ybr bence gayet güzel bi motor
yahu bu oval sinyal minyal neyi farkettiriyo arkadaşlar ben anlamadım bide kafa grenajından bahsetmişsiniz 2005-2006 kafa grenajı bence tam bi felaket en iyi grenaj 2004 modellerde vardı hemde beygirleride yüksek ondan sonra çıkanlar traşş oldu biraz...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
kafa grenajını taktın mı jawa gibi oluyo.hemde eski jawalar varya onlar gibi.
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
çok fazla rüzgar alıyor bu motor ya. mondial 125kt ile 80km hızla giderken rüzgar rahatsız etmiyor. ama ybr ile 80le giderken rüzgarla güreşiyorum resmen. yerden yüksekliği fazla o yüzden sanırım
fakir ama gururlu, rüzgarın nedeni, oturma pozisyonu. ktbiraz daha arkaya yatıkken ybr'de dik oturuyorsunuz. Ben de o yüzden güzel bir tour camı arıyorum ama ucuzundan :D
sinyal ve grenajda, daha büyük farklılıklar var da, onları söylüyorsunuz sandım.gurzan bence fark var aralarında. senin grenajın üst köşeleri daha sivri. diğeri oval gibi. birde sinyallerde fark var sanırım. yeni modelde sinyaller prizma gibi bir şekil almış. birde sormadan edemeyeceğim. eklediğin resimdeki motorun aynaları direksiyona çokmu yakın yoksa resimdemi öyle çıkmış? sanki aynanın boyu kısa ve hemen elciğin üstünde gibi.
eskiden şahin-doğan markalı konservelerin yeni modeli çıktığında, armanın rengini değiştirirlerdi, stop camlarına siyah şerit eklenirdi, yada torpido gözünün düğmesini üstten, alta alırlardı, ve bu ucubeleri bize "yeni model" olarak kakalarlardı...
millet de, almak için, peşinat yatırıp, sıraya girerdi.
varsın benimki "ybr 125 sl olsun", yenisine de "ybr slx" desinler.
hiç umursamıyorum.
aynalar biraz kısa. ama ayardan da öyle görünüyor.
yarın hava güzel olursa, biraz çıkıp dolaşmak istiyorum. fotolarını da eklerim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
masraflar arasına birde ön cam eklendi gönlümü transalpe kaptırdım. motoru değiştirmek için para biriktirmeyi düşünüyordum hayal oldu.
arkadaslar benim motorumda sevmediğim bir yan var aslında.motorumu ocak ayında aldım ve suana kadar cikleyi kaldırmadan motoru calıstramadım.çok gec ısınıyor motor.
ne dersiniz sizde de aynı problem var mı?
benimkide aynı. sabahları jiklesiz çalışmıyor. ısınması 3 dakikayı buluyor. ısınmadan gaz verdiğimde stop ediyor motor
jikleyi açın, motoru çalıştırın, devir yawaş yawaş yükselir... 4bin devire geldi mi jikleyi kapadığınızda motor 1,5devir rolantide sorunsuz çalışmaya devam eder ;)
slm, 2005 gümrük geçişli ybr ler aşağıdaki teknik özelekliklere sahiptir, bedeyamanın hassasiytine teşekkür ederim. çin'den ithal ybr budur:
http://www.beldeyama.com.tr/www/urun...k_id=8&u_id=29
selamlar, ibrahim ethem BAŞ
ybr 125 için on cam gelıyomus iyi haber.
nerden duydun ve nasıl bir cam bilgin varmı şu 2005 modellerin ki gibi olmasında
B rh +(pozitif)
sosa8888, mevcut satılan camlar var, grenajın camlarının uzatılmış versiyorları, onlar gibi mi acaba?
Ceko da bir mesaj atmış, yeni grenaj gelicekmiş diye ama durun bakalım beklliyoruz
evt arkadaşlar gayret iyi bi cihaz. 3gün önce aldım bende.. üzerinden inmek istemiorm :D şu an bile aklım garajda
En İyi Motorcu EN Uzun Yaşayandır.. -54 EF 105- artık deil. (-54 YS 056-)
hayılı olsun kazasız günlerde kullanman dileğiyle
ne oldu arkadaşlar souktan dondunuz mu? saol fakir ama gururlu...
En İyi Motorcu EN Uzun Yaşayandır.. -54 EF 105- artık deil. (-54 YS 056-)
genelde ybr ilk zamanlarda bu hatayı çok yapıyor.yada bize böyle denkgeldi 2 ybr de.daha sonraları normale dönüyor ama çok sıkta olmasa da tekrarlanıyor.soğukta çalıştırmak içinde cikleyi çekip marş butonundan değilde marş ayaklağından çalıştırılmalı.hakanince adlı üyeden alıntı
4000 km yi devirdim. hala lastikler dışında hiçbir sorunum yok. son ölçümlerimde 2.6 litre yakıyor. sizinkiler ne alemde. bu arada zinciri yağlamayı unutmuşum uzun süredir (1500 km) paslanır gibi olmuş baya kötü durumda. servise bi göstericem. motoru değiştirmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim artık parçalanana kadar buna bineceğim. parçalanıncada yeni ybr alacağım. bu konforda 2.6 litreyle 100km gidebileceğim başka bir motor daha olabileceğini sanmıyorum. benim için yakıt sarfiyatı ve konfor çok önemli. nede olsa fakir ama gururlu bir gencim
Şu an bu konu içerisinde 106 kullanıcı var. (0 üye ve 106 misafir)