Bu arabalar için motorsikleti bilmiyorum.Ama takılırsa performansı yukseltecegi kesin.
HONDA
anlatılana bakılırsa kesin ama sanki problem de oluşturacak gibi. sormak gerek bilen kişilere.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------
bugün şamandrayı değiştirdim sonunda servirsin getireceği yok. kendi tamircimde değiştirdim. serviste 50 lira ben işçiliğiyle beraber 35 taktırdım. ikinci kez buji değişimi de yapıldı.ama motora bişii oldu daha önce geçtiğim cbf bu seferr beni geçti düz yolda. arkadaşımın motoru. hala düşünüyorum nasıl oldu diye
[COLOR="Red"][B]__Beşkazalı__[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B][U]Fethiye Grup48[/U][/B][/COLOR]
ya daha yeni geçtim kendi arkadaşım zaten hep takılıyoruzz birlekte.5 bin civarında idi bilerek yarışmıştık ve 3 direk atmıştım. bugün yine denk geldik bir km kadar bastık tamirciden yeni çıkmıştım buji falan değişti. kalkışta geçtim sonradan o beni geçti. düzde hiç şans tanımazdım benim motora mı biişii oldu anlayamadım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------
bugün baktım cbf 8200 civarı benimki 8550 civarı. motorlar aynı aşağı yukarı kullanım şekli olsun km leri olsun modelleri bile aynı.
Bence cbf açılmaya başlamış iyice Bundan sonra pek şansın olmaz gibime geliyor.
HONDA
Cbf 150 1 beygir fazla ve 150 cc lik bir motor.2 nizin motorda tam açılınca geçebileceğini zannetmiyorum.Cbf 12.7 nm tork Ybr 125 10 nm tork üretiyor.Bunu kabullensen iyi olur
HONDA
evet bir yerde haklısın. ama bizim motorlara göre çok ağır ve hantal kalıyor bu büyük bir dezavantaj.ayrıca ön lastik ebatı daha büyük bu da hızı önemdi derecede keser. yani bütün bunları göz önünde bulundurursak pek bir fark kalmıyor. zira bunu defalarca test ettim. ve hala devam ediyorum. bakalım nereye gidecek işin ucu
Forumdaki metehan abimizin orjinal cbf yle yaptığı hız
Video
Konu:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...yle-130-a.html
HONDA
bilgisayar hptt 500 hatası veriyor onun için izleyemiyorum
Burdan izleyebilirsin.
http://www.izlesene.com/video/amator...p-speed/956830
HONDA
Victorist, benzin bidonu üzerindeki deri kaplamayı neden yaptırdın..?
Güzel olmuş..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Sağolun arkadaşlar burdaki yamaha bayisinde bu tarz depo kılıfı satılıyor yalnız bordo renkli olanı yok kırmızı rengi var gerçi siyah da hoş duruyor
Pardon ama sohpetinizi böluyor gıbıyımde... O kişi bendım cbf 150 sı olan..
Ilk yarıştıgımızda ben ne olcak 125 lık degılmı gecerım dusuncesı ıle onemsememiştim.. kalkısta hıc basmamıstım sonradan baktım aldı basını gıdıyor..
Yetıstım buna gectım ruzgarımdan faydalandı bu sefer gectı bızıı...
Haklısınız daha yenı yenı acıldı..
_____[COLOR="Red"][B]Beşkazalı[/B][/COLOR]____
[COLOR="Blue"][B]__Fethiye Grup48__[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 208 kullanıcı var. (0 üye ve 208 misafir)