bulursan burayada yaz çalışması düzeldi ama jikle gaza basmadan çalışmıyor
bulursan burayada yaz çalışması düzeldi ama jikle gaza basmadan çalışmıyor
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
3,5 turda sorun olmuyorda ben orjinali öğrenmek istiyorum.
HONDA
sağol bende öyle yapayım
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
Sonuna kadar sık sonra 3,5 tur aç.Ya orjinalini bilen yokmu ya.
Mcrprst
Niye sökülmesinki karbüratör.Tıkanmış olabilir.Performans düşmüş olabilir.Temizlenmesi lazım.
HONDA
Bu söylediğinin arkasında net olarak duruyormusun yani demek istemem şu ki burası büyük bir forum ve bende Ybr nin stop sorununa canı sıkılan biriyim şimdi bu ifadeni görünce acaba yeni ybr denmi almalıyım diyorum takdir edersinki benim gibi onlarca kişi bu kanıya varabilir yanlış bir bilgide başklarının hakkına girer bunu belirtmek istedim.
O karbüratörün görünüşü bile dolgun.İnanıyorum o sorunu çözmüşlerdir.Geliştirilmiş karbüratör.
HONDA
Sökülmez demedim sadece mert abiye biraz takılayım dedim Sökülür neden sökülmesin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------
Arkasında duruyorum Şaka bir yana ben kullandım az da olsa farklılık var eskisine bakarak Ama yinede seninde yeni ybr ye binip test etmende fayda var...
[B][I]Atın ölümü arpadan olsun[/I][/B]
Hangi hareket..
En ufak bir eleştiriye tahammülünüz yok bu nasıl gençlik..)):
Şimdi yaklaşımın doğru değil..Çünkü birşeyde problem varsa açılır bakılır..Yani bu ilk yapılıyor hiç ellenmiyecek mi macereperet kardeşim...
Kimse bilmediği için karmaşık geliyor..Hava-rölanti ayarlara her an değişebilir..Bak şimdi karbü. tıkalı olduğu için ne dedim..Temizlikten sonra rölanti bi baktım 2000 olmuş..Hava ayarı değişmiş...Anladın mı..?
Bilgi paylaşımında bulunduk senden öğrendiğim çok şey oldu..
Sen yine de bana abi de bende seni seviyorum..
Ne var bende sana nazım geçiyor kızdırayım dedim..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Parmak kadar çocuğa ne kızıyon Daha seninle karşılıklı oturup kahvelerimizi yudumladıktan sonra ybr karbüratör açılımı yapacaz
[B][I]Atın ölümü arpadan olsun[/I][/B]
yaw havaayrı 1.5 ile 2.5 arasında motorun durumuna göre yapılır tam kısarsın motor istop eder ardına 1.5 2.5 arasında motor rolantı çlaışması sesi ve gaz yemesi artı egzosdan attıgı dumana göre ayarlarsın biraz ustalık isteyen biş imillet gelişi güzel yapıyo o ayrı konu
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Sana bu konuda çok şey dedim yazdım..Ama sakalım yok galiba..
şimdi ezbere hava ayarı zor zanaat..öyle kafadan 3 tur yap demek olmaz..Ha şansına olabilirde ama ondan sonra işte diyorlar ya ybr ler de kronik stop etme varmış filan..Bunlar şehir efsanesi arkadaşlar...
şimdi çalıştırırken rölanti ve hava ayarını birlikte yapmak lazım..
Ama sende öncelikle yine bir yerden hava girişi var..Rölanti azda olsa oynuyor..
Ancak şöyle yapabilirsin..
hava vidasını tamammen sık sonra 2.5 tur geri al..Bak bi çalışmasına..Rölantiyi ayarla bu arada..Gaz verdiğinde stop etmemesi lazım motorun..Böyle böyle sabırla milimetrik olarak ayarlayacaksın..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
ustam bende farjklı biş idemedim
su ybr ye bi türlü ısınamadım gitti hatta nefret ettiğim motorlardan biri yamaha ybr125
:(
valla cıkarabilirim cunku ybr nin geçtiği her topicte cıakrıyorum çin malı oldugnu idda ediyorum bizimkilerden kaliteli ama biebir çin malı üretimi diorum motorlarına adamlar toz kondurmuyolar ama bakıyorum topiclere başlıklara msjlara nerdeyse bizim çinlerden daha fazla arıza notu başlıgı var stop edenin den tut silindir debriyaj değiştiren bilemem ne yapan o yuzden kismeyle tartışmıyom. sadece sevmiyorum bu motoru diorum geçiyorum ama gerçektende sevmiyorum bindim surdum biraz uzun yolda yaptıma ma bi türlü tat alamadım :(
Şu an bu konu içerisinde 311 kullanıcı var. (0 üye ve 311 misafir)