Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Nisan 2010, 00:39
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
valla cıkarabilirim
cunku ybr nin geçtiği her topicte cıakrıyorum çin malı oldugnu idda ediyorum bizimkilerden kaliteli ama biebir çin malı üretimi diorum motorlarına adamlar toz kondurmuyolar ama bakıyorum topiclere başlıklara msjlara nerdeyse bizim çinlerden daha fazla arıza notu başlıgı var stop edenin den tut silindir debriyaj değiştiren bilemem ne yapan
o yuzden kismeyle tartışmıyom. sadece sevmiyorum bu motoru diorum geçiyorum ama gerçektende sevmiyorum bindim surdum biraz uzun yolda yaptıma ma bi türlü tat alamadım :(
Yo yadırgamadım. Farklı düşüncen olduğu için dikkatimi çekti..
Dürüstçe açıklıyorsun..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Reklamlar
-
12 Nisan 2010, 00:43
unige ilk aldıgın zamanlar hava ayarı biraz kısdıktır motorun saglıgı için ilk bakıma kadar bu şekilde kullanırsın ilk bakımdan sonra ayarlanır ve oyle bırakılır yani seni şimdi anladım fabrika çıksı diyorsun aam fabriak çıksıda bizim dediğimiz gb havayı fazla sıkarsan motorda bogulma ve fazla benzin yakma ve egzosdan duman atma gb şeyler yaşarsın :( dorumduur serdar usta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------
serdarmert adlı üyeden alıntı
Yo yadırgamadım. Farklı düşüncen olduğu için dikkatimi çekti..
Dürüstçe açıklıyorsun..
ne akdar açıklasamda usta dediğim gb adamlar motora toz kondurmuyor bak bnm çinliye herkez laf ediyor dogruysa bişi demiyorum yalnıssada düzeltiyorum yani bnm amacım kötolemek değil sadece milletin biraz saplantılı dusuncesinden cıakrıp evrensel düşünmesini istiyorum ha tamam arıza yapamz die bişi yok ama öle bi konuşuyolarki sanki o motoru aldıgı gb bi ömür boyu hiç bişeyi değişmeden ellemeden gidecekmiş gb konsuuyolarla işte ozmn bnm şarteller atıyor
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
12 Nisan 2010, 00:48
unige ilk aldıgın zamanlar hava ayarı biraz kısdıktır motorun saglıgı için ilk bakıma kadar bu şekilde kullanırsın ilk bakımdan sonra ayarlanır ve oyle bırakılır yani seni şimdi anladım fabrika çıksı diyorsun aam fabriak çıksıda bizim dediğimiz gb havayı fazla sıkarsan motorda bogulma ve fazla benzin yakma ve egzosdan duman atma gb şeyler yaşarsın :( dorumduur serdar usta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------
ne akdar açıklasamda usta dediğim gb adamlar motora toz kondurmuyor bak bnm çinliye herkez laf ediyor dogruysa bişi demiyorum yalnıssada düzeltiyorum yani bnm amacım kötolemek değil sadece milletin biraz saplantılı dusuncesinden cıakrıp evrensel düşünmesini istiyorum ha tamam arıza yapamz die bişi yok ama öle bi konuşuyolarki sanki o motoru aldıgı gb bi ömür boyu hiç bişeyi değişmeden ellemeden gidecekmiş gb konsuuyolarla işte ozmn bnm şarteller atıyor
Doğru..ilk ayarlarına gelemezsin sıfırken başka..5000 km de başkadır..Unique..
Kitapçığında sana yazmıştım..1.5 tur yazıyor... Ama dene bak..sorun çıkar...
-
12 Nisan 2010, 00:52
Hay ağzın bal yesin onu diyorum fabrika çıkışı ayarını.Çok motorunu öveni bende sevmem.Benimde çinlilerden beğendiklerim oluyor.Ama 2004 ybr ler daha sağlamdır.2005 ve sonrasını çin olduğunu kabul ederim.Ama sağlamlık konusunda çinlilerle kıyaslayamazsın.Sahibinden e bak bakalım kaç kilometrede ybr ler var.
-
12 Nisan 2010, 00:56
Unique forumda " Stop etme sorunu var orayı oku.." iyi gelir yatmadan önce..
