Neyseki motoruma kavuştum ve parçalarımı internetten sipariş edip kendi karnımı kendim yarmaya karar verdim.!
Biraz uzun oldu ama bu olayı sizinle paylaşmak istedim.Kazasız belasız sürüşler.