SONİX
teşekkür ederim cevabın için yapılan işlemleri biliyormusun
bisancı 2007 model ybr resimleri hangi sitede verebilirmisin adresi
BAŞLAMAK HATAYDI BAŞLAYAMAMAKSA IZDIRAP
evet arkadaşlar uzun bir zamandır aranızdan ayrı kalmıştım ama dun motoru servisten aldım bobin değişti ve garanti kapsamında olduğundan bir ücret almadılar bende okadar özlemiştim ki valla artık ayrı bi değerini bilerek biniyorum aramıza yeni katılan arkadaşlara da hayırlı olsun
Ride your way
hedowich tekrar hoşgeldin ,yeni gelenlerede hoşgeldin diyorum ve söe başlıyorum:
arkadaşlar : dün akşam bi zarf buldum kapımda hemen kaptım bi baktım ingiltereden. yırtarcasına açtım aaaa :9 anahtarlığım gelmiş belki ben çk sevdiğimden o anahtarlık o kada çk hoşuma gittki :9 hemen taktım anahtarımı yalnız sadece kontak anahtarı oldu galiba yamaha kontak anahtarlarına uygun üretilmiş. kontağa takınca anahtarlığı arması hemen aşağı bakar konuma geliyor ya ben çok sevdim alan arkadaşlara hayırlı olsun ,alacaklarada umarım hemen gelir. bu arada yamaha-europe sitesine kaydolunca ücretsiz yolluyorlar ayrıntıtlı bilgi forumlarda var ben 3 hafta bekledim..
bunlara ek olarak kafama bişey takıldı forumlarda belki görmüşünüzdür: serseri motorcularla ilgili bir sürü konu açıldı . çoğu serseri motorcu tiplemesi ya bandana takar yada ilginç dövmeleri vardır (genelliyorum yani istinalarda var).ben motorun epesindeyken çok terliyorum ve ter gözüme giriyor ve bandana takmaya karar verdim acaba diyorum bendemi serseri motorcu gibimmi görünücem?
Kask tak!
insane abi yok armaya bişey sokmuyorsun diyorumki anahtarlığa sadece kontak anahtarını takabildim diğerleri küçük geliyor ve sanırım kontak anahtarı için yapılmış.Ayrıca kontağa taktığım zaman yani motosikletin üzerindeyken arması kendi kendine gidonun üstüne çıkıyor yada.. kısaca yani kendini gözteriyor benim hoşuma gitti
Kask tak!
Hah şimdi oldu, ben de sende olduğunu sandığım anahtarlığa özenmiştim :D Ben sağı solu çizer ve yer kaplar diye kulanmıyorum :D
Anahtarlığım geleli 1 ay oldu. Bu zaman içinde üzerindeki bütün kaplama döküldü ve alttaki metal ortaya çıktı, sanki dersiniz 2 senedir kullanıyorum. (Ne de olsa çin malı) Ama Yamaha'yı insanlara verdiği değerden dolayı alkışlamak gerek. Kim bilir kaç kişiyi sevindirdi.
Selamlar.
Haydar Varol
Tum YBR'ci arkadaslara selamlar..
Uzun suren arastirmalar sonucunda YBR 125 icin Service Repair Manual'ini buldum. Artik YBR'me tamamen kendim bakim yapacagim... Herkese hayirli olsun...
(Dosya sıkıstırılmıs Power Point dosyasıdır. 218 sayfadan olusmaktadır.)
http://balma.com.ua/_files/ybrclub/S...125_MANUAL.rar
İngilizce kitapçık için "ooollley" diyoruz
Tekrar çok teşekkürler ;)
beyazs kitapçk için çok teşekkürler
insane valla ben gelir gelmez kullanıma soktum anahtarlığı anahtarlığım yoktu büyük problem oluyor diğerleriyle dediğim gibi kontağa anahtarı sokunca armalı kısmı aşağı bakıyor bi tek biraz deviri açınca(motor rodajda olduğundan) anahtarlık vibrasyon nedeniyle titiriyor bu nedenle şıkırtı çıkarıyor.daha bi grenajı dökülmedi ama gittiği yere kadar gitsin :9 abi biraz düşündümde anlattığımı sandığın anahtarlığı hayal ettim yani cidden öyle bir anahtarlık olsa çok hoş olurdu ama mantıken kontağa taktığında içöine soktuğun parça dik bir biçimde kalmazmı ama güzel olurdu
Kask tak!
ybr ciler bu pazar aliaga motorsiklet drag yarislarina bekliyorum hepinizi
Ege Dis Hek Fak
arkadaşlar satılık ybr ekzozu. onurakca_87@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsibiz.
Enduro Dalaman
www.facebook.com/dalamanenduro
Yamaha YBR 125 als Sondermodell Diversion...Olarak gözüküyor..51. sayfadaki ilk resim...
AKIN FİDAN
ilkay eğer o farı özellikle deiştirdiysen inan zevklerimiz hiç uyuşmuyor.İnş far bulamadığından bunu takmışsındır...Gerçekten çok kötü ya.Böle bir yorum yapmayı kendime yakıştıramıyorum ama pardon.Umarım beğenen olur...
AKIN FİDAN
ilkay2611
o far yerine kare far koysaydın daha harika olurdu