antalya bayisinde 4.390 plaka dahil mi bilmiyorum int de gözüken fiyat bu bayi ile konusmadım daha
antalya bayisinde 4.390 plaka dahil mi bilmiyorum int de gözüken fiyat bu bayi ile konusmadım daha
Onur_Fethiye
http://www.hizliresim.com/ uda kullanabilirsin
Bu resimdekiini yap olur.
Şimdi senden resimler bekliyoruz Onur_fethiye
Buda onur fethiyenin resimi,
HONDA
uniqe sağolasın ya nihayet
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 ----------
arkadan görüşün önden görünüş resimlerini de vermek istiyorum ama inşallah bu sefer ekleyebilirim inş
[COLOR="Red"][B]__Beşkazalı__[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B][U]Fethiye Grup48[/U][/B][/COLOR]
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
2008 ybr em 4000 km de
Birde 2010 ybr lerin karbüratörü daha iyiymiş.
1) BS25mm çaplı (negatif basınç tipi) karbüratör donanımı
Yumuşak bir sürüş, düşük hızda kontrol, mükemmel hızlanma ve yüksek hız hissi elde etmek için yeni bir 25 mm çaplı BS karbüratörü kullanıldı. (Mevcut VM22 mm)
Hızlanma için, karbüratör, kelebek valf tipi boğazını açıp kapatacaktır ve yakıt hava karışımı sağlayacaktır. Motorun içine hava çekmesiyle oluşan basınç negatif basınç tipinde oluşarak piston valfleri yukarı ve aşağı hareket eder ve Ventüri alanı değiştirilir ve talebe karşılık veren yakıt-hava karışımı bir VM aracılığıyla sağlanır, karbüratör kelebek valfını (piston) hızlanma işlemi ile zorunlu olarak çalıştırır ve Ventüri alanını değiştirir.
Avantaj olarak motor dönme hızı ile gaz kelebeği açılma açısı arasındaki ilişki oransal olarak yukarı veya aşağı yönlü olmasa da bu BS tipi her zaman verimli yakıt sağlar.
Bu yeni karbüratörün özelliğini iyileştirmek için TPS (Gaz Kelebeği Konum Sensörü) üç boyutlu harita kontrolüyle ateşleme zaman ayarını etkinleştirir.
Bu modelde gaz kelebeği açılma açısıyla ilgili bilgi veren harita kontrolü tarafından sadece motor dönme hızı değil ateşleme zaman ayarları da sağlanır.
Hem gaz kelebeği açılma açısını hem de motor dönme hızını en iyi zamanda ateşleme yaparak sağlar.
İnce ateşleme zamanlama ayarıyla başlangıç hızlanması, akıcı geçiş hızlanması, mükemmel sürüş kabiliyeti ve mükemmel yakıt tasarruf özelliği elde edilmiştir.
2)Hava Emiş sisteminin kullanımı
Temiz egzos gazı sağlamak ve egzos gazı içindeki yanmaz bileşenleri yeniden yakmak (oksidasyon) için egzos darbesini kullanarak taze havayı egzos sistemine üfleyen hava emme sistemi kullanılır.
Buda motorun bilgileri
http://hotfile.com/dl/30897052/632d9...N_rev.doc.html
Bu hava emiş dedikleri karbüratörden eksozun ortalarına giden bir hortum.
HONDA
Newceri,
Öncelikle şunu söyleyeyim. 2004-2005 YBR'lerin 10 lt ana depo ve 2 lt yedek depo olmak üzere toplam 12 lt benzin kapasitesi vardır. Daha sonraki modellerde farklıysa bilemem.
Yedek depoyuda sıfırlamak şartıyla en az 3 defa ölçüm yaptım. Boğazına kadar doldurmak şartıyla 12 lt den fazla almıyor.
Bende de çok bakımlı 9500 km'de 2004 modeli var. Geçtiğimiz yaz depoyu boğazına kadar fulledim ve Eskişehir'e gidip geldim. Dümdüz yol ve 90 km hızı sollamaların dışında hemen hemen hiç geçmedim. Ölçüm yapacağım için allahtan çantaya 2lt yedek benzin koymuştum.
Dönüşte Ankara'ya 10 km kala yedek depo dahi bitti. Toplam 490 km yapmıştım. 12 lt benzin ile. Buda 100 km'de 2.45 lt benzine tekabül eder. Zaten katalog değerleride 2.4 lt'dir. Ben 2.4 lt nin altına hiç inemedim .100 km'de bu motorlara 2.1 benzin yaktıran motorcuları tebrik ediyorum. inşallah 1.5 lt'ye düşürürsünüz.
kazasız sürüşler diliyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:55 ----------
C:\Users\yavuz.yontar\Desktop\DSC01914.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 ----------
Ünige,
Hizliresim.com dan nihayet resim yüklemeyi başardım.
teşekkürler
[img=http://i1003.hizliresim.com/2010/3/18/5604.jpg] bu tarz olanlarıda güzel
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 ----------
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/18/5604.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:07 ----------
103 hp
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
valla bu bizim millet şaşırmış adam 3 yıl önce sıfır aldığı fiyata 3 yıl sonra 30bin i devirdikten sonra aynı parayı istiyor yeri geldimi altın bile değer kaybediyor be kardeşim
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
2008 model bordo ybr ön çamurluğu nerden bulabilirm?
bi kaç yere sordum bordo bulmak zor dediler sizin bildiğiniz bi yer varmı getirte bilme şansımız var mı?
newçeri abi bu aralar motora binemiyorum maddi imkansızlıktan dolayı hatta satmaya karar verdim #22830314 buda ilan numarası..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)