Cross Ybr !
Cross Ybr !
biraz tepelere cıkaydın cok cross olmuş bu
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Haha ben bazen düşünüyorum yalnış motormu aldım diye.Ben her gün yayladayım.Artık korna çamurluğa deymekde iz yaptı orda.Siz rahat kullanın şehirde Arka lastiğin önünde düzlük var çamurluk birikiyo oraya daşlar vura vura iz yaptı artık Gelin boluya size croos gosterem
HONDA
:D Toprakta baya eğlendim sürekli arka kaydırmalar drift denemeleri bu günde izmire yağmur yağdı bi otoparkta drift yaptım lastiklerimi yeni irc marka taktırmama rağmen kayıyor bu sezon sonu bi pirelliyi haketti Ybr
unige motorunun korkuluğu orta boy olan dan mı büyük olandan mı
[COLOR="Red"][B]__Beşkazalı__[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B][U]Fethiye Grup48[/U][/B][/COLOR]
Trafikde aralardan geçerken sorun olur diye küçük taktırdım ben
Ben paso yaylalarda olduğum için sorunum yok
HONDA
Benim ön süspansiyonun keçeleri patlamış neden olabilir acaba keçe fiyatları uygun sanırım söküp takmak pahalı
Daha km kaç motorunun benimki patlamadı.Dediğim gibi korna değip duruyor ön çamurluğa.Benim keçeler sağlam
HONDA
:D 4300 oldu benim debriyaj balatası bile değişti biraz hayvan kullanıcıyım
Ben hayvan oğlu hayvan kullanıcıyım o zman benimkide 4500 de 10000 den aşşa değiştirmem vitesleri ama bişiyok.Sen 2nci el aldın heralde.İlk sahibinin tipi nasıldı
HONDA
:D oda anımsatıyodu ama ilk aldıgımda öyle bi problem yoktu sürekli teker denemeleri hızlı vites atmalar falan ondan galiba ayrıca kanuni seyhanın debriyaj balataları bizimkilere uyuyor
orta boy tammdır. bende büyüğü var. trafikte prolem olmuyo ama çok büyük motorun hızını çok kesiyo.
[COLOR="Red"][B]__Beşkazalı__[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B][U]Fethiye Grup48[/U][/B][/COLOR]
Bende arkadaşla gezerken 2 motor boyna pati çekdiriyok.Onunki ramzey kalipso 100 giderken pati çekmiyo Hemen debriyaja basıp 2 ara gaz verdimmi araba gibi pati çekiyo valla
HONDA
aynen bu gün yağmurda baya çektim : acayip eğlenceli oluyo hele poponla sağ sol yapınca arkasıda öyle yapıo dışardan süper görünüyor
He valla iyi oluyoda zincir masrafına girmesek.
Ery burda tankpadler var ama biraz tuzlu.Benimkinden yok ama
http://www.dadasmotor.com/urunler.as...rka=MAX-GRAFİX
HONDA
:D Haydaa haklısın bak zincir dişli olayına dikkat etmemiz lazım onlar değişince direk kurye motoru muamelesi görüyor zincir dişli 20000 e yakın dayanıyormuş çünkü
beyler aranızda bu yeni kasalı ybr125 alan oldumu ?
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 102 kullanıcı var. (0 üye ve 102 misafir)