Kanucan şuraya bi bak var burda bordo parçalar.
http://motostar.com.tr/kategori.php?id=20
Kanucan şuraya bi bak var burda bordo parçalar.
http://motostar.com.tr/kategori.php?id=20
HONDA
Ybr nin bazı bölümlerinin komple açılımını gösteren çizimler var..bazı arkadaşlarda bunu nereden edinebiliriz...?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
Dün video yüklemiştim topik coşmuşdu.Konu yaratın konuşalım
HONDA
peki uniqe teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 ----------
ybr lerde görülmesi enteresan olan hatta olmayan bir durum benim başıma geldi benzin şamandırası bozuldu deponun içindeki. eylül ayından beri garanti den bekliyorum gelecek diyorlar depo sayımda diyorlar daha gelmedi. bu konu da ne yapabilirim fikri olan var mı acaba
[COLOR="Red"][B]__Beşkazalı__[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B][U]Fethiye Grup48[/U][/B][/COLOR]
2009 ybr yedek dahil 13 litre alır.öyle hesap makinesi ele alınıp hesap yapılmaz.yapılan yol hesaplanır. ne demek hesabı düzgün yapın falan.ben 30 yıldır motosıklet kullanıyorum ne yaktığını ,kaç km yol aldığını hesaplayamayacak değilim.eğer işi hesaba getirmek istersen iktisat fakültesinde yıllarca dirsek çürüttü bu vatandaş.
Doğru ve düzgün bakım,sürüş tekniği,motorun dilini ve kapasitesini iyi etüd etmek çok km fark ettirir.motora oğlum biniyor 450 km yi geçiremiyor.Ben biniyorum (uysal sürüş değil seri ve doğru sürüş)daha fazla km yapıyor.
ya bozulduğu zamanlar hem fullenio du hem boşalıodu.çünkü açmak için hep uzun yol gittim. sekizyüz km yaptım bir hafta da açılsın diye.ondan sonra bozuldu zaten bir yıldır bozuk duruyo
Depom boşalsın kaç litre aldığını resimleyeceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 ----------
Denemeye devam. resim yükledikten sonra Forumla ilgili linkler oluyor mesajına o linki eklemen gerekiyor.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
Oldu oldu oraya yüklerken orjinal boyut yerine 640x ı secersen daha iyi olur.
HONDA
Reklam işindemisin bu stickerlar ne böyle dolu sticker
HONDA
Newceri gözden kaçırdığım yazını gördüm.
Rolantiye bir hatırlatma :bizim ybrler eğer rolantide gaz verince ışık canlanıyor veya hemen gaza tepki vermiyorsa rolantiyi yükseltmek gerekiyor demektir. Tabi bu işlemi motor sıcakken yapmak gerekiyor. Ben bu işlemi voltmeter ile yaptım rolantide iken aküye voltmeteri taktım düşük rolanti olunca voltaj 13,6 oluyor ve gaza geç tepki veriyor rolantiyi voltaj 14,6 olana kadar yükselttim motorun hem gaza tepki anında oldu hemde ışıklar canlandı. Tabi bu işlem sonrasında rolantide çalışma düzenide rayına girdi. Düzenli rolanti devride 1300 devir civarında. Bunu arkadaşlar göz önünde bulundurarak rolanti ayarını yapmalarında fayda var. Benim motor 2008 diğer modellerde farklı olabilir. Far canlanmasından gerekli rolanti ayarı yapılması gerekiyor.
Hangi kademede ölçdün bendede voltmetre var.
Bendeki bundan
HONDA
Motoseyyah,
Ben elime hesap makinasını alıp hesap yapmadım.Uzun yolda bizzat deneyerek kaç km yaptığını yazdım.
Yazdığım maili düzgün okumadan yok 30 yıldır motorcuyum yok iktisatçıyım diye ne anlatmaya
çalışıyorsun.
Bende 1972 yılından beri motorcuyum vede mühendisim. Böyle şeylere senin gibi değinmek gereksizdi ama en azından motorun dilinden ve hesabından anladığımı anla diye yazıyorum.
Oğlunun 450 km'yi geçemediği bir depo benzinle sen kaç km yapıyorsun? Somut rakamlarla foruma açıklama yap. Daha fazla yaparım diye kestirip atmak olmaz. Yaptığın denemelerden ve tecrübelerden bahsetki forumdaki yeni başlayan genç arkadaşlarımızda bilgilensin.
Yeni modeller depo hacminden ve geri dönüşüm olduğundan dolayı eski modellerden 100 km fazla yapsınlar. yinede 600 km'yi geçemediklerini göreceklerdir.
Herkese kazasız sürüşler diliyorum
yakıt konusundaki tartışmaları okuyorum... bazı küçük ayarlamalar ve bakımlar haricinde yapılacak çok şey yok. kullanıma bağlı olarak yapılan km biraz değişiyor o kadar. yani evhama gerek yok bunu anladım.
███████ 4
evet ya.tartırşmaya hiç gerek yok.. . yavaş kullanırsan az yakıyo hızlı kullanırsan çok yakıyo bu kadar basit.
Şu an bu konu içerisinde 245 kullanıcı var. (0 üye ve 245 misafir)