-
12 Nisan 2010, 00:57
Stop etme sorunum yok abi sağol
-
12 Nisan 2010, 00:57
uniqe adlı üyeden alıntı
Hay ağzın bal yesin onu diyorum fabrika çıkışı ayarını.Çok motorunu öveni bende sevmem.Benimde çinlilerden beğendiklerim oluyor.Ama 2004 ybr ler daha sağlamdır.2005 ve sonrasını çin olduğunu kabul ederim.Ama sağlamlık konusunda çinlilerle kıyaslayamazsın.Sahibinden e bak bakalım kaç kilometrede ybr ler var.
dediğin nokta varya 2005ten sonrası işte ben onu varya topiclerde bi yerimi yırta yırta söledim kimse inanmıyo neden biliyomsuun çogunun ybr si var ve korkuyolar psikoljik olarak nedenide psikoljik çökuntuye ugradıgı anda motordan sogucaktır ve kendince fiyatı dusecek ah arıza yapıcak su olucak bu olucak çin değilmi yamulur patlar flşn umarım anlatabilmişimdir.2005 e akdar olan ybrlere inan tek sözüm bile yok 10 üzerinden 8 lik makinalar ama sonrası 10 üzerinden bnm gözümde 5 ten fazla etmez
-
12 Nisan 2010, 00:59
Yapma benim ki 2005 tam sınırda.. kaldım..
-
12 Nisan 2010, 01:02
serdarmert adlı üyeden alıntı
Yapma benim ki 2005 tam sınırda.. kaldım..
sakın motorunu değiştirim deme usta model yukseltiim gb bi niyetin olmasın benden sölemesi
-
12 Nisan 2010, 01:05
uniqe adlı üyeden alıntı
Stop etme sorunum yok abi sağol
Valla gelecem Boluya senin motoru görmeye..
Acele hüküm verme..Bir oku..Sende azda olsa rölantideki oynamanın nedeni oralarda bak yazışıyoruz...Oku ne kaybedersin..Bilgin olur sonrada fikrin olur..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
sakın motorunu değiştirim deme usta model yukseltiim gb bi niyetin olmasın benden sölemesi
Yok bende biliyorum değiştirmem ama bende mondial kullandım önce..
Bunu görünce yadırgadığım şeyler oldu..garipsediğim şeyler oldu..
-
12 Nisan 2010, 01:06
Abi nerde yazıyo o 1,5 tur.Servis el kitabındamı ?
-
12 Nisan 2010, 01:14
uniqe adlı üyeden alıntı
Abi nerde yazıyo o 1,5 tur.Servis el kitabındamı ?
evet..
-
12 Nisan 2010, 01:16
Abi ingilizce değilmi o ya hiçbişey anlamıyorum ondan
-
12 Nisan 2010, 01:22
yaşın genç çalış öğrenirsin...
-
12 Nisan 2010, 01:28
Abi bu sayfadamı
-
12 Nisan 2010, 01:50
Hayırlı geceler YBR dostları.
Nasılsınız.?
-
12 Nisan 2010, 01:53
kanucan adlı üyeden alıntı
Hayırlı geceler YBR dostları.
Nasılsınız.?
İyilik allaha şükür sen nasılsın.Kaza yapdıydın topladınmı motoru.
Serdarmert abiyi bıkdırdım
Bugün bütün boruları kontrol ettim hava alacak yer yok devir oynuyo hala
-
12 Nisan 2010, 02:09
uniqe adlı üyeden alıntı
İyilik allaha şükür sen nasılsın.Kaza yapdıydın topladınmı motoru.
Serdarmert abiyi bıkdırdım
Bugün bütün boruları kontrol ettim hava alacak yer yok devir oynuyo hala
Gidonu taktıktan sonra çamurluk ve gösterge saatini takmadım.
En son canıma tak etti servise bıraktım geri kalanları taksınlar diye.
Ama halen daha toparlıyamadılar 1 haftadır motorsuz geziyorum.
Hele bir alayım motoru buji bile almam oradan.
-
12 Nisan 2010, 02:11
Servisler üstlerine düşeni yapmıyolar.Burdakide öyle.Dinleri imanları para.Motorum 4700 de 500 km yağından başka gitmedim.
-
12 Nisan 2010, 02:22
uniqe adlı üyeden alıntı
Servisler üstlerine düşeni yapmıyolar.Burdakide öyle.Dinleri imanları para.Motorum 4700 de 500 km yağından başka gitmedim.
Katılıyorum.
Kaskımın vizörü takılan kısmı kırıldı,onun parçasını istedim yalnış parçayı getirmişler.
Halen 1 haftadır o parçanında gelmesini bekliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 211 kullanıcı var. (0 üye ve 211 misafir)
Bu Konudaki Etiketler