Serdarmert aynen hava ayarını biri anlatsa valla kendim yapıcam
Serdarmert aynen hava ayarını biri anlatsa valla kendim yapıcam
HONDA
YBR yi çok iyi bilen arkadaşlar var..
Paylaşmalarını bekliyorum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 ----------
Aslında bazı şeyler konuşulmuyor..Konuşulsa doğru bildiğimiz yanlışlar çıkar..
Mesela çok tecrübeli arkadaşların yağ konusunda hatalar yaptıklarına şahit oldum burada..Castrol magnetec yağını kullanıyorlarmış..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Motor 4000 küsürde yağını değiştirmek istiyorum.İçindeki servisin koyduğu prista yağ ben CASTROL ACTEVO 4T 20W-40 koymak istiyorum.6000 i bekliyimmi yoksa şimdi değiştirirsemmi daha iyi olur.
HONDA
Evet olmuştur.Gittik servise hep bundan koyuyolar.Yok 20 50 koyucam motor çok ısınıyor yazın.
HONDA
bende 10w 40 castrol koymanı tavsiye ederim.ipone yağlar içinde çok iyi deniliyor bilginiz varmı nasıldır??
gerçekten hava ayarı nasıl yapılıyor 1 vida var oda rolantiydi sanırım ayrıca ybrler yedek depo ile kaç km gidebiliyor?
uniqe Aman deyim! ybr'ye 20/50 yağ koyarsan vay o ybr'nin haline derim 10w40'dan şaşma...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------
Bundan sonra bende ipone kullanmayı düşünüyorum tavsiyeler üzerine...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:29 ----------
Mert abi 10w40 magnetec kullanan sendin yanılmıyorsam Başkalarına top atma şimdi Engellenen arkadaşın'dan selamlar
ery_1925
gerçekten çok uygun fiyata almışsın motoru kazasın belasız sürüşler dilerim.bende de var aynısı ama ben o fiyata asla vermem gerçekten çok ii almışsın benim fotolar diğer sayfalarda kaldı görmüşsündür belki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
kullanışa göre değişir ama normal bir kullanış şekliyle 50 km civarında gider
[COLOR="Red"][B]__Beşkazalı__[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B][U]Fethiye Grup48[/U][/B][/COLOR]
Castrol 10 40 power scooter olurmu ybr lere.
HONDA
Yani bunu önermiyormusunuz. Bir kere koydum 10 40 su gibi oluyor yazın
http://www.castrol.com/castrol/produ...tentId=7019435
HONDA
ybr yi sadece 1 yıldır kullanıyorum ve sıfır aldığımdan bu yana sadece 10w/40 "yamalube" kullandım ve çok memnunum. Vites geçişleri çok yumuşak ve motor performansı olarak gerek ses gerek devir çok iyi. Bu motora daha farklı yağ kullanmadığım için diğer yağların nasıl etkileşim göstereceğini bilemiyorum.Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirimki üretici firma 10/40 diyorsa 10/40 kullanılmalıdır.Ayrıca geçen yaz hiç durmadan uzun yolda 230 km yaptım motorun sesinde şıkırtı falanda olmadı ,yani yağ mukavemetini ve özelliğini kaybetmedi.
Katalogda 20 50 ye kadar kullanılabilir diyor ama.
HONDA
Ya dediğim gibi bir kere koydum 10 40 bolu sıcak oldu geçen sene.Yağ değişiminde 10 40 su gibiydi aynen.
HONDA
ery _1925 hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin 2750 km. 2750 liraya almışsın yanı yaptıgı her kılometre için bir lira vermışsın
bende almayı duşunuyorum ilk motor um olacak antalyada bır arkadaşta varmış 2006 mavi renkte 5000 kusur kılometrede 2,300 lıra ıstıyor fıyatı nasıl uygunmu acaba ben pek anlamamda
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)